HUB DC++ pentru pescari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
RASPUNS
Problema este ca eu niciodata nu deconectez pe nimeni pe DC..asta poate fi doar datorita conexiunii rele de internet sau lipsei de sloturi libere la mine. Cat despre micutsebastian...nush ce sa zic...nu are adresa banata la mine pe HUB...dar sper ca o sa o rezolv cu el pe skype...daca nici asha nu merge, sa incerce alt provider cum ar fi PINET sau DOMINET...la cele bune sau UPC sau RDS la cele rele...
raspuns..
Tot ce am in share e cu pescuit !!!...cat despre chat...se poate chatui chiar in main pe hub sau in private
- micutsebastian
- utilizator constant
- micutsebastian
- utilizator constant
- johnnybravo
- Moderator
Aseara am intrat si eu prima data pe HUB si merge bine, am si tras vreo 2GB de filmulete, merge si la 1-2MB/sec
How to xxx Rapala Lures ma cam chinuie ca merge greutz desi am vazut ca-l au destul de multi useri
Are cineva vreun joc de pescuit?Ca n-am vazut cum arata si-s curios sa prind ceva in prohibitie
Celelalte HUB-uri de pescuit suedeze si din UK care le-ati mai dezvaluit pe subiectul asta nu-mi merg nici unul, voua va merg?
How to xxx Rapala Lures ma cam chinuie ca merge greutz desi am vazut ca-l au destul de multi useri
Are cineva vreun joc de pescuit?Ca n-am vazut cum arata si-s curios sa prind ceva in prohibitie

Celelalte HUB-uri de pescuit suedeze si din UK care le-ati mai dezvaluit pe subiectul asta nu-mi merg nici unul, voua va merg?
cat despre joc..da exista...
Rapala Pro Fishing e un joc..stiu ca mai exista si de la Cabellas un joc..