Gripul - pro sau contra?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Noi 2007, 13:57

pro grip - deocamdata n-am avut ghinionul sa pierd peste din grip ... sper sa nici nu "gust" senzatia asta.
S'altare și bunăstare !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Noi 2007, 15:21

nu as putea spune ca sunt pro sau contra grip :) ptr mine doar da bine in poza, in rest pestii tot cu minciogul ii scot :) ce'i drept am o petarda de grip de la berkley, cu siguranta cel boga are ceva clase peste, totusi mi se pare cam incomod sa casc gura pestelui pana ii infing gripul in buza-evident in cazul pestilor mici 2-3kg, ptr somnorosii pe care tudor, si nu numai el, ii dovedeste as folosi si eu un boga :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Noi 2007, 15:49

La somni nu utilizez grip. Ii iau cu mana. :lol:
Gripul e bun pentru pestii care aluneca usor din mana, salau, clean, lavrac.
Asta dupa ce am fost obligat sa ma operez singur in barca dupa ce mi-a scapat pestele din mana si m-am trezit cu o ancora in deget si cealalta in peste.
Ultima oară modificat 14 Noi 2007, 16:21 de către tudor, modificat 1 dată în total.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Noi 2007, 16:14

Tavi scrie:Ascultati la ce zice leba , ca daca asta n-o avut (tot felu de) pesti in grip, apai nu stiu cine.....

Acu serios, gripu tau are o probl daca tre sa-l impingi cu deshtu ca sa se inchida.

nu, gripul se-nchide bine dar daca pestele se zbate utilajul are tendinta de-a si deschide falcile.
si a costat si vreo saijde roni, luminarica si cu ministerii cui l-a facut :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 14 Noi 2007, 22:33

adiwolf scrie:
shootgun scrie:..ma uitam lung si nu-mi venea sa cred...baietii radeau sa moara...
si cred ca tu faceai spume,
misto faza,am ras doar cand mi-am inchipuito :lol:
bine ca l-ai recuperat
Daca e sa fiu sincer, nici nu mai stiu cum am reactionat...da'nu cred ca am avut timp sa fac spume...treaba e ca a fost super amuzant (dupa aceea, evident) Una peste alta ma declar pro grip, insa am avut un caz in care din zbatere, pana sa apuc sa scot ancorele, stiuka si-a rupt mandibula in asemenea hal incat era imposibil sa supravietuiasca dupa eliberare....

Scrie răspuns