intrebare pescuit Grecia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: intrebare pescuit Grecia
In dreapta balconului e o creasta stancoasa de unde poti sa vezi tot golful, de acolo e facut poza.
ce balcon? care balcon?mitzocu scrie:In dreapta balconului e o creasta stancoasa de unde poti sa vezi tot golful, de acolo e facut poza.
nu exista asa ceva acolo

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Desupra golfului este un balcon, poate ca e nou si tu daca ai fost de mai multi ani nu aveai cum sa-l vezi.
Caut o poza cu balconul
Caut o poza cu balconul
anul trecut nu era nimic acolo, tocmai din cauza asta te-am intrebat fiindca mi-a sarit in ochi acea poza facuta dintr-o "pozitie nefireasca" 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Este un balcon care iese in consola deasupra haului, nu stiu cand l-au facut, sincer nu parea prea nou, dar cel mai frumos e daca-ti iei inima-n dinti si mergi pe creasta aia stancoasa, privelistea iti taie rasuflarea
...si cum pentru "mitzocu" alpinismul nu este chiar un secret , nici nu m-as mira ca poza respectiva sa fi fost facuta dintr-un loc greu accesibil sau chiar de neatins pentru majoritateamitzocu scrie:...dar cel mai frumos e daca-ti iei inima-n dinti si mergi pe creasta aia stancoasa, privelistea iti taie rasuflarea
...

Salut,
merg si eu in Korfu/Grecia si vreau sa pescuiesc la spining de pe mal, ceva sfaturi ... naluci, landseta,fir, tehnici ...
Multumiri
merg si eu in Korfu/Grecia si vreau sa pescuiesc la spining de pe mal, ceva sfaturi ... naluci, landseta,fir, tehnici ...
Multumiri
m-am intors aseara din Grecia, dar nu am pescuit la spinning fiindca nu prea este sezon de pescuit acuma, mai prin Octombrie, sfarsit de septembrie, inceput de octombrie, daca vrei sa pescuiesti cu sanse reale
in aceasta perioada practic spearfishing-ul, o distractie perfecta pt vacanta si cu satisfactii pe masura
in aceasta perioada practic spearfishing-ul, o distractie perfecta pt vacanta si cu satisfactii pe masura

-
- utilizator constant
O sa ma duc si eu la sfarsitul lui iunie, o sa am o saptamana de batut malurile Kefaloniei.
Doar spinning, mi-am facut cat de cat temele in privinta nalucilor si a locurilor. Sa inteleg totusi ca in iunie-iulie n-am sanse de actiune?
Doar spinning, mi-am facut cat de cat temele in privinta nalucilor si a locurilor. Sa inteleg totusi ca in iunie-iulie n-am sanse de actiune?

Nu va faceti iluzii in ceea ce priveste pescuitul in Grecia .
Am fost si eu cu familia in Corfu , am cautat inebunit un pescar localnic cu barca sa ma duca la pescuit pe Marea Egee , esec total . Nu am gasit apsolut nici unul.
In schimb am vazut pescari localnici care pescuiau de pe mal .
Tehnica era urmatoarea : Pe o bucata de lemn infasurau aproximativ 20-30 m de nailon gros 0.40-0.50 iar la capat pe distanta de 1 m legau cirlige mari din 10 in 10 cm . Lungimea de 1m de nailon cu cirligele aferente il infasurau pe o bucata de piine de marimea unui pachet de tigari , dupa care il aruncau cu mina in apa . Cit am stat acolo nu am vazut sa prinda niciodata ceva. Am incercat sa intru in discutie cu unul dintre ei dar iara esec total respectivul nu stia nici o alta limba in afara de greaca , iar prin semne nu ne-am inteles aproape de loc.
Poate aveti mai mult noroc decit mine.
Am fost si eu cu familia in Corfu , am cautat inebunit un pescar localnic cu barca sa ma duca la pescuit pe Marea Egee , esec total . Nu am gasit apsolut nici unul.
In schimb am vazut pescari localnici care pescuiau de pe mal .
Tehnica era urmatoarea : Pe o bucata de lemn infasurau aproximativ 20-30 m de nailon gros 0.40-0.50 iar la capat pe distanta de 1 m legau cirlige mari din 10 in 10 cm . Lungimea de 1m de nailon cu cirligele aferente il infasurau pe o bucata de piine de marimea unui pachet de tigari , dupa care il aruncau cu mina in apa . Cit am stat acolo nu am vazut sa prinda niciodata ceva. Am incercat sa intru in discutie cu unul dintre ei dar iara esec total respectivul nu stia nici o alta limba in afara de greaca , iar prin semne nu ne-am inteles aproape de loc.
Poate aveti mai mult noroc decit mine.