Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

T.Adrian scrie:Nu imi vine sa cred ca a murit topicul asta.
Noroc cu functia de cautare ca daca nu, ramanea uitat in anul 2004.
Singurul motiv pentru care cred ca a murit este faptul ca nimeni nu vrea sa i se fure din cunostintele acumulate in decursul a mai multor ani.
Toti sunt saritori cand vine vorba de echipamente, dar cand vine vorba de un sfat simplu cum ar fi "arunc in aval sau in amonte cand dau la clean?" toata lumea se fereste de parca ar fi arsi cu fierul rosu.
Eu unul, promit ca voi face o invitatie pe acest topic de fiecare data cand nu voi avea partener de pescuit...si nu fac asta in speranta ca poate vine vreun Zeu de la care sa fur, cat ca e mult mai frumos sa stii ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba din cand in cand.
Sanatate maxima si curaj in a face invitatii ca nu doare.
Vezi ca in week end ploua masiv pe raurile din jude Brasov, unde vrei tu sa mergi (Avrig, Laita, Dejani, Raul Doamnei, Vidraru etc.) Riscati sa va uitati pe geamul pensiunii cum vine apa maronie si navalnica pana la rotile masinii....

mai bine mai astepti o saptamana sa isi revina apele.
-
mishu fishu
- junior

Burtea , cand ai fost ultima data la Rasova ? Intreb pt. ca in ultimi doi ani de cate ori am fost , nu am mai prins stiuca absolut de loc pt. ca au modificat stavilarul si ca atare tot maruntisul a disparut ; urmare ...stiuca zero !
-
T.Adrian
- veteran

-
Fario_nebunu scrie:T.Adrian scrie:Nu imi vine sa cred ca a murit topicul asta.
Noroc cu functia de cautare ca daca nu, ramanea uitat in anul 2004.
Singurul motiv pentru care cred ca a murit este faptul ca nimeni nu vrea sa i se fure din cunostintele acumulate in decursul a mai multor ani.
Toti sunt saritori cand vine vorba de echipamente, dar cand vine vorba de un sfat simplu cum ar fi "arunc in aval sau in amonte cand dau la clean?" toata lumea se fereste de parca ar fi arsi cu fierul rosu.
Eu unul, promit ca voi face o invitatie pe acest topic de fiecare data cand nu voi avea partener de pescuit...si nu fac asta in speranta ca poate vine vreun Zeu de la care sa fur, cat ca e mult mai frumos sa stii ca ai cu cine sa mai schimbi o vorba din cand in cand.
Sanatate maxima si curaj in a face invitatii ca nu doare.
Vezi ca in week end ploua masiv pe raurile din jude Brasov, unde vrei tu sa mergi (Avrig, Laita, Dejani, Raul Doamnei, Vidraru etc.) Riscati sa va uitati pe geamul pensiunii cum vine apa maronie si navalnica pana la rotile masinii....

mai bine mai astepti o saptamana sa isi revina apele.
M-am informat si eu mai departe, am urmarit prognoza, am negociat cu colegul de "suferinta" si a ramas sa o lasam pe alta data din cauza vremii schimbatoare si a riscului aruncarii banilor aiurea.
Prin urmare, invitatia nu mai e valabila ca nu mai mergem nicaieri decat poate undeva in jurul Bucurestiului caz in care invitatia tot nu mai e valabila .
Cand o sa mai avem nevoie de un coleg ca sa mai impartim din cheltuili o sa revin.
Cele bune!

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
geppetto
- veteran

-
mishu fishu scrie:Burtea , cand ai fost ultima data la Rasova ? Intreb pt. ca in ultimi doi ani de cate ori am fost , nu am mai prins stiuca absolut de loc pt. ca au modificat stavilarul si ca atare tot maruntisul a disparut ; urmare ...stiuca zero !
Am fost anul trecut ultima data. La stationar... caras mare, rosioara mica si oblete o gramada. La rapitor.. abia am inceput din toamna sa ma bucur de metoda asta de pescuit dupa ce mi-am luat un UL. La lingurita n-am dat pe acolo dar sigur era stiuca, avea ce sa manance. Si cei care dadeau dupa dansa aveau in general rezultate. Mai era si biban pe acolo din cate imi aduc aminte. N-am mai fost azi ca am avut ceva treaba prin oras si cred ca o sa ajung pe acolo peste vreo 2 saptamani cel mai devreme.
-
mishu fishu
- junior

Ma intereseaza o iesire la Rasova, desi apa probabil este foarte crescuta, asa ca te rog , daca ai vreun gand ...posteaza din nou si poti conta si pe mine !
-
geppetto
- veteran

-
In 2 saptamani sper sa inceapa sa scada Dunarea. Pestele acolo cred ca ramane dupa ce scade apa deci avem sanse bune. Numa sa avem loc de plasari si alti pescarici irascibili.

-
T.Adrian
- veteran

-
Are careva chef de o iesire la clean astazi dupa ora 14.00 pana spre seara?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
c.catalin
- utilizator constant

burtea scrie:In 2 saptamani sper sa inceapa sa scada Dunarea. Pestele acolo cred ca ramane dupa ce scade apa deci avem sanse bune. Numa sa avem loc de plasari si alti pescarici irascibili.

ai ajuns la rasova ?
-
geppetto
- veteran

-
Nu, am pescuit la pluta pana saptamana trecuta... da acum de cand nu mai pot pescui la stationar am toate sansele sa ajung.
-
geppetto
- veteran

-
Invitatia catre seimeni, capidava, cernavoda, rasova se reinnoieste peste o saptamana. Revin atunci cu detalii.