Linguri?a rotativ? sau musca, pe râurile noastre de munte!?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andreifishing
- utilizator constant

Linguri?a rotativ? sau musca, pe râurile noastre de munte!?
Bun?,
Mai este foarte pu?in ?i vine vremea s? ne scoatem arsenalul de lansete la treab?.
https://www.youtube.com/watch?v=kO0sc9MEuXY
Materialul de mai sus, realizat de Dan P?v?loiu, nu te face decât s? vrei s? calci ?i tu pe urmele lui, s? te bucuri de natur? ?i de ce î?i ofer? ea. El pescuie?te atât la musc? cât ?i la lingur? rotativ?. La un moment dat zice c? la lingurit? merge mai bine ca la musc?; voi ce p?rere ave?i?
Este linguri?a mai bun? decât musca? Prinde mai bine?
Ce linguri?e folosi?i la p?str?v?
(ni?te imagini ar fi de folos)
Mai este foarte pu?in ?i vine vremea s? ne scoatem arsenalul de lansete la treab?.
https://www.youtube.com/watch?v=kO0sc9MEuXY
Materialul de mai sus, realizat de Dan P?v?loiu, nu te face decât s? vrei s? calci ?i tu pe urmele lui, s? te bucuri de natur? ?i de ce î?i ofer? ea. El pescuie?te atât la musc? cât ?i la lingur? rotativ?. La un moment dat zice c? la lingurit? merge mai bine ca la musc?; voi ce p?rere ave?i?
Este linguri?a mai bun? decât musca? Prinde mai bine?
Ce linguri?e folosi?i la p?str?v?
(ni?te imagini ar fi de folos)
Re: Linguri?a rotativ? sau musca, pe râurile noastre de munt
andreifishing scrie:Mai este foarte pu?in ?i vine vremea s? ne scoatem arsenalul de lansete la treab?.
andreifishing scrie:
andreifishing scrie:Ce linguri?e folosi?i la p?str?v
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- andreifishing
- utilizator constant

Eh, pe la mine înc? mai este cevaDEM scrie:andreifishing scrie:Mai este foarte pu?in ?i vine vremea s? ne scoatem arsenalul de lansete la treab?.andreifishing scrie:
andreifishing scrie:Ce linguri?e folosi?i la p?str?vpe raurile noastre de munte,nu prea mai e peste
asa ca nu prea vad rostul acestei intrebari
,....in rest iti doresc ....fire intinse si C&R
Mepps,Panther-Martin,marimea 00,0,maxim 1, fire intinse
daca mai ai pesti in zona ,ar fi si pacat sa nu incerci la musca. 
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
fiecare naluca are momentul ei..... tine de pescar sa dea corect in bobi si sa aiba la el ce trebuie 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
MuskMd scrie:fiecare naluca are momentul ei..... tine de pescar sa dea corect in bobi si sa aiba la el ce trebuie
- andreifishing
- utilizator constant

A?a esteMuskMd scrie:fiecare naluca are momentul ei..... tine de pescar sa dea corect in bobi si sa aiba la el ce trebuie
Apropo, cum le legi? Direct la textil sau cu un înainta? monofilament ?Dac? este cazul.
Eu am un monofilament Spiderwire Ultra Cast Invisi de 0.14.
S? mai pun sau nu ceva intermediar?
sunt multe zone pe apele de munte (mai involburate) unde lingurita este mai greu de "prezentat" decat musca, pentru ca nu o poti recupera nici din amonte si, de multe ori, nici oblic, ci doar din aval, lucru care constituie un dezavantaj cel putin din punctul meu de vedere.
- andreifishing
- utilizator constant

Depinde ?i de apa pe care pescuim. Da, exist? ape de munte foarte greu de pescuit cu linguri?a dar apele pe unde pescuiesc eu îmi permit acest stil de pescuit.boistean scrie:sunt multe zone pe apele de munte (mai involburate) unde lingurita este mai greu de "prezentat" decat musca, pentru ca nu o poti recupera nici din amonte si, de multe ori, nici oblic, ci doar din aval, lucru care constituie un dezavantaj cel putin din punctul meu de vedere.