Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Dec 2015, 13:48

Am si eu o intrebare pentru organizatori :

Firma FISKARS se numara si ea printre participantii la aceasta expozitie ?
Sau daca exista la acesta expozitie si firme ce produc si alte "accesorii" de pescuit ( topoare, fierastraie , macete , cutite filetat , lazi frigorifice etc ),folosite in special de cei care iubesc Dunarea si Delta si care fac partide de pescuit de minim 3 zile .

Va multumesc
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 09 Dec 2015, 17:06

In mod normal Fikars participa ,ar fi bine ca organizatorul sa le faca si o invitatie .

----------------------------------------------------------------------------
Fantasticeinplastic.webnode.ro

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 12 Dec 2015, 17:41

Dupa cele spuse aici de Cristi Albu, pare ca vom avea parte de altceva decat ne ofereau organizatorii de pana acum. In masura in care se doreste ca acest targ sa devina de traditie cu afluenta mare de vizitatori, tinta principala este ca pescarul sa plece multumit : de ce a vazut, de ce a cumparat, de ce a mancat, de ce a discutat , etc. Ar fi interesant ca membrii Ligii de Spining sa fie prezenti printre vizitatori, sa coboare " de pe piedestal" la nivelul pescarului de rand si sa povesteasca, sa dea sfaturi, sa contribuie la creearea unei atmosfere de " marea familie a pescarilor de spining". Bineinteles ca vor fi si " carcotasii de serviciu ", cei care au inceput sa critice si sa-si exprime indoieli despre o manifestare care nici nu a inceput. Va doresc sa iasa foarte bine, sa devina o manifestare permanenta in peisajul pescuitului romanesc. ( eu cu spiningul, de aia am zis mai mult de spining )
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Dec 2015, 11:47

Expozanti a nivel de producatori si/sau distribuitori de componente pentru lansete si naluci aveti pe lista (daca nu pe lista macar in vedere pentru a fi invitati) ? Fenomenul custom are si el cota lui de piata atat in materie de naluci cat si in materie de lansete astfel ca , putina atentie si catre piata "custom" n-ar strica. Suntem printre putinele tari in care inca n-ai unde sa pipai un blank de exemplu desi ele se gasesc in ofertele unor magazine online de la noi :roll:

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 14 Dec 2015, 18:11

Bun punctul tau de vedere ,dar ai idee cat costa chiria unui stand ?Mie ca legator de muste nu mi convine sa platesc atatia bani chirie si mai ales ca toate zilele de targ adunate nu mi ajunge sa platesc chiria pt o singura zi :lol1: ....Asta e o sa vin ca vizitator ,a incercat si Sava ceva de genul dar cineva a fot Rauvoitor :evil:

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 14 Dec 2015, 21:37

Incerc sa raspund pe rand...

Am trimis invitatie catre Fiskars si nu am niciun raspuns deocamdata. Vom insista si sper sa fie printre expozanti.

Mai mult ca sigur unul dintre expozanti va fi F isela si "pe surse" stiu ca vor veni cu o gama variata de Coleman.... saptamana asta sau urmatoare definitivam participarea lor la expo.

Membrii Ligii Romane de Spinning sunt cat se poate de "pe pamant", nu sunt pe piedestal si in standuri, la piscina sau pe scena vor fi acolo pentru a prezenta produse noi, echipament sau tehnica de pescuit si pentru a raspunde intrebarilor tuturor. Confirmati sunt Eugen German, Lucian Constantin, Rares Boeriu, Vlad Tocae. In standuri vor fi campionii nationali Andrei Sava si Robert Boanta, Ion Viorel si altii.

Am invitat cativa manufacturieri, dar deocamdata m-am lovit numai de refuzuri ... Laurentiu Andronic, Cornel Tanase - Tase Lures, Octavian Torescu, Gabriel Udila - Gabie ... Andrei Sava probabil va fi in stand RF, dar el stie mai bine cum ...

Chiria unui stand este de 35 euro + TVA sau 40 euro + TVA, dupa 31 decembrie

Va asteptam!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 15 Dec 2015, 00:54

Pentru manufacturieri e greu sa participe ca expozanti , eu ma refeream la producatori de componente sau distribuitori, gen Lamiglas, Phenix, St. Croix, Fuji Tackle Europe, etc, Adica in mare ideea era sa poata fi vazute si mai ales pipaite componente de lansete si naluci. E dreopt ca unele firme nu au importatori directi in Romania dar cred ca publicul s-a cam p[lictisit doar de ceea ce se aduce la noi in prezent si unele invitatii de participare adresate unor firme de afara i-ar putea face ca dupa o eventuala prezenta la tirg sa fie interesati sa vand si la noi fie direct fie prin intermediari. Ca idee , din cate stiu eu , cele mai cautate si apreciate blankuri de lansete pe piata noastra sunt cele produse de ST. Croix si cu toate astea, daca vrei sa vezi un blank si esti doar simplu pescar (la prima tangenta cu fenomenul custom) n-ai unde sa vezi unul. In materie de materiale pentru naluci lucrurile stau cam la fel din cate stiu .
Ok inteleg ca unele firme e posibil sa refuze sa participe dar cred ca am putea macar sa le invitam daca nu in mod direct macar prin reprezentanti si intermediari din Europa.
Ideea e ca un targ atrage cu atat mai mult cu cat e mai bogat in oferta iar lucruri pe care pana acuma nu le-au putut vedea i-ar putea atrage pe multi dintre pescari la targ. Unul dintre motivele pentru care targurile de afara au suces e ca invita producatori pe cat posibil si astfel oamenii au ocazia sa vada o oferta mult mai mare decat marfa de care ar vrea sa scape distribuitorii cu ocazia targului in goana dupa profit.

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 08 Ian 2016, 09:59

vine si Baracuda? :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 08 Ian 2016, 10:02

Ar fi trebuit sa vina prin xxx, dar nu stiu in ce stadiu sunt discutiile. Cu stand propriu nu vine ...

marius35
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marius35 » 10 Ian 2016, 18:12

FISHING & HUNTING EXPO
12-14 Februarie 2016
Complexul Expozitional ROMEXPO
Pavilioanele C4-C5
Bucuresti
Program: Vineri-Duminica: 10-18
Taxa de intrare vizitatori: 30 lei (cadou inclus - undita + sapca).
Cum vi se pare pretul avand in vedere faptul ca in Cluj si Timisoara intrarea este libera :respekt:

Scrie răspuns