Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
frate, nu tine cu scuze dastea
pe rapitori.ro se lucreaza conform principiilor:
daca nu poti - te ajutam
da nu stii - iti explicam
daca nu vrei - te obligam
deci, cand incepi un topic nou, ai jos optiunea adauga un chestionar
scrii numele chestionarului, si apoi in casuta optiunile chestionarului scrii prima varianta
apesi aadauga optiune si apoi treci varianta a doua
samd
si ai optiunea previzualizeaza ca sa vezi cum arata
pe rapitori.ro se lucreaza conform principiilor:
daca nu poti - te ajutam
da nu stii - iti explicam
daca nu vrei - te obligam
deci, cand incepi un topic nou, ai jos optiunea adauga un chestionar
scrii numele chestionarului, si apoi in casuta optiunile chestionarului scrii prima varianta
apesi aadauga optiune si apoi treci varianta a doua
samd
si ai optiunea previzualizeaza ca sa vezi cum arata
- costica_fishing
- veteran
Am votat pentru ultima perioada a lunii. Desi stau in cumpana din cauza serviciului pe de-o parte, iar pe de alta parte cu banii pe drum si cazare mi-as mai cumpara cateva naluci. Colectia mea e foarte saraca in asa ceva.
Oricum, nici la sfarsitul lunii octombrie nu este tarziu pentru o iesire in Delta la rapitor...
Oricum, nici la sfarsitul lunii octombrie nu este tarziu pentru o iesire in Delta la rapitor...
- costica_fishing
- veteran
Paule, si la ce bun sa dai banii pe naluci, daca nu pescuiesti cu ele?
Intelegi??
Ia tu fixele, cu mic, cu mare, care sau pe jos, care calare (pana mea, ce rima!) fiecare cu ce are, furci, topoare, coase, tuica si pastrama, lipitori si coropisnite, rusoaice si americance, cu totii sa bem o bere, sa schimbam o impresie, sa ne tinem unii de altii (cand ne sprijinim de garduri). Daca adormi in curte sa aiba cine sa se impiedice de tine, daca adormi in patul tau - sa iaba cine sa-ti borasca-n cizme.
(astia suntem noi
)
Intelegi??
Ia tu fixele, cu mic, cu mare, care sau pe jos, care calare (pana mea, ce rima!) fiecare cu ce are, furci, topoare, coase, tuica si pastrama, lipitori si coropisnite, rusoaice si americance, cu totii sa bem o bere, sa schimbam o impresie, sa ne tinem unii de altii (cand ne sprijinim de garduri). Daca adormi in curte sa aiba cine sa se impiedice de tine, daca adormi in patul tau - sa iaba cine sa-ti borasca-n cizme.

Da Costica, ai dreptate... Nu cred ca o sa vina cineva sa il intereseze ce am sau mai ales ce n-am.... Si in plus si parerea mea este ca (virgula) conteaza ca ne intalnim si schimbam niste impresii.
Cu siguranta va fi ceva frumos, asa cred eu, mai ales ca aici, pe forum, ne intelegem destul de bine. Nu-i asa?
Cu siguranta va fi ceva frumos, asa cred eu, mai ales ca aici, pe forum, ne intelegem destul de bine. Nu-i asa?
- costica_fishing
- veteran