icrele de clean sint comestibile?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Au sarit baietii pe tine,
,placerea de a prinde clean i-a indemnat.Ce au vrut ei sa spuna este ca daca mai "scapi" la un pescuit in prohibitie,macar elibereaza tot ce prinzi.Nu este cazul tau caci tu l-ai primit cadou,dar si sfaturi cum sa pregatesti icrele de clean nu pot sa-ti dea,e imoral.Mai bine intrebi cum se prepara cele de c..p,ca nu se supara nimeni.Cat despre icre toxice stiu ca sunt cele de mreana si somn.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Daca vrei sa nu risti prea tare cu cleanul, ia-ti un degustator de profesie, il platesti cu ziua si mananca el inaintea ta. Eu am doi 'mancatori de serviciu', unul e Lebba, unul e Andrei Ovidiu, daca vrei ti-i imprumut pentru un festin cu clean dar te rog sa ii hranesti homeopatic, sa nu mi-i umfli cu delicatese de peste crud ca nu mai am ce face cu ei.
-
- veteran
re
in sfarsit a luat ban... 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- veteran
Imi pare sincer rau ca din cauza topicului postat de mine s-au iscat atitea polemici. In fond era o intrebare simpla la care se putea raspunde cu DA sau NU ! nu aveam nevoie de lectii de moralitate. Ideea mea era ca din respect pentru regele clean ( care de altfel nici nu imi place sa-l maninc ) sa arunc cit mai putin din el.
Serbanele foarte buna ideea ta si o s-o adaptez un pic : am un ciine ( ciobanesc mioritic+dog german) care sigur nu o sa sesizeze daca sint toxice sau nu.
Nu mai fiti asa irascibili, mai sint doar 17 zile !!!
Serbanele foarte buna ideea ta si o s-o adaptez un pic : am un ciine ( ciobanesc mioritic+dog german) care sigur nu o sa sesizeze daca sint toxice sau nu.
Nu mai fiti asa irascibili, mai sint doar 17 zile !!!
in rest ... we are the best!