Bine ai facutJexy scrie:nu l-am mancatRambo scrie:Sper ca nu ai mancat pestele ala.Cine stie ce putea fi...Jexy scrie:Am fost ieri la pescuit si am prins clean frumos, insa m-am lovit de o problema pe care am intalnit-o pentru prima data acum 3 ani, cleanul are prin el niste bobite galbene cat gamalia unui ac de cusut si cand scoti aceste bobite din el si le spargi incep sa miste sunt ca niste viermisori galbeni dar micuti de tot, nu am intalnit la toti clenii prinsi numai la unul, acum 3 ani tot pestele dupa rau (raul Motru jud, Mh) avea asa ceva (viermi cum le-au zis toti) incepand cu obletele si porcusorii pana la clean, mreana si scobar, in tot acest timp nu s-a mai dus nimeni la pescuit pt ca ziceau ca are pestele viermi, dupa un timp au disparut acesti asa zisi viermi dar am vazut ca iar au inceput sa apara, daca tii pestele intr-o punga, iasa din el (aia care au) si ii gasesti miscandu-se prin punga, stie cineva despre ce este vorba? s-a mai intamplat asa ceva pe vreun rau? din ce cauza apar acesti viermisori sau ce sunt? a mai patit cineva asa ceva?![]()
) l-am aruncat
Lamuriti-ma si pe mine frati pescari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori