Magazin nou in Cluj
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Au preturi bunicele...dar nu la orice. Jerkbaiturile alea mi s-au parut ieftine, pentru cine e amator de asaceva..nu e cazul la mine...Nu ma pricep cat sunt de prinzatoare...dar niste monstrii de 20-25 cm erau ieftine la 35 de lei bucata.
La mulinete am vazut ca la Symetre 500FJ au avut un pret foarte mare, cu vreo 125 de lei mai mult decat cum am luat eu acum 2 saptamani...poate si tva-ul nou..nu stiu.
Per total mi-a placut ,daca se diversifica un pic o sa merite sa mai batem drumul pana la ei...sunt cam departe de mine

am luat 1 rapala jointed de 5cm si 3 suxxes, dintre care unul jointed de 4cm f. fain. interesant e ca vand textil la metru, dar inca nu au bobinatorul. o sa introduca carduri de fidelizare. vanzatorul e pescar de crap. magazinul are gardian cu bulan la brau.
marca suxxes copiaza firme consacrate, am identificat la linguri dam si voblere rivertosea baby crank copiate. am vazut ceva plastice de stiuca interesante. mulinetele deocamdata nu ma intereseaza, am luat recent 2 daiwe de la mag. amida de pe garibaldi.
daca nu au ceva pe stoc poti face comanda.
am studiat jerkurile, am scos unul din cutie, nu era specificat daca era float ori sink, desi banuiesc ca la 70gr e float la dimensiunea aia.
pt. pescarii interesati de ce le scrie pe cozorocul de ciupica, am vazut multe ciupici cu daiwa, cormoran etc.
magazinul e interesant, sa vedem insa cum evolueaza
marca suxxes copiaza firme consacrate, am identificat la linguri dam si voblere rivertosea baby crank copiate. am vazut ceva plastice de stiuca interesante. mulinetele deocamdata nu ma intereseaza, am luat recent 2 daiwe de la mag. amida de pe garibaldi.
daca nu au ceva pe stoc poti face comanda.
am studiat jerkurile, am scos unul din cutie, nu era specificat daca era float ori sink, desi banuiesc ca la 70gr e float la dimensiunea aia.
pt. pescarii interesati de ce le scrie pe cozorocul de ciupica, am vazut multe ciupici cu daiwa, cormoran etc.
magazinul e interesant, sa vedem insa cum evolueaza

Eu din pacate nu i-am acordat incredere voblerelor lor si m-am rezumat la Rapale.
Gardianul , presupun este pus , sa descurajeze orice tentatie..toata marfa fiind la indemana clentului(hotului)...fiind firma din Germania ,avem reputatie inca si pe buna dreptate.(am fost la lucru in Germania si am vazut cazuri cu ochii mei).
Apropo de cozoroc
...recunosc..am luat si eu cu Daiwa
..erau prea aproape de wobblere sa nu le remarc...dar credca am gresit .nu am luat culoarea ce poarta domnu' semlecan, desi e cea mai eficienta combinatie de culori, cum se si vede dealtfel in galeria dansului 
Amida ...nu am mai fost..au mai adus pe stoc ceva interesant? Stau bine in materie de mulinete Daiwa cumva?
Gardianul , presupun este pus , sa descurajeze orice tentatie..toata marfa fiind la indemana clentului(hotului)...fiind firma din Germania ,avem reputatie inca si pe buna dreptate.(am fost la lucru in Germania si am vazut cazuri cu ochii mei).
Apropo de cozoroc

Amida ...nu am mai fost..au mai adus pe stoc ceva interesant? Stau bine in materie de mulinete Daiwa cumva?
voblere clean, fire, am mai vazut un avid ml, un lamiglas de rau mare, jerkuri mari floating. mulinetele is daiwa pt. america, poti face comanda la ce nu are, eu vreau sa comand o "antichitate" daiwa ss 700 pt. o daiwa spinmatic ul luat tot de acolo. mul.exceler si tierra ce le-am mai luat au preturi bune zic eu. mie imi place sa pun mana inainte sa cumpar dupa cateva dezamagiri online.ULK scrie: Amida ...nu am mai fost..au mai adus pe stoc ceva interesant? Stau bine in materie de mulinete Daiwa cumva?
Mersi de info.
SS-ul e prea retro pentru mine.nu contest sigur e o mulineta buna si usoara..dar nu e genul meu.
Eu caut acum ceva de cast , mai light ..ca am un Prodigy de la Cabelas , care ei zic ca e pana la 1 oz..dar e teapan, ca poti arunca si anima corect pana pe la vreo 2 oz ..sau poate si peste...deh , cumparat online
Tot ce se aduce pe la noi cast..este adus in "numele" stiucii de sacalaia ..mult prea puternice , fata de ce caut eu.
SS-ul e prea retro pentru mine.nu contest sigur e o mulineta buna si usoara..dar nu e genul meu.
Eu caut acum ceva de cast , mai light ..ca am un Prodigy de la Cabelas , care ei zic ca e pana la 1 oz..dar e teapan, ca poti arunca si anima corect pana pe la vreo 2 oz ..sau poate si peste...deh , cumparat online

Tot ce se aduce pe la noi cast..este adus in "numele" stiucii de sacalaia ..mult prea puternice , fata de ce caut eu.
[quote="Shoboo"]str. Louis Pasteur nr. 52
M-am si incaltat si am fugit la magazin, poate il mai prind deschis.
Daca nu, cred ca maine dimineata o sa fie deschis.
[/quote]
SCHOBOO,Multumesc ,de informatie ,dar daca as putea afla un telefon de-al lor ,s-au o adresa de meeil as da si o bere.MUTUMESC PENTRu deranj

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.