HUB DC++ pentru pescari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De retinut !
DATORITA UNOR PROBLEME TEHNICE, HUB-ul VA FI OPRIT PE TIMPUL NOPTII....CU PARERE DE RAU...
-
- senior
Inca nu shtiu
Sper sa fie o chestie temporara....inca nu ma pot pronuntza...greere4 scrie:zilnic?? sau e o chestie temporara?
Ma mira faptul...
Ionele incearca acum daca-tzi merge...in general setarile sunt facute sa nu intre lumea cu slot-uri prea putzine....in nici un caz sa nu potzi accesa hub-ul cu sloturi multeCucu Ionel scrie:Don Carlo,o mica problema am,care mi-a aparut de o saptamana,nu ma mai lasa sa ma conectez,zice ca am prea multe sloturi,zice ca 50,cu toate ca am doar 20,nu am schimbat setarile de cand m-am logat prima oara si nu-mi mai mere.
- ionut-raptor
- senior
Da...o bagi acolo la server adress
ionut-raptor scrie:am rmdc.unde bag adresa asta 195.7.12.8?la favorite hubs si apoi new?
O intrebare: de ce ati limitat nr de huburi la 20???** Connecting to pescuit.no-ip.org:411...
*** Connected
<›‹)))*»FishSecurity> <Max 20 hubs message>
*** Disconnected
*** Connecting to pescuit.no-ip.org:411...
*** Connected
*** Disconnected
*** Unknown address
*** Unknown address
*** Connected
*** Disconnected
Eu in mod normal folosesc cca 30 de huburi, cu 70 de sloturi sa aiba toata lumea loc, am conexiune "pe tzava" adica imi merge si la 7-8 Mega pe secunda ( bytes nu bits !!!) , fiecare trage cat il tine conexiunea proprie, iar compul de pe care intru suporta f multe conexiuni simultan , fara blocaje.
Daca ma tine firul, de ce nu e voie ?

- ionut-raptor
- senior