Invitatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Iul 2010, 12:37

Hai mai Edi sa n-o dam cu "Domni" pe aici :lol: Mai ales cu "D" mare :lol: :lol: Nu cred ca au multi complexe din astea si daca au pot sa si le manifeste live.

In alta ordine de idei propun vineri un drum (ca sunt sanse mici de pescuit cred eu) pana la Rasova, din Constanta macar sa vedem in ce stare e canalu ala. Am 3 locuri libere in masina. Benzina ajunge la 50 de roni / la cati suntem.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 01 Iul 2010, 12:45

burtea scrie:Hai mai Edi sa n-o dam cu "Domni" pe aici :lol: Mai ales cu "D" mare :lol: :lol: Nu cred ca au multi complexe din astea si daca au pot sa si le manifeste live.

In alta ordine de idei propun vineri un drum (ca sunt sanse mici de pescuit cred eu) pana la Rasova, din Constanta macar sa vedem in ce stare e canalu ala. Am 3 locuri libere in masina. Benzina ajunge la 50 de roni / la cati suntem.
... am glumit.

Burtea vin eu la pescuit, vino joi seara dupa mine, in Timisoara , ne intalnim la Gara de Nord,daca vrei :lol: :lol: :lol: :lol: nu-i chiar asa departe Bucurestiul de Timisoara.... nu?

Merem la peste ?? :lol: :lol: :wink:

Am glumit mai sus..
Deci. topic-ul asta e universal adica putem si Timisorenii sa ne invitam ? :P :P

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Iul 2010, 13:33

Cred ca e universal, nu ne incurcam asa de tare. Numa eu sunt acum in Constanta (si mai la indemana sa vin pana in Timisoara) :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 01 Iul 2010, 13:54

T.Adrian scrie:Asa cum am promis, vin cu o invitatie de weekend.
Detalii:
Pescuit la fly (pastrav) undeva nu foarte departe (locatia nu o sa o divulg). Se pleaca vineri seara sau sambata dimineata si intoarcerea e duminica dupa pranz.
Se merge la pescuit, nu la gratare sau cu gandul la bere sau cine mai stie ce.
Daca sunt doritori, lasati aici un mesaj si vedem cum vorbim si daca mai e loc.
Costul excursiei nu pot sa il estimez inca, dar va fi minim 150 de lei de om (benzina/cazare/mancare)
Up !

PS: o alta regula la partidele de pescuit la pastrav e "no kill". Prin urmare, daca vreti sa luati peste acasa puteti sa nu veniti :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Iul 2010, 14:10

[.
Costul excursiei nu pot sa il estimez inca, dar va fi minim 150 de lei de om (benzina/cazare/mancare)[/quote]

Aceasta este afacere nu invitatie la pescuit. Scuze.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 01 Iul 2010, 14:53

jhonny scrie:[.
Costul excursiei nu pot sa il estimez inca, dar va fi minim 150 de lei de om (benzina/cazare/mancare)

Aceasta este afacere nu invitatie la pescuit. Scuze.[/quote]

Desi nu planuiam sa ma obosesc sa iti raspund, uite cum facem.
Merg eu cu tine pe o zona buna de pastrav (nu exista varianta ca nu se prinde), la 150-200 de km de Bucuresti + 1-2 nopti de cazare la o pensiune + benzina + mancare cu mai putin de 150 de lei. E bine?

Pesemne ca nu ai mai iesit de multicel din Bucuresti de nu esti in stare sa estimezi niste costuri dealtfel foarte simple.

Alta chestie, din moment ce mergem impreuna, cum naiba as putea sa te fur la bani cand vezi cu ochii tai cat costa cazarea/masa/benzina si cheltuielile se impart in mod egal? Oi fi eu nebun si nu imi dau seama?

Fara sa jignesc, va rog sa va abtineti daca nu vreti sa mergeti si puneti un coment doar ca sa va aflati in treaba. Pretul a fost strict estimat si nu e nimic mai mult decat informativ ca sa stiti ca nu se merge moca (eu unul nu am de gand sa dorm in masina sau sa mananc pufuleti).

Tu esti genul de om care habar nu are cum e o zi de pescuit la munte si cat de obositoare poate sa fie. Cu asta am incheiat.
Sanatate!
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 01 Iul 2010, 21:34

vedeti ,vedeti vam zis eu :lol: nici macar nu ati plecat si va si acuzati de furt dapai sa mai incercati sa dormiti nu cred ca poate fi vorba :roll:
da ce faceti daca unu din voi prinde si altu nu
sper spre norocul lui ala care nu e cu masina sa nu aibe nici un atac ,ca altfel nu se stie cand ajunge acasa :lol: :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 01 Iul 2010, 21:42

nightfishing01 scrie:vedeti ,vedeti vam zis eu :lol: nici macar nu ati plecat si va si acuzati de furt dapai sa mai incercati sa dormiti nu cred ca poate fi vorba :roll:
sper spre norocul lui ala care nu e cu masina sa nu aibe nici un atac ,ca altfel nu se stie cand ajunge acasa :lol: :lol:
Nu fi asa rau... ca sperii pescarii si dupaia merge singur Adrian la pescuit.. si stiu cat de aiurea e sa mergi singur... :cry: :cry: :cry:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 01 Iul 2010, 22:08

edy.tm scrie:
nightfishing01 scrie:vedeti ,vedeti vam zis eu :lol: nici macar nu ati plecat si va si acuzati de furt dapai sa mai incercati sa dormiti nu cred ca poate fi vorba :roll:
Nu fi asa rau... ca sperii pescarii si dupaia merge singur Adrian la pescuit.. si stiu cat de aiurea e sa mergi singur... :cry: :cry: :cry:
acest topic mai bine ramanea ..."mort"...de fapt nici nu a inviat vreoadata... :cry:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Iul 2010, 07:21

Nu am acuzat de furt pe nimeni.Invitatia a fost la pescuit. Deci se socoteste motorina sau benzina.Pescuim impreuna,discutam etc.
Dar in rest ??Mancare, dormit fiecare pe cont propriu. Ce zici ,buna propunere??Scuze ca insist, dar nu am fost inteles "din prima"

Scrie răspuns