FURTUL CNAFP IMPOTRIVA ASOCIATIILOR DE PESCARI SPORTIVI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ eugen
n-am nimic impotriva comercializarii permiselor de pescuit de la benzinarii, tutungerii, saormerii, etc. din contra, m-ar avantaja. ce voiam sa evidentiez este faptul ca apele totusi trebuie administrate de catre cineva. am inteles, AGVPS nu-i bun, asociatiile noi (APS ALBA, APSHD, etc.) nu-s bune nici astea, si atunci cine: benzinaria? din cat stiu si pe dincolo exista cluburi de pescuit, asociatii, etc. noi de fapt ce vrem, la modul concret?
n-am nimic impotriva comercializarii permiselor de pescuit de la benzinarii, tutungerii, saormerii, etc. din contra, m-ar avantaja. ce voiam sa evidentiez este faptul ca apele totusi trebuie administrate de catre cineva. am inteles, AGVPS nu-i bun, asociatiile noi (APS ALBA, APSHD, etc.) nu-s bune nici astea, si atunci cine: benzinaria? din cat stiu si pe dincolo exista cluburi de pescuit, asociatii, etc. noi de fapt ce vrem, la modul concret?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
fisherman,
in momentul de fata toate ajvpurile si marea majoritate a celorlalte asociatii nu prea au alt rol decat ar avea tutungeriile si saormeriile din celalalt scenariu.
toate la gramada nu functioneaza decat ca retea de distributie pentru permise. taman asta este problema.
ne faceam iluzii ca munca lor presupune si altceva.
in momentul de fata toate ajvpurile si marea majoritate a celorlalte asociatii nu prea au alt rol decat ar avea tutungeriile si saormeriile din celalalt scenariu.
toate la gramada nu functioneaza decat ca retea de distributie pentru permise. taman asta este problema.
ne faceam iluzii ca munca lor presupune si altceva.
asta voiam si eu sa evidentiez! nu sunt fan AGVPS nici fan asociatii private, vreau doar sa spun ca apele trebuie sa fie administrate de cineva, indiferent de denumire, care sa aiba niste responsabilitati clare. nu stiu cum o fi in alte parti, dar pana acum fane de la APS Alba a facut ceva. nu enorm, dar ceva se misca in sens pozitiv. iar pe mine ca si pescar asta ma intereseaza. m-am saturat sa merg pe mures si sa dau de "pescari" cu 10 bete ca la balta, si eu sa nu mai am loc de ei ca vezi Doamne, le dau peste fire. Pana una alta, in Alba s-au facut populari, s-au facut controale, s-au facut amenajari pe raurile de munte, inclusiv ecologizare, asa ca ar trbui sa acordam un pic de credit si celor care vor sa faca cat de cat ceva.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
pana una alta o sa te cred dupa ce vad poze. povesti am tot citit, multe impanate cu citate din enspele coduri de legi. care legi de fapt nu se aplica si nu au valoare decat pe hartie si ca argumente inutile.fisherman scrie: Pana una alta, in Alba s-au facut populari, s-au facut controale, s-au facut amenajari pe raurile de munte, inclusiv ecologizare, .
chiar tu spui ca pe teritoriul aps alba pescuieste lumea cu 10 bete ceea ce legea atat de mult discutata nu admite. prin urmare nici asociatia care activeaza in zona si ia banii oamenilor n-ar trebui sa permita chestii din astea.
In data de 6 februarie 2008, curtea de apel Alba - sectia contencios administrativ si fiscal, judeca nulitatea absoluta a contractelor incheiate de cnafp cu asociatiile de pescari sportivi.
Credeti ca vor fi desfiintate?
In caz ca da cine este dispus sa deschida o cutie a milei pentru a ajuta directorii cnafp sa retituie banii sutiti asociatiilor? sunt (dupa socotela mea) peste 60 miliarde lei vechi de restituit.
Propun ca din sumele restituite sa se constituie un fond pentru promovarea pescuitului sportiv. Cine subscrie?
Credeti ca vor fi desfiintate?
In caz ca da cine este dispus sa deschida o cutie a milei pentru a ajuta directorii cnafp sa retituie banii sutiti asociatiilor? sunt (dupa socotela mea) peste 60 miliarde lei vechi de restituit.
Propun ca din sumele restituite sa se constituie un fond pentru promovarea pescuitului sportiv. Cine subscrie?