Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gyorg
- veteran

-
MariusC scrie:Gyorg scrie: la 1/2 ora de mers se afla canalul si incintele de la Perisor unde am avut multe satisfactii.
A fost odata...
Eu am fost in mai cu un grup de prieteni si m-am intors total nesatisfacut.
Rezultatele a 12 pers. 3 zile: 1 buc 4 kg, 1 buc 3,3kg, 1 buc 3 kg si restul nesemnificativ atat ca marime cat si ca nr. de capturi. Mi-am jurat ca nu mai pescuiesc in incinte.
MariusC
Incepand cu luna iulie , in fiecare luna merg de cel putin o data in delta iar concluzia mea este (am mai spus-o) ca pescuitul la stiuca areo regula bine determinata : "nu exista nici o regula la stiuca"
Astazi poti sa prinzi super partida cu un tip de naluca , un stil de recuperare, o anumita perioada a zilei urmaand ca maine sau alta data sa nu ai nici un rezultat.
-
Andrei
- veteran

-
Ma anuntati si pe mine ce, unde, cum si cat k dc nu sunt super costuri vin si eu!
Ma intereseaza cat costa cazarea cat stam acolo, plus alte costuri in afara de transport!
Sunt din Arad(for the reccord)
-
costica_fishing
- veteran

-
Baieti, luati aminte! Asta pasiune!
800 km s-o vezi pe cumatra

?
Sau sa ne vazi pe noi?
Parerea mea e ca am fi fantezisti sa speram la mai mult de un week-end in grup larg.
Cine poate mai mult, foarte bine!
-
Andrei
- veteran

-
Treaba este urmatoarea!! Eu pot pleca si de joi(student) si m-a intaratat cineva cu delta anul asta de pan la urma n-am mai avut loc:(
Eu n-am mai fo, asa k mi s-a pus o pata mare de tot pe creier cu delta. Oricum cica mare lucru n-am pierdut pt k au facut cale intoarsa din cauza vremii nasoale rau de tot. Eu oricum m-am luat si m-am dus aici mai aproape la Oasa!! Ff frumoasa zona, doar ka si acolo(Romania mare) gasesti gunoi in padure.
Cabanierul arunca tot ce e gunoi in spatele cabanei in padure. Asta da ecologie.
Dc ma tine buzunarul vin fara ezitari, numa sa fie treaba pe bune, nu sa ma duc acolo si nime-n drum.
Nu de alta dar am mai auzit intamplari de genu!!
-
dan craciun
- utilizator constant

-
M-ar interesa si pe mine in perioada 22-24.10.ac.Zona o las la aprecierea celor mai multi dintre forumisti!
-
micutu
- utilizator constant

http://groups.msn.com/DanubeDeltaCabanaDorulet ... acolo merg eu ... adica plec maine. si site-ul l-am facut eu. daca vreti sa mergeti acolo si sa nu rupeti masinile sunt doua conditii:
1. sa nu ploua
2. sa stiti drumul ... digul e bun doar cand nu ai alta varianta, se poate si pe alte parti
Locul de acolo e formidabil: se poate prinde avat, salau, somn, crap si obleti

, totul pe o distanta de 200 metri.
amanunte cand ma intorc.
-
Wavedancer
- veteran

-
Fir intins! Poate imi recuperezi si mie mulineta Shimano, uitata la Georgica. Daca nu ti-o da, spune-i ca-i tund barba cind il vad!
Merg si eu in "aventura" asta, hotariti cind si unde (la Dunavat 2 e si mai bine, fac juma' de ora din Jurilovca cu salupa).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
Gyorg
- veteran

-
Wavedancer scrie:la Dunavat 2 e si mai bine, fac juma' de ora din Jurilovca cu salupa).
Oauu
ce salupa este aia Wave ?
-
Wavedancer
- veteran

-
Un Progres 4 (ruseasca, din aluminiu) cu motor de 60 HP. Daca fac 20 de minute pina la Portita, nu e mult mai mult pina la incinta Dunavat 2.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
Lucian Anghel
- utilizator constant

De intalnire se mai aude ceva? Mai este valabila idea?
Vremea incepe sa fie numai buna pt stiuca dar drumul pana la Gorgova cu masina nu cred ca mai este de actualitate.
Poate gasim alta locatie ...