Gripul - pro sau contra?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gripul - pro sau contra?
Vi s-a intamplat sa scapati pestele din grip? Mie da, si nu e unul chiar ieftin... Astept raspunsuri. 

Daca gripul nu e folosit corect, sint sanse ca pestele sa scape.
Ideea e ca in momentul in care apuci pestele de mandibula trebuie sa ridici energic manerul in plan vertical, perpendicular pe sol. Cu cat pestele e mai greu, cu atat sint mai mici sansele sa scape din grip. Ma refer bineinteles la pesti obisnuiti, nu la somni de 50-60 kile, carora nu cred ca ii poti cuprinde falca in grip
Ideea e ca in momentul in care apuci pestele de mandibula trebuie sa ridici energic manerul in plan vertical, perpendicular pe sol. Cu cat pestele e mai greu, cu atat sint mai mici sansele sa scape din grip. Ma refer bineinteles la pesti obisnuiti, nu la somni de 50-60 kile, carora nu cred ca ii poti cuprinde falca in grip

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
nu cred ca are cum sa scape din falcile gripului,dar mi s-a intamplat ca la o partida de clean,"sa ma sparg in figuri" si sa incerc scoaterea unui clean cu gripul
rezultat? era sa ma aleg cu ditamai gaura in barca din cauza ca pestele s-a zbatut,s-a sfasiat falca si a picat in barca cu tot cu wobler facand cateva "tumbe" prin barca
.cleanul nu era mare,cam 1.2kg si totusi,falca nu a rezistat.
de atunci m-am potolit cu gripul ,poate doar la stiuca si salau sa il mai folosesc,dar............parca tot mai bun e minciocul

rezultat? era sa ma aleg cu ditamai gaura in barca din cauza ca pestele s-a zbatut,s-a sfasiat falca si a picat in barca cu tot cu wobler facand cateva "tumbe" prin barca

de atunci m-am potolit cu gripul ,poate doar la stiuca si salau sa il mai folosesc,dar............parca tot mai bun e minciocul

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Asta e alta discutie, grip versus minciog. Cu gripul bajbai o tzara pana-l apuci cu trebe. Da si cand il apuci.
Imi aduc aminte de o dilema, eram in barca cu un tovaras care avea in fir "pastravul vietii lui"
si io m-am gandit sa i-l scot cu gripul. cand am vazut ca era agatat doar intr-o pielita, mi-a zis sa termin cu prostiile si am luat minciogul. Noroc ca a incaput.

Imi aduc aminte de o dilema, eram in barca cu un tovaras care avea in fir "pastravul vietii lui"

Ultima oară modificat 12 Noi 2007, 23:11 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
E adevarat ca s-a intamplat numai o data, si asta cu un avat, insa chiar nu ma asteptam. Normal ca gripul se tine pe verticala, da cand avatul incepe sa se zbata, (si asa are gura aia ciudata din punctu asta de vedere) nu prea ai ce sai faci... Daca s-ar zbate numa in plan vertical ar fii ok, sau cel mai bine ar fii daca ar sta cuminte, in cazu asta chiar n-are cum sa scape, dar cand incepe sa faca ca nebunu... Logic ca daca ar trage in jos, gripu s-ar stringe mai tare. Chiar am idee cum se foloseste un grip, nu asta era intrebarea, voiam sa stiu daca vi sa intamplat tristu eveniment. Credeti-ma asa am zis si eu ca n-are cum sa scape, dar...s-a intamplat. Sper sa nu vi se intample ca sa imi dati apoi dreptate... 

ce a zis razvan, cu ridicatul brusc e valabil la acest gen de grip:

la acesta, intr-adevar, gripul strange datorita greutatii pestelui.
in schimb, la cele de tip boga grip si berkley, e important ca gripul sa se inchida in spatele buzei, unde e pielea mai subtire si nu are cum sa scape. atentie, vorbim de buza de jos, nu de cea de sus!

la acesta, intr-adevar, gripul strange datorita greutatii pestelui.
in schimb, la cele de tip boga grip si berkley, e important ca gripul sa se inchida in spatele buzei, unde e pielea mai subtire si nu are cum sa scape. atentie, vorbim de buza de jos, nu de cea de sus!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski