Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

cand sa fie, cand sa fie????

Chestionarul s-a închis pe data de 13 Oct 2004, 17:18

intre 1 si 3 octombrie?
1
6%
intre 8 si 10 octombrie?
2
13%
intre 15 si 17 octombrie?
5
31%
intre 22 si 24 octombrie?
8
50%

Voturi totale: 16

edwin
junior
junior

ATENTION!

Mesaj de edwin » 21 Noi 2004, 13:55

GYORG se intoarce din Delta!
Asteptam descrierea evenimentelor sa avem ce povesti in afara de essox 4 ever! sper ca el a prins ceva in afara de valuri si vant,

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Noi 2004, 14:10

sambata si acolo a fost furtuna
cel putin asa se spunea pe la cei cu vremile
i-am spus de joi de la han ca il urasc" ca pleaca in delta
astept cu interes Gyorg filmul iesirii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Noi 2004, 09:00

Iesirea a avut loc vineri dimineata , formatie alcatuita din mine , Valeron si inca un prieten. Dupa cum stiti locul se numeste Stiucova :lol: si se afla pozitionat in intr-una din insulele din lantul Brailei mai precis in dreptul satului Facaeni. Accesul pe insula se face numai cu stiinta proprietarului acesta anuntand in prealabil transferul nostru ,la bac.
Vremea a fost superba dar stiti si voi ca , cel putin in delta , decat o zi cu soare la stiuca mai bine sa ninga.
Lantul de balti este de fapt un fost brat al Dunarii inainte de indiguirea Deltei dintre bratul Borcea si Sulina iar acesta unde pescuim noi este total salbatic nepopul_at si neamenajat in nici un fel, fiind de altfel si foarte putine locuri in care sa poti arunca naluca in apa.
Prima stiuca de 2 kg (fix) a fost prinsa dupa 1 ora de indelungi negocieri .
Cred ca am aruncat de nu mai putin 50x in acelasi loc , dupa primul atac vazut , apa fiind foarte mica. La un moment dat sa apropiat (dinsa) la 2 m de mine si trecea oscilanta prin dreptul ei si nu-i dadea atentie.
Dupa ce am scos-o am mai luat inca una de 1,4 kg in acelasi loc mergand pe premiza ca in perioada asta trebuie sa se stranga mai multe in acelasi loc .

Am spus cuiva ca a fost plina de icre si nu ma crezut . La fel si mai toate cele prinse in acest loc inclusiv cea de 7 kg.
Cred ca este normal ca in acesta periada stiuca sa aiba deja icrele la maturitate , voi ce ziceti?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Noi 2004, 09:06

si stiuca si bibanu sunt pline de icre ...
doua stiuci pline de icre capturate ....la vacaresti
si apoi din 2 kg de biban toti au avut fie icre fie lapti

oricum felicitari gyorg!!

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 22 Noi 2004, 11:21

@ Gyorg

"... Am spus cuiva ca a fost plina de icre si nu ma crezut . La fel si mai toate cele prinse in acest loc inclusiv cea de 7 kg.
Cred ca este normal ca in acesta periada stiuca sa aiba deja icrele la maturitate , voi ce ziceti?"

Asa este, stiucile au icre in aceasta perioada, dar inca nu sunt la maturitate. Icrele incep sa se dezvolte in ovare de prin septembrie dar se matureaza abia prin februarie (in functie de temp. apei).

edwin
junior
junior

Icre

Mesaj de edwin » 22 Noi 2004, 13:20

icrele incep sa se formeze pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembri. Ele se dezvolta in proportie de 80-85% pana la inceputul lunii februarie, iar dezghetarea apelor si cea mai mica incalzire atrag maturizarea lor. Stiuca depune icrele la o temperatura de 5-6 grade, iar embrionii se eclozeaza dupa 15-25 zile, in functie de temperatura apei. Puietul dupa circa 2 luni de la exclozare deja se hraneste cu puietul si icrele altor pesti. Asa ca este normal ca stiuca sa aiba deja icre.

piticu
veteran
veteran

asta-i topic cu intilnirile noastre, bre!

Mesaj de piticu » 22 Noi 2004, 13:30

vad pe mail new post in topicu cu intilnirea - io zic deh, se pregatesc fratzii de intilnirea de joi si ei cind colo se gindesc daca-s icrele gata-n dintzoasa si pe unde sa-si mai depuna laptii...

pina ajungem la partea asta cu sexu' n-ar fi mai bine sa ne cunoastem mai bine la bere?
sau macar sa aducem si niste fete?
obsedatilor! hehehe

piticu' conservator (face parte din 80% din populatie) :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Noi 2004, 13:42

ca tu piticule ai pescuit la Cornu si bibanu de l-ai prins avea OO si nu icre :D :D :D :D :D

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 22 Noi 2004, 13:55

ovidiu14 scrie:ca tu piticule ai pescuit la Cornu si bibanu de l-ai prins avea OO si nu icre :D :D :D :D :D
nu io am fost in weekendu asta in prahova, mah!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Noi 2004, 14:10

"a innebunit lupu" :D :D :D :D :D :D
dar io nu am fost la peste atunci mah :D :D :D :D

Scrie răspuns