Legal

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Apr 2005, 08:56

Asta cu reciprocitatea e lasata, la fel ca legea, in coada de peste. Merge unul la AJPS Cluj:
"Vreau sa-mi fac permis aici. Cu ce judete aveti reciprocitate?
"Cu AB, MS, BN, BH, MM ..."

Merge altul:
"Am permis de BH si as vrea sa pescuiesc in Cluj. Aveti reciprocitate? Pot pescui?"
"Nu, nici vorba! Ce reciprocitate? Daca vrei sa pescuiesti trebuie sa platesti permisul aici!"

Caz real!
Documente doveditoare - lipsa totala!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Apr 2005, 09:03

culmea reciprocitatii:

- intreaba lucian la oltenita, unde am facut permisul: e valabil si pe dunare dupa calarasi, in zona avps calarasi ? raspuns: NU

- suna lucian la aia de la avps calarasi: daca am permis de oltenita pot sa dau pe dunare la voi, dupa calarasi ? raspuns: DA

daca prostia ar durea......

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Apr 2005, 15:29

danr scrie:culmea reciprocitatii:

- suna lucian la aia de la avps calarasi: daca am permis de oltenita pot sa dau pe dunare la voi, dupa calarasi ? raspuns: DA

daca prostia ar durea......

Poate vroia sa spuna ca el (interlocutorul) nu ar avea nimic impotriva!

Anul trecut, iexact pe la sfarsitul perioadei de prohibitie, dau un telefon vineri la ocolul silvic Lehliu si intreb:"balta X este dechisa?" R"- este dechisa, taxa 400.000 max. 2 lansete + o undita". Seara sunt pe balta cu arme si bagaje, lansete, rame si porumb! Paznicul sa ne impuste: "Balta e inchisa! Ati vorbit cu contabilul la telefon" :shock:
Asta e! am ajuns la Capidava! A fost cea mai nereusita experienta a mea in materie!
near the beer

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 11 Apr 2005, 10:12

in legatura cu subiectul acesta pot sa va spun ca orice ajvps local e cam obligat sa dea chitanta pe zi.asa cum la pastrav e bon p zi si permis p intreg anul,asa si cu restul apelor.in iasi anul trecut puteai sa megi la pescuit p apele lor chiar daca n-aveai pemis nicaieri cu 50000.anul asta n-au stabilit inca taxa p zi.daca intrebi undeva tipa d la caserie iti va spune ca nu exista asa ceva.daca insisti ajungi la director si acolo ti se face dreptate.insistati,insistati,insistati

Scrie răspuns