GIGI STEFAN
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ma inscriu negresit in asociatia tataicanoe scrie: cu atatea proiecte destepte cred ca la anul infiintez asociatia braconierilor - nu eliberez permise - nu concesionez ape ... doar pescuiesc.
Nu se gaseste nimeni sa-i impuste
Eu de curand mi-am luat permis de arma,socru-miu are deja........
Sa dea dracu sa ma intrebe cineva ceva pe balta
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Sa stii ca asta-mi lipseaadiwolf scrie: ptiuu,drace,asta iti mai lipsea
M-am saturat sa fiu "legal"si sa ma intrebe toti neavenitzii, de la tot felul de asociatii no name, de sanatate
Poate "argumentul" glontz o sa-l inteleaga mai bine.
In definitiv sunt in legitima aparare
Pacat ca de glontz vor avea parte doar trepadusii,nu cei care au conceput astfel de tampenii
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Pai drept sa-ti zic nici nu mai stiu care este braconier si care nu.MihaiV scrie:Nu mai bine impusti vreo cateva zeci de braconieri, tot asa, in legitima aparare?
Acum termenul de braconier e foarte cuprinzator.
Braconier poete fii cel care pescuieste fara permis;poate fii cel care pescuieste cu scule interzise;ala care are ca momeala electricu' si asa mai dparte.
Dar braconier pot fi si eu:am carnet de afiliere la o asociatie(inutil dupa parerea mea),am permis de pescuit vizat,dar ma gasesc in zona de jurisdictie a unei alte asociatii decat cea la care am cotizat.
Ce zici
meas scrie: Dar braconier pot fi si eu:am carnet de afiliere la o asociatie(inutil dupa parerea mea),
pai draqu te-o pus??!!![]()
am permis de pescuit vizat,
inutil dupa parerea mea![]()
![]()
![]()
dar ma gasesc in zona de jurisdictie a unei alte asociatii decat cea la care am cotizat.
Ce zici![]()
Sa-mi trag un glontz in cap sau nu
![]()
categoric DA.
dar dupa sarbatori frate,sa ne tihneasca si noua
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.