Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cosmin cred ca ai gresit locatia. Propunerea facuta de Costica viza beraria din spatele pietei Cosbuc .Este o crama mare la subsolul unei fabrici de bere , cred ca vechea fabrica Rahova !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Asa e, Gyorg! Cred ca eram cam obosit azi noapte, cand am scris mesajul!! Aia e OK, de la Piatza Cosbuc!! Stiu ca se intra pe o stradutza, pe langa o posta!! Am fost anul trecut in toamna la o filmare!!
Ne vedem acolo, atunci!!
Ne vedem acolo, atunci!!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
fratilor, nu e tocmai in tiparele noastre carciuma ZVON.
O fi mai liniste la etaj, dar in seara asta (cand ma dusei in inspectie) la parter erau niste dansatoare de .....(o)(o)
Asa ca riscam sa nu ne mai intelegem din alte motive.
Sper totusi maine sa nu se mai prezinte zanele cu pricina.
Mai Vali (sau care venirati cu ideea), voi vreti sa ma duceti la pierzanie?
O fi mai liniste la etaj, dar in seara asta (cand ma dusei in inspectie) la parter erau niste dansatoare de .....(o)(o)

Asa ca riscam sa nu ne mai intelegem din alte motive.
Sper totusi maine sa nu se mai prezinte zanele cu pricina.
Mai Vali (sau care venirati cu ideea), voi vreti sa ma duceti la pierzanie?

near the beer
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
pt membrii asociatiei
nou loc de intalnire Casa Universitarilor, restaurantul din spate, la demisol. Preturile sunt accesibile, si amplasarea locatiei, ultracentral, este la indemana oricui. Se afla pe strada Dionisie Lupu, si se poate ajunge atat din Piata Lahovari, pe langa spitalul oftalmologic si Trocadero, cat si pe langa cinematograful Patria, din Magheru. Ora intalnirii:17.45 - 18.00.
nou loc de intalnire Casa Universitarilor, restaurantul din spate, la demisol. Preturile sunt accesibile, si amplasarea locatiei, ultracentral, este la indemana oricui. Se afla pe strada Dionisie Lupu, si se poate ajunge atat din Piata Lahovari, pe langa spitalul oftalmologic si Trocadero, cat si pe langa cinematograful Patria, din Magheru. Ora intalnirii:17.45 - 18.00.
domnilor, are cineva vreo informatie referitoare la revenirea la Bridge Club?
Au terminat restaurarea / reconstructia / sau ce faceau acolo?
pentru colegii de asociatie, la casa universitarilor a ramas definitiv?
vad ca nu a postat nimeni nici un update referitor la cum a fost berea sau cine le-a cantat in cap?
unde ne vedem pin la urma?
Au terminat restaurarea / reconstructia / sau ce faceau acolo?
pentru colegii de asociatie, la casa universitarilor a ramas definitiv?
vad ca nu a postat nimeni nici un update referitor la cum a fost berea sau cine le-a cantat in cap?
unde ne vedem pin la urma?
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
prin amabilitatea lui vali comaneci care ne-a condus acolo in premiera si prin amabilitatea lui Ovidiu 14 care a condus... o serie de investigatii, va anunt ca s-a redeschis clubul de bridge, str. voinicului, unde sper sa ne vedem diseara (18:45 - 19:00) cit mai multi si cit mai mult.

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976