Corect, subscriu!!!T.Adrian scrie:Sugestie pentru anul viitor. Ar fi foarte frumos sa fie si ANPA invitati, cu posibilitatea de lua permisele pe loc.
Mi se pare inadmisibil ca cei care reglementeaza fenomenul de pescuit si vanatoare sa nu aiba standuri la targurile de profil.
Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016
Mie mi s-a parut ca organizarea a fost mult diferita, bine mediatizata, si asta s-a vazut.
eu am stat doar 2 ore, desi daca nu lucram, mi-as fi dorit sa stau toata ziua. foarte multe fete cunoscute, multe nume sonore in lumea pescuitului, demonstratii la piscina, una peste alta mi-a parut destul de animat targul. intr-adevar, foarte aglomerat pentru prima zi, si preturi similare cu magazinel. reducerile simbolice.
macar gasesti ce ai nevoie, eu de exemplu am gasit ce cautam.
ce se intampla afara (gastronomic vorbind) arata intr-un mare fel. cred ca revin si maine doar sa incerc preparatele alea
felicitari, mie unul mi-a parut un targ animat, diferit fata de ce a fost pana acum
eu am stat doar 2 ore, desi daca nu lucram, mi-as fi dorit sa stau toata ziua. foarte multe fete cunoscute, multe nume sonore in lumea pescuitului, demonstratii la piscina, una peste alta mi-a parut destul de animat targul. intr-adevar, foarte aglomerat pentru prima zi, si preturi similare cu magazinel. reducerile simbolice.
macar gasesti ce ai nevoie, eu de exemplu am gasit ce cautam.
ce se intampla afara (gastronomic vorbind) arata intr-un mare fel. cred ca revin si maine doar sa incerc preparatele alea
felicitari, mie unul mi-a parut un targ animat, diferit fata de ce a fost pana acum
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Unde se poate parca , maine sunt prezent la Targ si nu cunosc foarte bine Capitala.
Intra pe poarta D din strada parcului si parchezi chiar la Romexpo. Nu mai stiu cat e ora dar nu cred ca mai mult de 2-3 lei. Poate cei cu masina sa dea pretul exact.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
In linii mari mi-a placut, organizare destul de ok, marfa variata. Cel mai incantat am fost de posibilitatea de a relationa cu "vedete" nationale si internationale, cam toata lumea modesta, fara aere, dornici sa te ajute.
Nota 10 celor de la Rapture. Cu punga plina de relax-uri, mi-a facut cu ochiul si in standul lor un plic cu o culoare mai deosebita, peach parca - la casa am constatat ca pretul de 14.5 ron, cum era trecut pe plic, nu era corect, in sistem aparea undeva pe la 24 ron, pretul valabil si pentru celelalte culori. Rares Boeriu a vazut neconcordanta si imediat a spus baiatului de la casa sa aplice un discount la pretul din calculator, in asa fel incat sa ramana la plata doar suma de pe plic. Un gest frumos pe care l-am apreciat.
Am mers la expozitie tocmai din Brasov sa pipai/cumpar lansetele Savage Gear Finezza - teapa, n-am gasit nimic, Total Fishing venise doar cu Shimano. Daca tot am ajuns in Bucuresti, m-am uitat rapid in telefon si le-am vazut pe stoc intr-un alt magazin, ma..le pescar - am orbecait prin capitala multiubita si am ajuns pana la urma, dar aici inca o teapa, nici pomeneala sa fie pe stoc. De aici directia magazin Total Fishing, unde am ajuns pana la urma, si am putut sa vad o singura lanseta de tipul asta, atat era pe stoc. Nu erau variantele cautate de mine, dar mi-a placut lanseta.
Una peste alta, o experienta placuta!
