"game fishing"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
- StefanDinu
- veteran
[quote="StefanDinu"]Cam da ... "game fishing" cred ca reprezinta totusi pescuitul rapitorilor[/quote]
Io cred ca nu . Game xxx ii cam orice peste cu care poti face un game , cit de cit . Cu un oblete nu prea ai ce face ( poate la Geru daca-i da un oblete turbat ca a mincat pinkies stricati , in curent .......asa....vreo 10 minute.....mai stii ...). Ii vorba sa ai un drill cit de cit , nu poti sa ceri mincioc la o boarta , si sa zici ca-i game fishing .
Fir Intins!!!
Io cred ca nu . Game xxx ii cam orice peste cu care poti face un game , cit de cit . Cu un oblete nu prea ai ce face ( poate la Geru daca-i da un oblete turbat ca a mincat pinkies stricati , in curent .......asa....vreo 10 minute.....mai stii ...). Ii vorba sa ai un drill cit de cit , nu poti sa ceri mincioc la o boarta , si sa zici ca-i game fishing .
Fir Intins!!!
game fishing=ceea ce numim noi pescuit sportiv,adica nu este industrial sau pt hrana.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
http://en.wikipedia.org/wiki/Gamefish
de aici se intelege usor la ce se refera 'game fishing'
off-topic:
cu ocazia asta am aflat si la ce se referea 'panfish'
"Panfish are a small group of xxx which can fit a normal cooking pan. some are- crappies, pumpkin seed, perch, rock bass etc. usually hunted by younger anglers"
de aici se intelege usor la ce se refera 'game fishing'

off-topic:
cu ocazia asta am aflat si la ce se referea 'panfish'

"Panfish are a small group of xxx which can fit a normal cooking pan. some are- crappies, pumpkin seed, perch, rock bass etc. usually hunted by younger anglers"
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Am vazut la un moment dat niste neni din Italia care pescuiau oblete cu Rubesiene de 14 m si prindeau multi rau....Ei, aveau nenii aia niste antebratze cam cat o sticla de 2 litri.....SF scrie:Evident te va stringe de git cu forta unui pescar de oblete .StefanDinu scrie: (spunei unui impatimit de pescuit la oblete ca nu este "game fisherman" si te va strange de gat) ...
Fir intins!!!
Nu ash fi vrut sa ma stranga de nimik.....

Spining....Prea bun ca sa fie light...
[quote="Armand"]
Am vazut la un moment dat niste neni din Italia care pescuiau oblete cu Rubesiene de 14 m si prindeau multi rau....Ei, aveau nenii aia niste antebratze cam cat o sticla de 2 litri.....
Nu ash fi vrut sa ma stranga de nimik..... :shock: :lol:[/quote]
Mi se pare grozav .
Fir Intins!!!
Am vazut la un moment dat niste neni din Italia care pescuiau oblete cu Rubesiene de 14 m si prindeau multi rau....Ei, aveau nenii aia niste antebratze cam cat o sticla de 2 litri.....
Nu ash fi vrut sa ma stranga de nimik..... :shock: :lol:[/quote]
Mi se pare grozav .
Fir Intins!!!