In alta ordine de idei propun vineri un drum (ca sunt sanse mici de pescuit cred eu) pana la Rasova, din Constanta macar sa vedem in ce stare e canalu ala. Am 3 locuri libere in masina. Benzina ajunge la 50 de roni / la cati suntem.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
... am glumit.burtea scrie:Hai mai Edi sa n-o dam cu "Domni" pe aiciMai ales cu "D" mare
![]()
Nu cred ca au multi complexe din astea si daca au pot sa si le manifeste live.
In alta ordine de idei propun vineri un drum (ca sunt sanse mici de pescuit cred eu) pana la Rasova, din Constanta macar sa vedem in ce stare e canalu ala. Am 3 locuri libere in masina. Benzina ajunge la 50 de roni / la cati suntem.
Up !T.Adrian scrie:Asa cum am promis, vin cu o invitatie de weekend.
Detalii:
Pescuit la fly (pastrav) undeva nu foarte departe (locatia nu o sa o divulg). Se pleaca vineri seara sau sambata dimineata si intoarcerea e duminica dupa pranz.
Se merge la pescuit, nu la gratare sau cu gandul la bere sau cine mai stie ce.
Daca sunt doritori, lasati aici un mesaj si vedem cum vorbim si daca mai e loc.
Costul excursiei nu pot sa il estimez inca, dar va fi minim 150 de lei de om (benzina/cazare/mancare)
jhonny scrie:[.
Costul excursiei nu pot sa il estimez inca, dar va fi minim 150 de lei de om (benzina/cazare/mancare)
Nu fi asa rau... ca sperii pescarii si dupaia merge singur Adrian la pescuit.. si stiu cat de aiurea e sa mergi singur...nightfishing01 scrie:vedeti ,vedeti vam zis eunici macar nu ati plecat si va si acuzati de furt dapai sa mai incercati sa dormiti nu cred ca poate fi vorba
![]()
da ce faceti daca unu din voi prinde si altu nu
sper spre norocul lui ala care nu e cu masina sa nu aibe nici un atac ,ca altfel nu se stie cand ajunge acasa![]()
acest topic mai bine ramanea ..."mort"...de fapt nici nu a inviat vreoadata...edy.tm scrie:Nu fi asa rau... ca sperii pescarii si dupaia merge singur Adrian la pescuit.. si stiu cat de aiurea e sa mergi singur...nightfishing01 scrie:vedeti ,vedeti vam zis eunici macar nu ati plecat si va si acuzati de furt dapai sa mai incercati sa dormiti nu cred ca poate fi vorba
![]()
da ce faceti daca unu din voi prinde si altu nu
sper spre norocul lui ala care nu e cu masina sa nu aibe nici un atac ,ca altfel nu se stie cand ajunge acasa![]()
![]()
![]()