FURTUL CNAFP IMPOTRIVA ASOCIATIILOR DE PESCARI SPORTIVI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cine a vrut sa ia bani pentru actiuni de gen a facut-o pescuitoruledin fericire nu v-au iesit pasentele domnilor.ati vrut sa luati niste bani de afara ptr afacerile dvs si credeati ca toata lumea e credula ca membrii vostri.
de ce ati dat banii atunci si acum sariti in sus ca nu sunt corect luati si ii vreti inapoi???????realizati ca lumea e putin mai desteapta si ca apele nu merg asa cum vreti voi.
abia astept sa apara marea surpriza.
imi are rau ca te dezamagesc
am dat banii ( ca asociatie) pentru ca am fost pusi in fata unui contract cadru ce nu s-a putut negocia sub nici o forma si a trebuit semnat si achitata contravaloarea celor stipulate in el
DECE ? pentru ca am dorit sa pescuim legal
sa nu ramanem braconieri neavand alta alternativa
te dezamagesc dar asta e
pacat ca si pe tine si pe apsalba va mananca inkr pe romaneste unul de altul ( ca institutii, persoane juridice)
latrati" unul la altul si crede-ma ca fiecare in dreptul lui pierde
apsalba
pot sa te intreb dar de ce te mananca si pe tine sa le trimiti felicitari ?Apropode fonduri; noi am incheiat deja un proiect prin finantare nerambursabila. Spune-mi si mie un ajvps care a facut ceva similar ca sa-i trimit o felicitare.
lunga limba aveti amandoi
si noi pe aicipe forum pe langa , de multe ori poate prea iritati de ce se intampla
de ce nu faceti voi fiecare in dreptul vostru ce sunteti in stare , si vb dupa aia ?
e greu nu ?

no offense pt amandoi
dar aveti timp de care va bateti joc !:)
@ apsalba
fane, vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga in polemici fara rost. la sfarsit se va vedea cine a avut dreptate. n-ai sesizat ca sunt unii care contesta tot ce spui indiferent de continut, indiferent de context...? eu ca membru al APSA sunt multumit de activitatea voastra, altii poate nu sunt. desi nu stiu de ce-l intereseaza pe unul din Valcea, sa zicem de ce se intampla in Alba. Mergi inainte si lasa-i sa urle la luna. Pana una-alta esti primul care a demarat o actiune impotriva AGVPS. Asa ca , contestatarii s-o lase mai moale. Din punctul meu de vedere mi-e suficient daca pot pescui in judetul meu unde vrea muschii mei.
fane, vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga in polemici fara rost. la sfarsit se va vedea cine a avut dreptate. n-ai sesizat ca sunt unii care contesta tot ce spui indiferent de continut, indiferent de context...? eu ca membru al APSA sunt multumit de activitatea voastra, altii poate nu sunt. desi nu stiu de ce-l intereseaza pe unul din Valcea, sa zicem de ce se intampla in Alba. Mergi inainte si lasa-i sa urle la luna. Pana una-alta esti primul care a demarat o actiune impotriva AGVPS. Asa ca , contestatarii s-o lase mai moale. Din punctul meu de vedere mi-e suficient daca pot pescui in judetul meu unde vrea muschii mei.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
nuuuu! e un lucru rau! inainte de a se intampla o atare nenorocire, toata lumea tuna si fulgera impotriva AGVPS. cand cineva a incercat sa se ia un pic de piept cu AGVPS, deja au inceput sa apara tot felul de contestatari. asa ca, cel putin eu, sa mor de mai inteleg ceva! in concluzie cam ce vrea marea majoritate a contestatarilor e : ape curate, pline de peste, permise luate de la tutungerie ( sa nu mai fie nevoie de asociatii) si probabil ca si apele vor fi administrate tot de tutungerii, ca statul roman cred ca a vazut toata lumea cat se implica.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
- utilizator constant
si care este scopul si obiectivul acestei finantari? sau mai pe romaneste, ce are ea in comun cu pescuitul sportiv-recreativ? se poate sa vedem si noi in link ceva catre entitatea finantatoare, criteriile de eligibilitate si termenul limita de depunere a propunerilor?apsalba scrie: Apropode fonduri; noi am incheiat deja un proiect prin finantare nerambursabila...
Carping Club
Proiectul a fost postat iar finatatorul (afm.ro) la inregistrat ca proiect finalizat. Rezultatul? Daca vi sa pescuiest in Alba, o sa gasesti toate raurile marcate cu panouri indicatoare (inclusiv harta judetului pe fiecare pentru a te putea orienta) informatii despre bazinul piscicol si texte de lege, o tabara cu 50 de elevi si studenti care au curatat o vale (Aries) ca sa aiba domnii pescari ce murdari, lectii de legislatie europeana cu autoritatile locale o campanie de informare din poarta in poarta ca cetateanul sa pricepa faptul ca este mai castigat cu apa curata si cu peste in ea, etc. Nimicuri de astea fara folos. Educatia nu este punctul forte al romanului.
Pe www.afm.ro s-a postat azi noul manual de finatare si doritorii se pot informa. Termen de depunere 7.03.2008.
Pe www.afm.ro s-a postat azi noul manual de finatare si doritorii se pot informa. Termen de depunere 7.03.2008.
Uite ca-l sun acum pe varul meu din Ponorel (Alba, nu? Aries, nu...???) daca a fost informat... Sa vad ce-mi spune. Sau gresesc eu si actiunea asta "o sa fie" ???apsalba scrie:...o campanie de informare din poarta in poarta ca cetateanul sa pricepa faptul ca este mai castigat cu apa curata si cu peste in ea...