HUB DC++ pentru pescari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 03 Ian 2008, 16:28

Merge si la mine.In sfarsit i-am dat de cap si eu,binenteles cu ajutorul vostru.Multumesc mult. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Ian 2008, 12:37

Salut hub-arilor :lol:

M-am conectat si io aseara cu apex++, toate bune si frumoase.
Dar nu am reusit sa iau nici macar o "filelist", nu m-am putut conecta la nici un user sa dau si io jos ceva...
Am facut cativa user favoriti, nici asa n-a vrut. :roll:
Help

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Ian 2008, 12:48

Tavi nu te pot ajuta, dar mai bine sa nu poti sa descarci (ca sa nu te doara pipota) un film cu un tip Uli Meyer, care dadea la niste cauciucuri maricute....de la 9cm in sus,.
si ce ma scotea din sarite, era ca tipul asta nu stia sa prinda stiuci/salai mai mici de 4-5kg... este chiar enervant :D

sa vina in romania sa-l invatam sa se bucure la un salau de 2kg , nu sa fie indiferent la unul de 5kg... mama lui de neamtz :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Ian 2008, 13:26

ovidiu scrie:Tavi nu te pot ajuta, dar mai bine sa nu poti sa descarci (ca sa nu te doara pipota) un film cu un tip Uli Meyer, care dadea la niste cauciucuri maricute....de la 9cm in sus,.
si ce ma scotea din sarite, era ca tipul asta nu stia sa prinda stiuci/salai mai mici de 4-5kg... este chiar enervant :D

sa vina in romania sa-l invatam sa se bucure la un salau de 2kg , nu sa fie indiferent la unul de 5kg... mama lui de neamtz :D
Il cheama Uli Beyer si vine in Romania destul de des, pe Sarulesti.
O sa vad ce-i poate pielea in 2009 cand am planificat o saptamana cu el la Rügen pe marea baltica la marlite peste metru. :wink:

DonCarlo
junior
junior

Incerc sa te ajut.....

Mesaj de DonCarlo » 09 Ian 2008, 11:07

Tavi scrie:Salut hub-arilor :lol:

M-am conectat si io aseara cu apex++, toate bune si frumoase.
Dar nu am reusit sa iau nici macar o "filelist", nu m-am putut conecta la nici un user sa dau si io jos ceva...
Am facut cativa user favoriti, nici asa n-a vrut. :roll:
Help
Deciproblema ta cred ca se poate rezolva din Settings...Connexion Settings...umbla pe acolo...daca eshti pe Passive baga Active sau invers...mai da shi pe butonul acela care spune Get IP shi vezi sus in dreapta sa fie setat IP-ul pe care l-ai obtzinut dupa ce ai click-uit pe Get IP...sincer sper sa-tzi fie de ajutor aceste sugestii...apropos la share sa ai bifate minim 3 sloturi.
Bafta !

ionut-raptor
senior
senior

huburi pescuit

Mesaj de ionut-raptor » 09 Ian 2008, 21:38

Prieteni mai dati-mi va rog si mie niste huburi de pescuit,daca mai cunoasteti.Afara de pescuit.no-ip.org:411 pe care il am. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Ian 2008, 21:51

Merge :bere:

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 09 Ian 2008, 21:57

Ce merge Tavi?O bere?Merg mai multe :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

BTU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BTU » 11 Ian 2008, 12:57

eu cred ca sunt conectat ca imi arata userii on-line,dar cand dau search nu-mi apare nik. :( pe alt hub imi apare orice.m-am dat si passive si active,nush ce are.am strong dc++ :evil: vreo sugestie? thx

BTU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BTU » 11 Ian 2008, 13:43

am reusit :D

Scrie răspuns