icrele de clean sint comestibile?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Mai 2006, 20:51

Au sarit baietii pe tine, :) ,placerea de a prinde clean i-a indemnat.Ce au vrut ei sa spuna este ca daca mai "scapi" la un pescuit in prohibitie,macar elibereaza tot ce prinzi.Nu este cazul tau caci tu l-ai primit cadou,dar si sfaturi cum sa pregatesti icrele de clean nu pot sa-ti dea,e imoral.Mai bine intrebi cum se prepara cele de c..p,ca nu se supara nimeni.Cat despre icre toxice stiu ca sunt cele de mreana si somn.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 22 Mai 2006, 08:47

Daca vrei sa nu risti prea tare cu cleanul, ia-ti un degustator de profesie, il platesti cu ziua si mananca el inaintea ta. Eu am doi 'mancatori de serviciu', unul e Lebba, unul e Andrei Ovidiu, daca vrei ti-i imprumut pentru un festin cu clean dar te rog sa ii hranesti homeopatic, sa nu mi-i umfli cu delicatese de peste crud ca nu mai am ce face cu ei.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Mai 2006, 08:50

Mda.. cred ca ar fi cazul sa mai stea pe tusa Serbanel... nu se poate abtine, din pacate. :(

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Mai 2006, 09:05

e rau sa fii cum e Serbanel...retardati sunt pe toate drumurile... :lol: :lol: :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Mai 2006, 09:23

domnul serbanel a luat ban temporar
pentru ca a ignorat cu desvarsire avertismentul pe care i l-am dat

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 22 Mai 2006, 10:11

in sfarsit a luat ban... :twisted:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Mai 2006, 13:53

ma scuzi Dane pt. tremenul "retardat" pe care i l-am atribuit lui Serbanel... dar alt cuvant nu i se potriveste...soarta... :lol:

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 22 Mai 2006, 14:51

Imi pare sincer rau ca din cauza topicului postat de mine s-au iscat atitea polemici. In fond era o intrebare simpla la care se putea raspunde cu DA sau NU ! nu aveam nevoie de lectii de moralitate. Ideea mea era ca din respect pentru regele clean ( care de altfel nici nu imi place sa-l maninc ) sa arunc cit mai putin din el.
Serbanele foarte buna ideea ta si o s-o adaptez un pic : am un ciine ( ciobanesc mioritic+dog german) care sigur nu o sa sesizeze daca sint toxice sau nu.
Nu mai fiti asa irascibili, mai sint doar 17 zile !!!
in rest ... we are the best!

Scrie răspuns