Nota 10 celor de la Rapture. Cu punga plina de relax-uri, mi-a facut cu ochiul si in standul lor un plic cu o culoare mai deosebita, peach parca - la casa am constatat ca pretul de 14.5 ron, cum era trecut pe plic, nu era corect, in sistem aparea undeva pe la 24 ron, pretul valabil si pentru celelalte culori. Rares Boeriu a vazut neconcordanta si imediat a spus baiatului de la casa sa aplice un discount la pretul din calculator, in asa fel incat sa ramana la plata doar suma de pe plic. Un gest frumos pe care l-am apreciat.
Am mers la expozitie tocmai din Brasov sa pipai/cumpar lansetele Savage Gear Finezza - teapa, n-am gasit nimic, Total Fishing venise doar cu Shimano. Daca tot am ajuns in Bucuresti, m-am uitat rapid in telefon si le-am vazut pe stoc intr-un alt magazin, ma..le pescar - am orbecait prin capitala multiubita si am ajuns pana la urma, dar aici inca o teapa, nici pomeneala sa fie pe stoc. De aici directia magazin Total Fishing, unde am ajuns pana la urma, si am putut sa vad o singura lanseta de tipul asta, atat era pe stoc. Nu erau variantele cautate de mine, dar mi-a placut lanseta.
Una peste alta, o experienta placuta!
lansetele Savage Gear Finezza erau la pe apa
Maine ajung si eu ...Impresii dupa .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Organizare buna, antren, inghesuiala azi la 11 de m am ingrozit. Marfa noua pt rapiciosi destul de putina, insa au existat si exeptii. Remarc pozitiv abrevis, pe.a.pa si pow.er fishing. Oameni deschisi si dispusi sa ajute, mai ales ca a fost prima zi. Sugestie pentru viitori expozanti este sa mai rupa de la buget cateva sute de euro, toate standurile pe care le am vizitat erau inghesuite tare. Placut si programul permanent de piscina/scena.
Ghibort scrie:lansetele Savage Gear Finezza erau la pe apa
-
- veteran
Una peste alta, e de bine ! Organizarea OK, contrar parerilor ca cei 30 lei la intrare o sa alunge pescarii a fost destul de multa lume ca pentru prima zi. S-a bucurat pescarul roman si de undita si de sepcuta, frumos gestul organizatorilor sa ofere doamnelor si domnisoarelor ceva fructe ! Sa vedem ce fac duminica fiind chestia aia cu Valentin . In afara de cei de la Haldorado nu prea a fost nimeni de pe afara (oricum produsele lor le-am vazut si pe la celelalte expozitii pe la firmele noastre). Expunerile destul de aerisite, poti sa vezi in conditii destul de bune marfa expusa, in special la MEAM TEAM si Energofish care nu s-au zgarcit sa inchirieze spatiul necesar unei expuneri corespunzatoare. Buna ideea si cu scena de prezentare, a cam starnit interesul si in viitor cred ca o sa prinda si la romanasii nostrii. Marfa pentru toate buzunarele dar nu va asteptati la cine stie ce reduceri... ca nu prea sant. Ba unele produse au preturi mai mari ca in magazine - dar asta nu este vina organizatorilor ci a expozantilor. Singurele reduceri notabile sant pe la nadele de stationar iar la unele standuri au chiar preturi de bun simt. Din punct de vedere gastronomic par sa fie ceva tentatii, azi n-am gustat decat niste mici ( foarte buni). Demonstratiile la piscina interesante,prezentate si de unii dintre pescarii care figureaza pe panoul fruntasilor in productie, dar daca va asteptati sa vi se dezvaluie cine stie ce trucuri castigatoare va trece ( cum de fapt e si normal - unde e vorba de competitie, secretele sant pazite cu strasnicie).
Cam atat pentru prima zi, maine o luam de la capat ca sa aprofundam tematica expozitiei.
P.S. Parcarea cea mai apropiata este din b-dul Expozitiei, dreapta in parcarea " C " , contra unei taxe de 3 lei/ora.
Cam atat pentru prima zi, maine o luam de la capat ca sa aprofundam tematica expozitiei.
P.S. Parcarea cea mai apropiata este din b-dul Expozitiei, dreapta in parcarea " C " , contra unei taxe de 3 lei/ora.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.