Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

cand sa fie, cand sa fie????

Chestionarul s-a închis pe data de 13 Oct 2004, 17:18

intre 1 si 3 octombrie?
1
6%
intre 8 si 10 octombrie?
2
13%
intre 15 si 17 octombrie?
5
31%
intre 22 si 24 octombrie?
8
50%

Voturi totale: 16

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 01 Oct 2004, 18:40

Ca sa dau explicatii: astazi am vorbit cu dl. Georgica - stapanul de la cab Dorulet. Intr-adevar 10E/zi = cazare + o masa.
Pentru 5-6 cati ne-om strange, am inteles ca u este o problema cazarea. Nu am postat mai devreme, pt ca nu am inca o confirmare definitiva pentru cazare. O sa mai port o discutie maine, cu altcineva, care are agenda.
Daca jucati table - reducere.
Exista si barci cu motor de inchiriat, Laguna 500, 1mil/zi!

Ca sa se respecte vox populi, fie 22-24 octombrie. Spune ca in mod normal de poate ajunge acolo cu masina din Tulcea, si in acea perioada (cam 25 km pe aratura :? ).

In egala masura ma tenteaza insa varianta cu Cormoran - Uzlina, cazare in aceeasi bani (pe barba lui Gyorg), pescuit pe unde se apuca! barca se inchiriaza cu 32 eur/zi (plus benzina), in conditiile in care o iei pt cel putin 3 zile! cautati www.cormoran.ro

Mai scumpa plimbarea in ultima varianta (dar sunt sigur ca exista barci la dispozitie, suficiente, incapem 2-3 in barca), dar mai usor de ajuns. Eventual, putem sa ne intelegem cu alti localnici pt barca! Din Uzlina se fac max 10 min cu barca cu motor pana la Cormoran!

Decideti!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Oct 2004, 08:01

Pentru drumul Murighiol - Uzlina (Cormoran) va pot traversa eu. Pentru pescuit pe lacuri cred ca este o idee buna sa vorbim cu localnicii si sa stabilim o ora de intalnire dimineata. Pentru cei ce nu stiu , pe canalul Murighiol se strang in fiecare zi localnicii cu barcile si te pot duce unde doresti. Ei trebuie sa plece dimineata de pe canalul Murighiol si sa ajunga la Complexul Cormoran la ora stabilita de noi.
Nu ar fi rau sa propunem si un premiu pe cele cateva zile de pescuit. Putem denumi concursul: Cupa Rapitorilor :?
Nu va ganditi material , ceva simbolic. Va las pe voi sa faceti propunerile.

Normal cazare si micul dejun costa 50 euro/zi in cursul saptamanii dar pot vorbii cu D-nul Cornel Gaina si sa beneficiem de reducere pentru tot grupul si platim 29euro/zi (nu conteaza in ce perioada a saptamani) ptr. 3 persoane cu mic dejun suedez inclus .
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Oct 2004, 08:06

Maine sunt la canalul Murighiol si incerc sa obtin niste preturi la transportul cu barca de la localnici.
In perioada 3 - 10oct sunt in delta in zona Uzlina. Ne auzim incepand cu 11.oct.

Salut si fir intins la toata lumea.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 04 Oct 2004, 14:01

Dupa rezultatele votului, nu o sa vina la intalnire decat maxim 8 membri.
De ce nu incerci Costica sa supui la vot si alte locatii? Eu cred ca datorita raspandirii in tara, undeva in centrul tarii s-ar strange mai multi.
Totusi este vorba de o intalnire, nu neaparat de a bate recorduri la stiuca. Pescuitul in Delta are rolul lui, dar totusi cred ca este mai greu de organizat acolo o intalnire cu oameni care nu s-au vazut niciodata.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Oct 2004, 14:32

Sunt de acord ca e mai greu de ajuns in Delta. Sunt, deasemenea, de acord ca sunt probleme cu logistica, banii, sa nu mai vorbim de cine isi pune obrazul pentru rezervare - sa zicem - 8 locuri, si apar doar trei eroi :? etc

Ma rog. Treaba cu "recordurile" e pe ultimul plan.

Eu propusesem initial o locatie mai "accesibila", gen Faclia, sau ceva pe Dunare, tocmai din considerentele de mai sus.
Au mai existat initiative ca si asta si prin iulie-august, si mai de curand. Problema este ca pentru unii dintre noi e putin mai greu sa isi respecte promisiunile. Atunci (vara) exista si avantajul cazarii la cort, deci buget de austeritate, si totusi nu s-a concretizat nimic...

In consecinta, sustin in continuare pelerinajul in Delta, pe de o parte datorita varietatii vietuitoarelor acvatice, posibilitatilor de cazare, imposibilitatii de a se face manarii (gen umblat la apa,...), sezonului favorabil, iar pe de alta parte, faptului ca si in conditiile in care se vor prezenta doar cativa dintre dvs, oricum ne vom simti bine, etc...
8) 8) 8)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Oct 2004, 18:47

Si inca ceva, spun, inca ceva...

Apropos de intalnire intre oameni care nu s-au vazut vreodata:

Cu Gyorg m-am vazut o singura data. Apoi am vorbit la tel, a zis hai in Delta....ne-am vazut la ora 4,00 in port la Murighiol. Simplu.

La fel si cu Dan si cu Eugen. Ne-am vazut prima oara pe un canal (unde ne trimisese Wavedancer), la 200 km de Bucuresti, pe la 11,00 PM. Deasemenea, fara probleme, dar si fara capturi :D .

Cu Todi si cu Mandi, deasemenea, ne-am vazut la Olt, la 200 km de casa.

Mihai, miercuri, tot la carciuma cu pricina, ora 19,00 in Cluj?

E adevarat, unii inteleg sa fie printre noi doar o existenta "virtuala".
Sa fie sanatosi!

Acum aveti cuvantul, cate rezervari pt Cormoran?

Facem si concurs: cine prinde prima stiuca, da un rand de bere :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Oct 2004, 18:55

Costica:eu imi permit doar"o prezenta virtuala",nu ca n-as veni,dar natura serviciului meu nu-mi permite sa plec cateva zile cand imi vine mie chef.Trebuie sa anunt din timp,sa am back-up,etc.Nu chiar asa de simplu.Serviciul meu e in 3 schimburi,Week-End-ul nu e in week-End,etc.Ca la capitalisti :cry:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Oct 2004, 19:02

Urata treaba, Michael. \

Oricum, nu pot condamna pe cineva ca nu face 800 km (numai dus) ca sa dea 2 zile dupa stiuca si sa bea o bere cu noi.
Nu pot condamna nici pe cei din Bucuresti, sau Constanta, pt asta.

Problema este atunci cand spui ca vii si, fara sa dai un preaviz, telefon...ceva...nu apari (si punct).

Ideea ca, acoperindu-te de un pseudonim, te afli intr-un anonimat in care notiunea de "cuvant dat" nu are nici o semnificatie
... mi se pare cam ...kk

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Oct 2004, 19:11

De aceea nici nu m-am bagat in seama cu acest subiect...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Oct 2004, 19:14

costica,

o sa fac pe dracu'n4 sa ajung, pentru ca n-am fost niciodata in delta.
nu pot spune nici da nici nu decat vineri seara, dupa ora 6, din cauza jobului, dupa cum stii deja. insa specifica si tu momentul exact, ca nu-mi dau seama din context, care ar fi ziua Z sau weekendul ala?

Scrie răspuns