HUB DC++ pentru pescari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Mar 2007, 01:19

ia scrie astea in start > run
telnet pescuit.no-ip.org 411

zi-mi daca ai un output de genul:
$Lock EXTENDEDPROTOCOL_verlihub Pk=version0.9.8c|<VerliHub> This Hub is running
version 0.9.8c (Tue Mar 8 11:00:00 CET 2005) of VerliHub (RunTime:1days 8hours
).|<VerliHub> This hub is enhanced by plugman for Verlihub.|

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 29 Mar 2007, 07:30

In ultima vreme nu am stat foarte mult pe hub dar mie mi-a mers fara probleme, si downloadul si uploadul.

@adiwolf
Daca iti tot da disconnect nu e neaparat din cauza ca userul de la care iei face chestia asta. Poti sa ceri un slot suplimentar pe privat. Oricum ideea lui DonCarlo e buna, daca se adauga la favorites users toti cei din lista si se bifeaza casuta aia sa dea sloturi automate nu mai ai probleme de genul asta.
In alta ordine de idei, nimeni nu e obligat sa tina computerul sau dc++ deschis. Daca omul are treaba sau merge la culcare sau ... si isi inchide calculatorul, asta este ... downloadul continua data viitoare. Mai ales la filme un download poate dura zeci de ore, depinde de conexiune. Si nu uita ca cei care au filme pe computer au stat si ei la randul lor, poate cu lunile, pana a venit un film.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Mar 2007, 09:39

zvic scrie:
@adiwolf
Daca iti tot da disconnect nu e neaparat din cauza ca userul de la care iei face chestia asta. Poti sa ceri un slot suplimentar pe privat. Oricum ideea lui DonCarlo e buna, daca se adauga la favorites users toti cei din lista si se bifeaza casuta aia sa dea sloturi automate nu mai ai probleme de genul asta.
In alta ordine de idei, nimeni nu e obligat sa tina computerul sau dc++ deschis. Daca omul are treaba sau merge la culcare sau ... si isi inchide calculatorul, asta este ... downloadul continua data viitoare. Mai ales la filme un download poate dura zeci de ore, depinde de conexiune. Si nu uita ca cei care au filme pe computer au stat si ei la randul lor, poate cu lunile, pana a venit un film.
ideea lui don carlo este extraordinara si ii multumesc din suflet pt efortul facut si pe care il face in continuare.
nu ma refeream la faptul ca se tot deconecteaza ci la faptul ca pur si simplu se inchide calculatorul in timpul downloadului.nu mi se pare fair play aceasta practica.
daca descarcarea se face cu multe intreruperi exista riscul ca filmul descarcat sa nu contina anumite fisiere .crc,astfel acel film nemaiputand fi copiat sau mutat.
nimeni nu a zis ca este obligat sa tina calcul deschis nonstop ,dar macar in timpul zilei se poate face un efort.
nu pot uita cat de greu am facut rost de filmele de pescuit pe care le am pe computer,pe unele am dat destui bani,insa le-am pus la share astfel ca toata lumea sa le poata lua.

oricum ideea hub-ului si sustinerea lui este extraordinara si foarte bine venita.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 29 Mar 2007, 09:59

Si eu am pus in share tot ce am in materie de pescuit, am mai auzit de unii care vand cd-uri si/sau dvd-uri cu tot felul de filme, care la randul lor au fost downlodate de pe net.

Pentru intreruperile astea din download, din cate stiu eu este o optiune pentru a re-downloda o parte din fisier (roll back) unde poti sa setezi cati kilo sa-ti rescrie. Am pus si eu acolo vreo 50K, nu mai stiu cat era initial dar era foarte putin, de atunci nu am mai avut probleme cu fisierele.

Si eu las cateodata computerul sa mearga desi nu sunt acasa sau il las peste noapte dar nu o fac intotdeauna. Nu mi se pare nimic in neregula sa ies din dc++ daca am nevoie de banda pentru altceva sau sa opresc calculatorul daca nu-l folosesc. La un film de 700mega, cu o viteza mica poate sa dureze zile intregi download-ul, e ormal ca in timpul asta sa mai opresti calculatorul. Ai dreptate in cazul in care e vorba de cateva minute, si eu astept de obicei 10-15 minute pana se termina uploadul de la mine inainte sa opresc dc++ dar daca e vorba de ore il opresc imediat.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Mar 2007, 10:48

zvic scrie:am mai auzit de unii care vand cd-uri si/sau dvd-uri cu tot felul de filme, care la randul lor au fost downlodate de pe net.
daca politia iese la pescuit sunt urmari urate.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 29 Mar 2007, 11:07

adica e problema si cu alea din share pe dc++ ?

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 29 Mar 2007, 21:18

am bagat johny cum ai zis si nu da nici un raspuns...scrie conecting to...
si apoi dispare dupa 10 secunde imaginea

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Mar 2007, 21:32

pai atunci ia vezi ce firewall ti-ai instalat :P
opreste-ti toate programele de monitorizare si mai incearca o data, daca nici asa nu mere, vorbeste cu ISP-ul, ma indoiesc sa iti fi banat doncarlo IP-ul....

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 30 Mar 2007, 22:44

i-am dat ping si mere pana in astral ...si de acolo nici un raspuns...deci ce concluzii de aici?

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 30 Mar 2007, 22:45

poate ne spune administratorul hubului...

Scrie răspuns