LISTA PESCARILOR LIBERI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fff da-mi voie sa te contrazic.majoritatea asociatiilor asi fac treaba,nu neg ca sant si mici exceptii,fiindca padure fara uscaturi nu exista.chestia cu taxele suplimentare,trebuie aplicate doar pe baltile asociatiei pe care asociatia pe banii ei le amenajeaza,ingrijeste si populeaza.pe apele pe care le primesti in administrare de la statul roman nu mi se pare corect sa pui taxe suplimentare,vine pescarul de la moldova,sibiu sau mai stiu eu din ce zona a tarii si ati prezinta un permis de pescuit e liber sa pescuiasca fara a mai plati nici o taxa,iar fondurile accesate nu le poti folosi asa cum ati trece prin cap,astea sant urmarite pas cu pas,daca te strange dantura si tie cald cu dintii in gura nu ai decat sa-i folosesti in alte scopuri,si lege asi va face datoria
upss,apscaras scrie:....chestia cu taxele suplimentare,trebuie aplicate doar pe baltile asociatiei pe care asociatia pe banii ei le amenajeaza,ingrijeste si populeaza.pe apele pe care le primesti in administrare de la statul roman nu mi se pare corect sa pui taxe suplimentare,vine pescarul de la moldova,sibiu sau mai stiu eu din ce zona a tarii si ati prezinta un permis de pescuit e liber sa pescuiasca fara a mai plati nici o taxa,.........
na ca partea asta imi place,

esti sigur ca "the big boss" o sa fie de acord cu ce ai spus tu??
ma indoiesc,dar.........
oricum felicitari daca mai gandesti si astfel

asociatiile ar trebui sa fie independente pentru ca fiecare are statut propriu si treaba unei federatii este sa-i reprezinte in punctele de vedere comune. Fiecare asociatie in "zona ei de competenta" poate sa-si impuna prevederile din statutul propriu. Nu cred ca Federatia poate sa dicteze directii contrare statutului asociatiei.
S'altare și bunăstare !
omule nu am nimic cu tine dar cand intri ca user nou pe un forum si prima ta postare e pe un topic de vot cu un subiect foarte sensibi - subiect care se cam discuta pe aici de vreo trei ani - mi se pare putin fortata situatia. Mai citeste din urma, mai documenteazate, mai intreaba ceva despre pescuitul rapitorilor (sau poate pentru tine pescuitul rapitorilor nu mai are secrete) si mai apoi esti bine venit sa-ti dai cu presupusul in chestiuni sensibile.rumburak scrie:De ce sa nu pot sa votez???taicanoe scrie:poate e necesara o modificare la regulament ... astfel ca sa nu mai poata vota useri noi fara postari. Trebuie pusa o conditie, ceva de genul minim 100 de posturi si minim 5 pe parcursul unei luni.
Oricum pentru mine nu au nici un fel de relevanta voturile exprimate de userii inscrisi zilele astea - indiferent de felul cum au votat.
se vede ca a venit iarna si ne cam plictisim ... in fiecare an revenim la aceleasi discutii care pana la urma nu au nici o finalitate....adica sa stau pe bara...sa ce?Pai daca sunt Nou....cand sa fac 100 de postari? ....trebuie sa miros a mucegai ca sa pot fi luat in seama?
S'altare și bunăstare !
Adi,ma repet iarasi,fnpsr nu este agvps,fnpsr nu se baga in bucataria interna a asociatiilor,daca se proceda asa.fi sigur ca apscaras nu facea parte din fnpsr,fiecare asociatie are statutul si conducerea ei proprie iar deciziile pe aria ei de competenta si le ia singura conform statutului si legii in vigoareadiwolf scrie:upss,apscaras scrie:....chestia cu taxele suplimentare,trebuie aplicate doar pe baltile asociatiei pe care asociatia pe banii ei le amenajeaza,ingrijeste si populeaza.pe apele pe care le primesti in administrare de la statul roman nu mi se pare corect sa pui taxe suplimentare,vine pescarul de la moldova,sibiu sau mai stiu eu din ce zona a tarii si ati prezinta un permis de pescuit e liber sa pescuiasca fara a mai plati nici o taxa,.........
na ca partea asta imi place,![]()
esti sigur ca "the big boss" o sa fie de acord cu ce ai spus tu??
ma indoiesc,dar.........
oricum felicitari daca mai gandesti si astfel![]()
De documentat....mi-am facut lectiile!...am citit si postarile anterioare.....urmaresc de ceva timp forumul asta........si m-am inselat cand am crezut ca pot da cu....presupusul! Pai d'asta un subiect asa sensibil....se va rezolva la pastele cailor!taicanoe scrie:omule nu am nimic cu tine dar cand intri ca user nou pe un forum si prima ta postare e pe un topic de vot cu un subiect foarte sensibi - subiect care se cam discuta pe aici de vreo trei ani - mi se pare putin fortata situatia. Mai citeste din urma, mai documenteazate, mai intreaba ceva despre pescuitul rapitorilor (sau poate pentru tine pescuitul rapitorilor nu mai are secrete) si mai apoi esti bine venit sa-ti dai cu presupusul in chestiuni sensibile.rumburak scrie:De ce sa nu pot sa votez???taicanoe scrie:poate e necesara o modificare la regulament ... astfel ca sa nu mai poata vota useri noi fara postari. Trebuie pusa o conditie, ceva de genul minim 100 de posturi si minim 5 pe parcursul unei luni.
Oricum pentru mine nu au nici un fel de relevanta voturile exprimate de userii inscrisi zilele astea - indiferent de felul cum au votat.
se vede ca a venit iarna si ne cam plictisim ... in fiecare an revenim la aceleasi discutii care pana la urma nu au nici o finalitate....adica sa stau pe bara...sa ce?Pai daca sunt Nou....cand sa fac 100 de postari? ....trebuie sa miros a mucegai ca sa pot fi luat in seama?
p.s.Stiam ca nu ai nimic cu mine personal.....ca nu ai avea ce!
Sunt un pic mai greu de cap