Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
-
- utilizator constant
- Wavedancer
- veteran
Costica trece-ma si pe mine pe lista.
Aveti idee se poate ajunge cu barca direct prin delta. Ex: de la Murighiol prin Uzlina-Isac 2 - Isac - Litcov - Lacul Gorgova si cabana ?
Aveti idee se poate ajunge cu barca direct prin delta. Ex: de la Murighiol prin Uzlina-Isac 2 - Isac - Litcov - Lacul Gorgova si cabana ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- costica_fishing
- veteran
Am zis Medgdia ca sa nu zic Delta!!! Era prea frumos![/quote]
Deci, da?????
Domnilor, pentru motive de intunecare a mintii nu am stiut ca la Gorgova se poate ajunge cu masina. Cred totusi ce ruta este pe digul de pe lg bratul Sulina. De unde rezulta ca voi schimba din nou amortizoarele dupe ce... Asta e!
Facilitatile de cazare suna super! numai ca trebuie vb din timp (cred)...
Ce v-as ruga d-lor, ar fi sa va dati cu presupusul cu privire la perioada de timp pt aceasta plimbare!
Dane, poate gasesti o posibilitate pt a intrupa aceste idei de democratie pe plaiul acestui forum de distinsi domni (caci eu nu sunt in stare pentru a gasi un link catre poza total happiness, pe care o anuntam cu mult fast). Un rating, ceva...
Va rog, expuneti-va parerile!
Deci, da?????
Domnilor, pentru motive de intunecare a mintii nu am stiut ca la Gorgova se poate ajunge cu masina. Cred totusi ce ruta este pe digul de pe lg bratul Sulina. De unde rezulta ca voi schimba din nou amortizoarele dupe ce... Asta e!
Facilitatile de cazare suna super! numai ca trebuie vb din timp (cred)...
Ce v-as ruga d-lor, ar fi sa va dati cu presupusul cu privire la perioada de timp pt aceasta plimbare!
Dane, poate gasesti o posibilitate pt a intrupa aceste idei de democratie pe plaiul acestui forum de distinsi domni (caci eu nu sunt in stare pentru a gasi un link catre poza total happiness, pe care o anuntam cu mult fast). Un rating, ceva...
Va rog, expuneti-va parerile!
- costica_fishing
- veteran
Sefu, am vazut eu prin alte parti ca se poate se se propuna mai multe optiuni, pt ca membrii sa voteze in mod democratic pentru o optiune sau alta (a se citi un week-end ori altul). Spre exemplu: cine este pt. 1-3 oct, cine pt 9-10 oct (aici eu sper sa fiu la Sacalaia, sa vad ce se intampla pe acolo, dar daca organizam intre noi ceva, uit de Sacalaia), etc...
Un fel de rating sau asa ceva..
Mi se pare ca mai devreme de trei saptamani, nu putem pune ceva cap la cap, pt. ca ia timp (pana aflii toate nuntile la care te duci, pana faci fapte frumoase ca sa poti problematiza la nevasta...
)
Un fel de rating sau asa ceva..
Mi se pare ca mai devreme de trei saptamani, nu putem pune ceva cap la cap, pt. ca ia timp (pana aflii toate nuntile la care te duci, pana faci fapte frumoase ca sa poti problematiza la nevasta...