garda de mediu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

OvidiuRus
veteran
veteran

garda de mediu

Mesaj de OvidiuRus » 04 Mai 2007, 17:46

din intamplare am schimbat canalul pe tvr era ora 17:00 si ce sa vezi emisiunea garda de mediu cum lupta ei impotriva poluarii oare pe noi fratii de suferinta poate ne ajuta si pe noi sa luptam impotriva poluarii raurilor si braconajului cica daca avem informatii despre locuri poluate etc patrulademediu@tvr.ro merita incercat ? :? (fir intins)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 04 Mai 2007, 17:57

merita ...dar nu te astepta la minuni...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 04 Mai 2007, 18:23

Legal orice reclamatie/ sesizare oficiala (si aici intervine avantajul de a actiona in numele unei asociatii/ unui club) trebuie analizata si trebuie elaborata o pozitie oficiala a institutiei.
Pana aici este OK ... dar daca tu spui ca duminica unii strecoara cu plasa nu-stiu-ce apa iar ei verifica luni este fix nimic ...
Dar parerea mea este ca trebuie facut orice ... pana la urma se va intampla ceva. Si pe ei o sa-i intrebe cine: "Ce ati facut cu reclamatiile si sesizarile astea tovarasi ?"
Asa ca luati atitudine ... activ, pertinent si constant !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 04 Mai 2007, 22:09

Mda,la mine in oras n-au nici macar nr de telefon!!!!!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Mai 2007, 06:37

Domnii de la garda de mediu, chiar umbla prin judet pe la noi si mai misca cate ceva totusi. Au cam speriat braconierii care erau obisnuiti sa nu-i deranjeze nimeni. Inceputul e promitator , sa vedem mai departe rezultatul. :roll: :roll: :roll:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 05 Mai 2007, 10:45

da si mie mi se pare un pas inainte , chiar azi am vazut la natura si aventura setcarii cum prindeau cu laziile scrumbie ,ma dezamagit profund dan pavaloiu oarecum ii lauda . :shock:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Mai 2007, 12:09

dan popa scrie:Domnii de la garda de mediu, chiar umbla prin judet pe la noi si mai misca cate ceva totusi. Au cam speriat braconierii care erau obisnuiti sa nu-i deranjeze nimeni. Inceputul e promitator , sa vedem mai departe rezultatul. :roll: :roll: :roll:
Nu le amintesti ca exista si Aiudul(jud.Alba :lol: ) pe harta?! Please!!! Ca poate vorbesc cu cei de pe aici si se intampla MINUNEA! :lol: La noi e ca la 1 Mai :lol: Toata lumea canta ,rade si danseaza...in sensul ca braconierii isi vad linistit de treaba :cry: Te duci sa arunci un vobler dupa "doamna" si nu poti de "fixisti"! Plus aia cu carasul care cica-i la bataie si merge la minciog(!) si crapul care merge la alte inventii de-a lor...Noaptea:SOMN! Ma refer , binenteles, la apele nationale supuse prohobitiei... :cry: :evil:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Mai 2007, 12:22

ma zamfi,
pai ma asteptam ca la voi in Alba sa fie paradisul pescarilor,tinand cont de oaresce argumentatii ale unor persoane,dar dupa ce spui tu e clar ca nu difera cu nimic fata de alte locatii din tara.
cand spun eu ca suntem "tot o apa si'un pamant" :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Mai 2007, 12:40

@adiwolf
:lol:

Cum ma arunci tu in gura lu' Sefu'... :lol: Glumeam...

Sa stii ca si Alba este tot in RO (nu ai nevoie de pasaport sa treci muntii :P )! Si oricum eu vorbeam de Aiud ,unde sa stii ca este mai rau ca in Alba-Iulia si asta foarte serios vorbind!Acolo sunt sefii de pe la agentiile astea plus de la asociatii...Dar nu ai zis nimic gresit cand ai spus ca suntem toti la fel! Made in RO!

Si totusi, ALO GARDA !!! :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 05 Mai 2007, 19:15

braconiere astia sunt ca raie oare o sa scapam natia de ei vreodata ? :evil: :roll:

Scrie răspuns