La pescuit cu Andy Little

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Iun 2005, 14:56

Singurul lucru care l-am inteles ii faptul ca pescuieste cu o mulineta marca Shimano , model Stradic .

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Iun 2005, 23:04

claudiu scrie:

Eu personal o o singura lanseta shi o singura mulineta profesionale de spining. Ce sa fac cu 2? Sa tzin una de rezerva? Asta ar fi intzelept intr-adevar deshi pe Prut cand ma duc fac cate 5-7 Km zilnic in cautarea peshtelui pe jos. Cand mi se rupe o sa iau alta. Doar n-o sa car doua betze cu mine.

Ce sa fac cu 3 ? Cu 4 ? Cu 10 ? Sau cate mai au unii?
De aia ziceam ca a fi in tema shi a detzine ultimele aparitzii in domeniul sculelor de pescuit e o latura a pescuitului care nu face pe om pescar.
:wink:

Nu e nici o metafora in treaba asta.
I admir pe cei ce dau la rapitor la peshtishor cu lansete ruseshti shi carlige ruginite. Shi mai shi prind. Atata tot.

Claudiu.

Mai Claudiule, tu o sa ajungi pescar adevarat, cel putin eu asta cred!
Apropos, de cat timp pescuiesti si ce lanseta si mulineta profesionale folosesti? :lol:

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de claudiu » 28 Iun 2005, 09:27

Mai Adelin nush daca ai fost ironic cu mine dar o sa itzi raspund la intrebare:

Am un Osprey professional 240.
Shi un Baltzer in 8 rulmentzi.
Un pic cam mare pentru spining dar merge super.

Legat de viitorul meu in materie de pescuit nu mi-am propus sa ajung un pescar bun. Pur shi simplu ma duc la peshte cand se poate pt. ca ma relaxeaza.

Apropos voiam sa intreb ceva shi n-am sa mai deschid alt topic. Dar poate imi raspundetzi aici. Cam ce arie acoperitzi voi cand mergetzi la pescuit. De fapt nu arie, ce lungime a raului/beltzii ?
Eu de ex cand ma duc prietenii la Prut ei au un stil al lor. Merg de-a lungul Prutului aproximativ 5 Km pe jos tot incercand la rapitor din loc in loc. Nush daca e bine sau nu dar e obositor.
Iar eu nu-s facut sa bag atatzia KM pe jos. Ma intrebam shi voi facetzi la fel? Sau statzi intr-un loc bun shi pescuitzi acolo toata ziua?

Claudiu.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 28 Iun 2005, 13:53

claudiu scrie:Cam ce arie acoperitzi voi cand mergetzi la pescuit. De fapt nu arie, ce lungime a raului/beltzii ?
Eu de ex cand ma duc prietenii la Prut ei au un stil al lor. Merg de-a lungul Prutului aproximativ 5 Km pe jos tot incercand la rapitor din loc in loc. Nush daca e bine sau nu dar e obositor.
Iar eu nu-s facut sa bag atatzia KM pe jos. Ma intrebam shi voi facetzi la fel? Sau statzi intr-un loc bun shi pescuitzi acolo toata ziua?
Claudiu.
Cand pescuiesc pe Prut merg cel putin 12-15 km, doar am dreptul. Locurile bune de pescuit nu sunt in zonele usor accesibile. Rapitorii nu se localizeaza oriunde, trebuie cautati in anumite zone, iar Prutul are multe sute de kilometri ... important este si sa stii sa "citesti" apa.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Iun 2005, 15:43

[quote="Aquaro Angler"]
Cand pescuiesc pe Prut merg cel putin 12-15 km, doar am dreptul ... important este si sa stii sa "citesti" apa.[/quote]

Ma , tu citesti cam mult , nu crezi !

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Iun 2005, 16:08

Unii e mai cititi :lol: :lol: Importanta e miscarea :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 28 Iun 2005, 19:16

Exista si pescuitul virtual. Se poate pescui in jocurile de pescuit pe calculator. :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iun 2005, 18:56

claudiu scrie:Mai Adelin nush daca ai fost ironic cu mine dar o sa itzi raspund la intrebare:

Am un Osprey professional 240.
Shi un Baltzer in 8 rulmentzi.
Un pic cam mare pentru spining dar merge super.

Legat de viitorul meu in materie de pescuit nu mi-am propus sa ajung un pescar bun. Pur shi simplu ma duc la peshte cand se poate pt. ca ma relaxeaza.

Apropos voiam sa intreb ceva shi n-am sa mai deschid alt topic. Dar poate imi raspundetzi aici. Cam ce arie acoperitzi voi cand mergetzi la pescuit. De fapt nu arie, ce lungime a raului/beltzii ?

Claudiu.
De obicei alergam kilometri(80-160-la o partida) pana dam de pesti.Daca dam de ei din primi km, stam si insistam...oricum ce facem noi e deosebit de cosisitor, pt ca mergem aproape zilnic...x sute de litri de bemzon= FALIMENT :oops:

Scrie răspuns