garda de mediu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 07 Mai 2007, 15:47

Si mie mi-au zis toti, chiar si Miky, ca nu o sa primesc raspuns de la RNP si CNAFP cand am trimis email. Mertia sa scrii civilizat si la obiect; daca au organizare ca politia, trebuie sa raspunda la orice sesizare...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Mai 2007, 17:41

RIon scrie:Si mie mi-au zis toti, chiar si Miky, ca nu o sa primesc raspuns de la RNP si CNAFP cand am trimis email.
Rion, nu pot sa te contrazic intrucat nu-mi amintesc,... :) , insa imi place sa traiesc cu ideea ca doar am fost circumspect :) ... :)
si-apai ... si miky mai greseste ... :lol: ...se intampla doar si la case mai mari, nu-i asa ?! ... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 07 Mai 2007, 20:23

miky scrie:
RIon scrie:Si mie mi-au zis toti, chiar si Miky, ca nu o sa primesc raspuns de la RNP si CNAFP cand am trimis email.
Rion, nu pot sa te contrazic intrucat nu-mi amintesc,... :) , insa imi place sa traiesc cu ideea ca doar am fost circumspect :) ... :)
si-apai ... si miky mai greseste ... :lol: ...se intampla doar si la case mai mari, nu-i asa ?! ... :lol:
:D nu ... esti doar mai trecut prin viata, si nu mai ai incredere prieten drag... dar eu nu ma las batut :)

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 07 Mai 2007, 20:42

ma io zic ca astia fac treaba de la poluare pana la braconaj cred trebuie incercat dar pana nu este un caz concret si problema e ca eu nush telefonul ca doar daca vad braconieri nu merg acasa sa dau e-mail :P

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 07 Mai 2007, 20:43

Exemplu!!
Sambata pe 05.05.2007 a fost un control la sange pe Siret!!
Politia, filiala si garda de mediu , toti au fost in control si au gasit destui pescari si plasari....
S-au facut niste dosarele.........mama , mama :lol: :lol: :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 07 Mai 2007, 20:48

asa mai sa se ia atitudine macar sa avem si noi niste peste in apele astea si de ne uitam numai la el :))

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 07 Mai 2007, 20:53

mie imi pare rau de un singur lucru sunt pescari pe care ii respect din toata inima pt ca ceea ce fac ei se numeste intradevar pescuit un exemplu ar fi cel mai bun amic al meu care sta intr-o comuna si nu isi permite permis de pescuit desi stie ca nu e bine fara , omul este foarte sportiv chiar nu ma asteptam sa realizeze cei de la tara ca mai trebuie eliberat din peste si folosite metode " ortodoxe " :) de prindere il compatimesc pt ca nu demult a incasat o amenda pt ca nu a avut permis desi sunt multi care nu au permis si braconeaza si fac alte mismasuri tocmai el a cazut pe mana ajvps-ului si sunt multi care au permis si fac mismasuri si nu respecta pana si acea limita de retinere a pestelui, imi pare rau pt el pt ca stiu ca e sportiv dar ce sa facem nu isi permite ,ma gandeam de ziua lui sa ii fac cadou unul. :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Mai 2007, 23:04

OvidiuRus scrie:,ma gandeam de ziua lui sa ii fac cadou unul. :D
ar fi cel mai frumos gest posibil pe care l-ai face si singur de genul asta de care am auzit pana acuma.
dan popa scrie:Exemplu!!
Sambata pe 05.05.2007 a fost un control la sange pe Siret!!
Politia, filiala si garda de mediu , toti au fost in control si au gasit destui pescari si plasari....
S-au facut niste dosarele.........mama , mama
mooaama ce mi-as dori sa vad si la noi asa ceva
pai sunteti fericiti fratilor.
eu ieri am fost la pescuit pe o balta si am dat dupa stiuca,dar binenteles ca erau destui pescari care dadeau dupa caras si a trecut masina ajvps-ului dar nici macar nu a oprit ,s-a dus direct la padurarul din sat :(
nu am mai vazut un control de ceva ani si rezultatele se vad :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 07 Mai 2007, 23:40

OvidiuRus scrie:mie imi pare rau de un singur lucru sunt pescari pe care ii respect din toata inima pt ca ceea ce fac ei se numeste intradevar pescuit un exemplu ar fi cel mai bun amic al meu care sta intr-o comuna si nu isi permite permis de pescuit desi stie ca nu e bine fara , omul este foarte sportiv chiar nu ma asteptam sa realizeze cei de la tara ca mai trebuie eliberat din peste si folosite metode " ortodoxe " :) de prindere il compatimesc pt ca nu demult a incasat o amenda pt ca nu a avut permis desi sunt multi care nu au permis si braconeaza si fac alte mismasuri tocmai el a cazut pe mana ajvps-ului si sunt multi care au permis si fac mismasuri si nu respecta pana si acea limita de retinere a pestelui, imi pare rau pt el pt ca stiu ca e sportiv dar ce sa facem nu isi permite ,ma gandeam de ziua lui sa ii fac cadou unul. :D
Unde-i lege nu-i tocmeala. Daca s-ar aplica legea cum trebuie, le-as da dreptate celor de la mediu,ajvps etc. pt ca teoretic nu-ti permiti, nu dai la peste, punct.
Pe de alta parte, tu stai cu undita in balta si ala trece cu pescadoru' pe langa tine si eventual iti zice sa te dai si mai incolo, si de ce sa se oboseasca baietii sa il alerge p-ala cand tu esti acolo gata de amendat. Pt ca tu, pescarul cu lanseta, fara permis, esti cel care distruge ecosistemul...si seaca toate baltile.sa fim seriosi....e de desene animate, ca orice se face in tara asta.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 08 Mai 2007, 06:39

io zic ca pescarul cu lanseta fara permis si sa respecte cat de cat etica pescareasca nu distruge baltile si ecosistemul, desi sunt unii care duc acasa tot ce prind "las ca tre sa mance` matu`" :shock: :shock: si nici nu au permis si pe astia nici nu-i prinde porcii astia nu stiu cei ala pescuit eu zic ca asta e cauza permisul oricum ce reprezinta ? vile , masini pe banii nostrii ca populari io nu am vazut desi am permis si ma simt tot mai fraierit in fiecare an intr-o zi ma voi opri si cu facutul permisului daca tot asa va asta treaba

Scrie răspuns