Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
locatia obisnuita (Bridge CLub) a intrat in renovare!
pana maine, ora 12,00 asteptam propuneri de locatii temporare (pt 3 saptamani).
Criterii orientative:
- fara manele&stuff
- daca se poate si manca ceva ar fi super OK.
- de preferinta in centru.
- spatiul tre sa permita sa aranjam o masa ce cel putin 10-14 persoane.
Bagati propuneri (cu detaliile de rigoare)!
Maine dupa ora 12 votam!
pana maine, ora 12,00 asteptam propuneri de locatii temporare (pt 3 saptamani).
Criterii orientative:
- fara manele&stuff
- daca se poate si manca ceva ar fi super OK.
- de preferinta in centru.
- spatiul tre sa permita sa aranjam o masa ce cel putin 10-14 persoane.
Bagati propuneri (cu detaliile de rigoare)!
Maine dupa ora 12 votam!

near the beer
O sa ma interesez sa vad ce carciumi sunt pe langa mine adica Polona-Stefan cel Mare!!! Asa stiu una marfa unde mergem noi cu baietzii, ii zice terasa "La Berbecu"....e 15miare berea si peretzii tapetatzi cu poze cu Ceausescu la vanatoare, secera si ciocanu & stuff.....cravate de pionier, curele de activist etc etc
......for dreamers only.....till last client!!!
hai ca mai caut

hai ca mai caut
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Vlad......da da...braconierul......ishi pune cu multa inima shi suflet apartamentul sau din Calea Floreasca vis-a-vis de Spitalul de Urgentza floreasca, la dispozitzie pentru intrunirea sufletului shi a sperantzei....Joi....3 saptamani de-acum incolo!!!!! Berea sa ne spunetzi de care vretzi shi cate navete luam????? Daca suntetzi de acord....da-tzi-ne OK-uri shi pregateste tata shi niste muzica ( Vlad are doar manele
), dupa preferintze!!!!!!!
Asteptam raspunsuri!!!

Asteptam raspunsuri!!!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
cosmin fara te superi nici tu nici vlad
s-a format o imagine gresita prin unele locuri ca ne-am intalni sa bem ca de fapt mergem la baute ...total gresit
nu ne intalnim numai sa bem bere ...personal stii ca nici nu beau iar intalnirile noastre au un anume scop spun eu ...pe langa asta sunt probleme ale asociatiei pe care le avem de discutat
ne trebuie o locatie serioasa in care sa putem discuta serios si pe langa asta sa bem o cafea sau ce are placere fiecare
transmit un mesaj pe aceasta cale membrilor asociatiei pescari4ever ca avem de pus la punct si cateva probleme
s-a format o imagine gresita prin unele locuri ca ne-am intalni sa bem ca de fapt mergem la baute ...total gresit
nu ne intalnim numai sa bem bere ...personal stii ca nici nu beau iar intalnirile noastre au un anume scop spun eu ...pe langa asta sunt probleme ale asociatiei pe care le avem de discutat
ne trebuie o locatie serioasa in care sa putem discuta serios si pe langa asta sa bem o cafea sau ce are placere fiecare
transmit un mesaj pe aceasta cale membrilor asociatiei pescari4ever ca avem de pus la punct si cateva probleme