magazin articole pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Re: magazin articole pescuit

Mesaj de Zamfi » 12 Feb 2013, 21:06

citizenics scrie:Locuiesc intr-un orasel de pe raul Mures :D
Mah frate sa nu fi din Aiud ca aicea sunt trei magazine de pescuit la distanta de 20-50 m unul de altul!!! Ar merge si al patrulea ...sa dea un patrulater in loc de triunghi :D :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Feb 2013, 21:23

wildexplorer scrie:Geniala ideea!
"O cafea, un cognac si 10 gruburi, va rog!" :D
Eu deja imi imaginez o cafenea amenajata in stil pescaresc, pe pereti fotografii cu capturi si o panoplie de scule vechi. Problema este selectarea clientelei, ar fi de preferat sa fie majoritatea pescari. Eu cred ca ar avea succes.
Uite ...sa va povestesc o chestie :D

Imediat dupa anii '90 ,in superbul megalopolis Aiud , era un ...birt! O bomba de cartier ,intr-o pozitie relativ discreta si cu posibilitate de a "caza" maxim 25 de clienti . Amplasata in cel mai populat cartier cu pescari ...
Ce a devenit efectiv superb la aceasta bomba ( de care sincer imi este un dor nebun!) a fost faptul ca in general seara aici se adunau pescarii ! Nu unu ,nu doi ...acei maxim 25! Toata lumea se cunoastea ,toata lumea cand venea de la pescuit se baga la una mica ,aici se vindea peste (era cantar specializat in bar- pentru fanaticii C&R rog abtineri :P ) aici aflai absolut tot ce misca pe Mures in zona noastra! Sa va mai zic ca ,prin bunavointa patronului , am amenajat acolo un fel de vitrina in care afisam tot ce era in interesul obstei? Sau ca aveam un "rastel" in care erau depozitate revistele de pescuit ale vremii, cataloage de scule, etc? Lumea le lua ,le rasfoia,le punea la loc! Da' ce chefuri ieseau ! Mai ales iarna cand manca scobarul si se intuneca repede! :D Doamne ce dor imi e de acele vremuri ...Nu pescuia lumea cu superscule ca acuma ...Insa peste era mult! Oamenii erau mai deschisi ,mai sinceri ,mai prietenosi ,mai ...pescari? :headbash: Sigur ca vanzarile mergeau binisor la produse bahice si ma gandesc ca ATUNCI un magazin de scule in acel spatiu era ceva de vis!!!! Sa va mai spun ca ,la urma, am dus si video si mai vizionam cate o caseta cu pescuit ?

Insa,ca orice lucru care e frumos, s-a terminat - aici din cauza administratorilor care s-au certat intre ei ,etc :cry: Nu s-a mai putut relua acea atmosfera ...Lumea a inceput sa vorbeasca usor ,usor de marci ,de mii de marci (germane!) , apoi de dolari ,apoi ...nu a mai vorbit de nimic!Nici macar de pescuit,deoarece nu-i asa, am devenit europeni si acum avem la ce ne uita pe net! :wallbash:

...
Scuze de povestea mea desucheata :oops:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2013, 23:21

ce ma poti enerva cu povestile tale melancolice, desuete dar pline de caldura si culoare
lumea prea a innebunit dupa bani si avere si a uitat sa mai traiasca :(
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Feb 2013, 08:27

Zamfi,

M-ai uns la suflet cu povestea ta...absolut emotionanta si adevarata...desi n-am prins acele vremuri, este clar ca acuma suntem avizi de net, scule si bani si mai putin de prietenii, timp petrecut pe apa si celelalte lucruri care de fapt ne fac fericiti...ne "imbatam" singuri cu ideea de "a avea", "a drege", "a face" si de fapt uitam sa traim cu adevarat :!: :(

:respekt: meu pt povestea ta...stii cum e si reclama aia celebra...o clipa cu familia, prietenii - priceless...pt restul exista MasterCard

