Hotii de scule de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Apr 2008, 09:23

si uite asa se destrama si gindurile de impacare cu soarta a celor la care " balauri " le-a tras joardele noaptea in apa :lol:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 18 Apr 2008, 09:39

Scule nu mi s-a intamplat sa mi se fure ca stau de obicei atent. Si cu japca nu a incercat nimeni sa mi le ia ca-s marisor, chelios si nu merg singur niciodata....

In schimb mi s-a intamplat sa mi se fure pestele din juvelnic. Dupa ce am stat o saptamana in Delta cand m-a plouat de m-au luat dracii si nu am prins nimik, am prins o zi buna cand a tras pestele in draci si seara au venit baietii cu barca, mi-au taiat fudul la juvelnic si m-au lasat cu buza umflata.

De atunci am sprijinit pe cort 1 bucata lanseta din fibra plina actiune 250-400, Una bucata mulineta plina cu textil 0.60 si 2 ancore de japca recuperate dintre bolovani pe Arges. aaa..si clopotei pe batzu care tine juvelnicu.
Asa ca, la fel cum spunea un clasic "Do you feel lucky....Punk?! "

PS: Pentru cei care poarta cutit la ei...NU IL FOLOSITI NICIODATA LA AUTOAPARARE!!! La cutit nu poti controla niciodata cat de mult se duce...
Recomand prietenii de incredere ai romanilor dintotdeauna: Maciuca si bolovanul :wink:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Apr 2008, 09:51

Armand scrie: De atunci am sprijinit pe cort 1 bucata lanseta din fibra plina actiune 250-400, Una bucata mulineta plina cu textil 0.60 si 2 ancore de japca recuperate dintre bolovani pe Arges. :wink:
numai sa ai grija la un control sa nu te faca aia japcar si sa ai probleme :evil:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Apr 2008, 09:59

s-ar putea sa ai dreptate cu cutitul , dar cu securea ii altfel poti sa il alinti mai cu mila asa ...

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 18 Apr 2008, 10:37

In general pe zonele pe unde merg eu nu prea te intreaba cu ce dai la peste....
Daca ai permisu si PG-u in regula (eventual permisu de navigatie) te lasa in pace.
Oricum ca sa fiu sigur o sa pun ancorele legate separat si o sa le prind cu o agrafa cand il aud pe amicu!
cat despre secure...recomand cu incredere muchia si nu taisul!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Apr 2008, 10:49

Daca o tinem tot asa se transforma in forum de vanatoare. De oameni... :lol: :lol: :lol: Ideea e ca e bine sa ai ceva la indemana, eu cutit am avut ca ala il am mereu, da un spray cu piper n-ar fi rau. Mai e o idee: adevarul e ca se fura - cum zicem noi...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Apr 2008, 10:59

daca tot e sa ne transformam in "gangsta" :twisted: (glumesc) nu ar fi mai practic un baston metalic telescopic, cu bila in cap, cum au agentii de paza de prin magazine? e in jur de 20-30 ron, nu okupa mult spatiu, are cam 500g, si desfacut ajunge pana la 50 cm, si daca nu esti atent ca in cazul cutitului, nu faci puscarie pt el( noi oamenii de rand, ca altii sigur nu fac...), si bati cu ala in ei, pana o stiga pe masa!!! :wink: Respect!!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 18 Apr 2008, 11:04

Anul trecut am patit si eu treaba asta cu doi tigani ( si de atunci am cam prins ura pe ei ) :evil: Eram intr-un loc pe care il descoperisem si care era plin de avat. Dupa vreo ora au venit doi indivizi colorati si m-au luat la intrebari: "ce ai prins?", "n-ai un carlig?", etc. Pana la urma au plecat cu o mulineta si eu nu am avut ce sa fac... Aveam un cutit la mine dar nu am avut curaj sa il folosesc :oops: Acum trebuie vreau imi cumpar un spray, mi se pare ieftin si destul de eficient. Daca nu e deajuns...un AK47 ceva... :twisted:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Apr 2008, 11:19

sau cum a mai zis cineva, si un electrosoc ar fi intradevar eficient, doar ca e cam scump si nu multi isi permit investitia

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Apr 2008, 13:17

unii iar corenta , alti iar deodoriza ... :lol:

Scrie răspuns