Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Sorin » 23 Feb 2016, 12:35

cipic scrie:Ok....la targ ati fost, dar peste mai prinde cineva? Si cand zic peste, nu ma refer la marlite si strapazani! La talciocul asta se duce toata lumea si cumpara naluci cu sacosile, bete, mulinete s.a.m.d....dar rapitori mai avem???? Vanzatorii astia de vise ne-ar vinde si un kkt cu barbeta si credeti-ma ca sunt prosti care l-ar cumpara si ar incerca cu el...ca deh...pescuieste nu stiu ce mega-ultra-campion national cu el!!! Bati sute de km ca sa ai 2 tacuri si cand le ai belesti ochii la guma sa-i masori dintii ''FIAREI'' care te-a tacanit, cand de fapt e un strapazan, asa am ajuns 90% dintre noi!!! Serios....peste mai prinde cineva??? Se poate lauda cineva ca prinde peste aproape la fiecare partida...mincinosii sa se abtina :)))
mare adevar graita-i...... am spus treaba asta demult ........ actualii comercianti de scule ar trebuie sa-si uneasca eforturile si sa faca ceva concret in privinta pestelui din balti ....pescarii e multi si ....nu sunt in stare sa se organizeze si sa fie coerenti
fara peste ei nu vand decat vise .....exploateaza o manie de a cumpara jjucarii dar asta e putin ....ca sa vinzi serios trebuie ca ce vinzais a se duca si sa prinda peste
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Maniacs » 23 Feb 2016, 12:45

In completarea ta Alex ca o parere personala produsele de la Berti au preturi decente si calitativ sunt ok ... Oscilantele pe care le am in trusa sunt doar de la ei ...
Vremurile frumoase au trecut ...

Scrie răspuns