Expozitie pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Mai 2008, 05:55

Fario_nebunu scrie:
Florin M scrie:Gipo nu sunt singurii importatori de Rapala, chiar de cateva saptamani unicu importator de Rapala e Arow si preturile vor fi de acum cu putin mai mici .....
Uraaa, ce bine! M-am saturat sa dau 17 lei pe un mic vobler. Sunt sigur ca in Finlanda nu sare de 3-4 euro! Daca Arrow e unic importator, inseamna ca Gipo le va lua de la astia si le va revinde la suprapret!
Rapapala ...Rapala ... mai sint si alte voblere mai bune ca Rapala...

In Finlanda sint citeodata oferte cind gasesti la 3,5 € bucata , dar nu orice model ! preturile practicate normal sint 8-12 € si uitinduma pt o cunostinta de a lui Marius odata prin magazine dupa ele ... pe toate scrie " ASAMBLAT IN ESTONIA "
produsul dupa parerea mea este acelasi doar ca bunicii din Finlanda le regleaza din fabrica mai bine decit vecinii din sud

incercati Savage 4play Herring la cumetre si numai ...

www.savage-gear.com

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 10 Mai 2008, 11:06

Hala Timco Timisoara langa Billa din Dacia si jonny chair a avut dreptate cu faza cu expo xxx and hunting timisoara in perioada 8-11
http://www.infoo.ro/?id=XV908153EJ
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 10 Mai 2008, 14:46

adica credeai ca mint? :lol:
din ce mi-au zis care au fost deja e jale mare...vre-o 3 standuri doar
http://www.smartfishing.info/show_thread.php?tid=64

ma duc azi pe-acolo, poate cumpar o floare :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Mai 2008, 15:26

Am fost azi la expo la Timisoara ... subtire rau de tot ... un stand shakespeare + standul magazinului de pe langa audio-tim si inca un stand cu ceva articole ... in rest flori multe si ceva despre vanatoare ... un singur lucru intreresant de vazut ... briceag Letterman

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 10 Mai 2008, 16:03

si n-ai dat un semn :P
pana la cat e deschis?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Mai 2008, 18:41

taicanoe scrie:Am fost azi la expo la Timisoara ... subtire rau de tot ... un stand shakespeare + standul magazinului de pe langa audio-tim si inca un stand cu ceva articole ... in rest flori multe si ceva despre vanatoare ... un singur lucru intreresant de vazut ... briceag Letterman
Daca ma intrebai te lamuream eu . ..asaaa... ce sa zic ai surprins exact situatia.

Eu totusi am cumparat ceva de la standul Timburg, ceva ce credeam ca nu mai gasesc deci pentru mine a avut rost.
Ca sa nu mor incult, unde ai vazut briceagul Letterman ?
ca maine o duc pe a mica sa vada anuimale impaiate !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Mai 2008, 18:49

Daca te uiti la animalutele impaiate din standul de pe stanga, dupa cele doua standuri cu articole de pescuit, te intorci la 180 de grade si dai de cei cu Letterman si victorinox.

Mi-am luat ochi de sticla pentru trofee de peste ... asa ca n-am fost chiar degeaba :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Mai 2008, 20:42

am vazut bricegele respective dar al meu inca isi face datoria cu brio asa ca nu-l schimb.

singurii care au avut preturi "de targ" au fost cei cu kingfisher, o barca de 17mil la targ era 15, in rest preturi de magazin, si inca mari fata de alte magazine din oras

si eu am luat ceva...un ghiveci cu garofite :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Mai 2008, 21:46

arapaima scrie:salut.am fost la romexpo la targul de pescuit ieri si sincer mi-a parut rau.am ramas cu un gust amar mai ales din partea organizatorilor si pe urma din partea unei firme care are pretentia ca se respecta cum ar fi energofish, unde am stat la coada o ora ca sa fiu mutat la alta coada pentru 2 cutii mici compartimentate.si nu as fi scris asta daca anul trecut nu pateam la fel din partea ...ati ghicit aceleiasi firme!!hmm,au fost cateva firme,s-au scris, care meritau intradevar vizitate.in rest ca la romani,platesti un bilet si ai voie sa intrii in 2 pavilioane dar daca vrei sa te intorci si sa cumperi ceva intr-un pavilion pe care tocmai l-ai vizitat,trebuie sa platesti alt bilet.eu nu am platit,recunosc...sunt mai tare in gura si tin la minimul de respect la care am dreptul.aaaa,si sa nu uit,produse pentru pescuit la musca si tot ce tine de asta foarte slabut,sau mai nimica.pacat.deci la anul o sa ies mai degraba la pescuit decat sa mai pierd vremea cu targul de pescuit...parerea mea.fir intins
Arapaima,
Intr-adevar ff slab reprezentati cei ce vindeau muste artificiale. Tu ai fost in ultima zi si de aceea nu ai mai gasit ce cautai. Eu am fost joi, in prima zi, si am gasit de pilda la Balzer cateva cutii cu muste germane si olandeze f bune si ieftine. Cutia de 12 muste vandute la 10 lei! Si erau 2 cutii - una cu uscate, una cu artifiiale. Plus inca o cutie cu 5 muste de tip nimfa lestata. Snururi fly erau dar scumpe 150-200 lei...si mulinete de Fly la catev standuri. Dar intr-adevar, nu prea exista traditie de pescuit la musca in Bucuresti, de aceea nici nu prea vin expozantii sa vanda muste...pacat. Cu biletul acela d 6 lei am vaizitat ambele pavilioane si apoi m-am intors unde fusesem - nu mi a zi nimeni nimic!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 11 Mai 2008, 22:32

Pt pescarii pretentiosi targul nu a fost cine stie ce,multi s-au asteptam la reduceri de reduceri,se gandeau ca vor pleca cu sacose de voblere si zgarciuri ca si mine de altfel :lol: :lol: :lol: (una tot mi-am luat) ,dar pt pescarii de crap au fost destule reduceri mai ales la Mim,era coada ca la carne pe timpul lui ceasca!!!Pe aceasta cale imi cer scuze celor care au stat la coada formata la standul de vanzari a lui Mim Team,am facut tot posibilul si eu si colegii mei din stand sa va servim cat putem de repede!!!

Scrie răspuns