icrele de clean sint comestibile?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
icrele de clean sint comestibile?
am primit de curind un clean ce avea ceva icre. se pot minca? mai demult mi-a zis cineva ca icrele de clean si mreana sint toxice...
in rest ... we are the best!
re
eu cand rin cleni cu icre ii eliberez..si iti sugerez sa faci la fel...nu pentru ca nu sunt comestibile..ci pentru ca am o satisfactie in a crede ca am prins un clean care a iesit dintr-un clean eliberat de mine(normal ca nam de unde sa stiu ca e asa..dar sper).
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
Degeaba eliberezi numai femelele de clean, daca toti masculii pleaca spre ... tigaie.ionutz_gr scrie:eu cand prind cleni cu icre ii eliberez...
Eu stiam ca nu sunt comestibili, au un gust prea puternic de ... prohibitie !

re
cum sa plece toti masculii?
..asta e tare

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
re
hai sper ca nu te-ai suparat..
Sfatul meu e intre ghilimele..eu am zis doar ce fac eu:)...si poate ca fac asta si datorita faptului ca nu sunt consumator de peste:)..in 10 ani de cand pescuiesc la clean..nu am incercat sa vad ce gust are..mai iau 1-2 cleni cand sunt acasa in barlad pt mama si tata...carora le place pestele

Sfatul meu e intre ghilimele..eu am zis doar ce fac eu:)...si poate ca fac asta si datorita faptului ca nu sunt consumator de peste:)..in 10 ani de cand pescuiesc la clean..nu am incercat sa vad ce gust are..mai iau 1-2 cleni cand sunt acasa in barlad pt mama si tata...carora le place pestele

va multumesc la toti pentru sfaturi...
acest clean era mort cind l-am primit asa ca degeaba il mai eliberam... cind merg la pescuit nu retin decit citeva exemplare (max 3-4) de dimensiuni mai mari adica peste 400 gr daca le prind bineinteles... daca nu ii eliberez pe toti
imi place sa respect legile si scrise si nescrise iar la pescuit nu merg de foame!
oricum va multumesc pentru sfaturi!
acest clean era mort cind l-am primit asa ca degeaba il mai eliberam... cind merg la pescuit nu retin decit citeva exemplare (max 3-4) de dimensiuni mai mari adica peste 400 gr daca le prind bineinteles... daca nu ii eliberez pe toti
imi place sa respect legile si scrise si nescrise iar la pescuit nu merg de foame!
oricum va multumesc pentru sfaturi!
in rest ... we are the best!