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 13 Feb 2013, 10:15

wildexplorer scrie:Geniala ideea!
"O cafea, un cognac si 10 gruburi, va rog!" :D
imi cer scuze pt off-topic, dar citatul de mai sus mi-a amintit de un amic caruia i s-au dezlipit talpile de la pantofii sport la un coborat fortat intr-un sat de munte si am intrat cu el in primul magazinas (mixt, normal, ca mai toate de prin sate) sa-şi cumpere un tub de super glue. asa ca zice amicul, insetat la culme fiind: "un super glue si doua beri, va rog". bea berea, lipeste papucii, dar constata ca n-a fost suficienta solutia de lipit. urmeaza, din nou: "mai dati-mi un super glue si doua beri, va rog". pentru ca mai aveam si altele de facut, am plecat la parinti, care locuiesc in zona, dar dupa cateva ore, vazand ca amicul nu mai apare, m-am dus sa-l pescuiesc.
am gasit ministocul de super glue epuizat, iar pe el tot cu papucii dezlipiti, dar cu degetele de la maini inclestate de la atata superglue. rezerva de bere a magazinului intrase si ea in pericol de disparitie. cum imi inchipuisem, comanda a fost mereu aceeasi: "un super glue si doua beri", iar cand a fost anuntat ca "nu mai avem super glue", amicul a replicat sec: "atunci dati-mi doua beri!"

scuze din nou pt off.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Feb 2013, 18:06

:D :D :D

@andrei-ovidiu
Multumesc de aprecierea povestioarei ! Sa stii insa ca unii concitadini de a tai ,impreuna cu alti "dusi" de pe acest forum incearca sa-si "construiasca" si acum istorioare ...Nu mai sunt ca pe vremuri ,nu mai au izul acela de omenie si prietenie dezinteresata :twisted: totdeauna , mai sunt si ...sincope :cry: ,dar important este ca ele exista! Si exista si vointa ,chiar daca uneori e mai putina putinta... :respekt:
...si ,da ,pentru restul exista cipul ala de monitorizare ...cum ai zis tu ...master nu's cum :headbash:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 13 Feb 2013, 18:59

Mare pacat ca au apus acele vremuri ! Ne cunosteam unii pe altii, eram ca o mare familie, ne respectam, sarbatoream cand lui Gigel i-a nascut nevasta,cand fata lui Vasile intra la facultate,cand Mitica isi lua carnetul (de conducere, nu de partid).
Acum este numai egoism, lipsa de toleranta, toti vor sa fie "capo di tuti cäpi " numai aici pe forum daca te uiti si s-ar sfasia intre ei. O spelunca unde sa se imbine dragostea de pescuit cu dragostea de oameni ( si o bere-doua) pe langa un plic de Gamakatsu ar fi ceva aproape ireal.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Feb 2013, 19:55

Cu scuzele aferente.Zamfi ,se vinde ceva LAGAL in Aiud.Cum vrei sa mearga ceva cu rotii ,daca nu bagi benzina .Sincer Imi pare rau,dar la Aiud este boala ,in domeniu .Intra si te convinge De la Nelutu pina la Fery,si Matei . :headbash:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Feb 2013, 20:01

Cu scuzele de rigoare ...Poti fi un pic mai explicit ,nu de alta dar nu am reusit sa inteleg ce vrei sa spui :oops:
Lagal ,roti , boala in domeniul ...Ah si cine este Matei? :D

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 20 Feb 2013, 00:35

Ma bag si eu aici! Referitor la acea poveste foarte fumoasa, tin sa va spun ca asa ceva s-a deschis de cca jumatate de an in Craiova. Mai exact la canalul cu apa calda de la Isalnita. Carciuma se numeste: La Canal! Inauntru se simte placut mirosul de lemn ars si daca esti sofer in acea zii iti blestemi zilele din cauza mirosului de vin si tuica fiarta. Totul se intampla langa canalul de apa calda. Mai are omul ala acolo si cateva carlige, plute, fire, starleti etc. Maruntisuri! Dar are! Pierzi cutia cu alice, faci 2 min pana la el nu 1 ora pana acasa cu masina. Si cu toate astea, oamenii intra, si cand vad ca pretul unui carlig este de 0, 50 lei se mira de parca au vazut ....sau ca o rola de fir de 20 m este 2 lei....Inebunesc!
ps: nu vroiam sa raspund decat la acea poveste... frumos!

Scrie răspuns