Expozitie pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 09 Mai 2008, 11:54

am fost si eu ieri la romexpo si pot spune ca desi au fost prezente mai multe firme in mare e mult mai slab decat anu trecut.Singurii care au un plus din partea mea sunt cei de la abrevis, fishshop si cei de la mimteam, restul au fost sub orice critica!!! :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Mai 2008, 12:12

Salut Tali,in materie de voblere,a fost ceva care te-a incantat in mod deosebit,ceva nou?Fir intins.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 09 Mai 2008, 12:16

fishshop are magazin de prezentare in timisoara pe str ciprian porumbescu nr59 parca,am fost la ei si aveau toate "prostiile" alea scumpe e la stcroix si kistler si yuzuri plus o gramada de shaduri de la waley si orcka
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 09 Mai 2008, 19:13

Salut Tali,in materie de voblere,a fost ceva care te-a incantat in mod deosebit,ceva nou?Fir intins.
pai ce sati zic cei de la energo au venit ffff pregatiti :evil: cu numai 4 modele de la salmo pt vanzare adica zipper, pike, hornet si slider. La abrevis erau niste voblere misto si la mimteam niste river2sea si sebile care iti luau ochii in rest mai nimic.Oricum organizarea este proasta, am asteptat 5 min ca sa-mi zica cineva de la energo cat costa un pachet de gume d la relax.Preturile nu au suferit nici o modificare fata de cele din magazin, in plus la cei de la gipo linguritele aveau preturi exorbitante(1buc irlandeza=14ron) :evil:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Mai 2008, 20:22

ce preturi aveau la relax kopyto?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Mai 2008, 20:32

tali scrie:
pai ce sati zic cei de la energo au venit ffff pregatiti :evil: cu numai 4 modele de la salmo pt vanzare adica zipper, pike, hornet si slider. La abrevis erau niste voblere misto si la mimteam niste river2sea si sebile care iti luau ochii in rest mai nimic.Oricum organizarea este proasta, am asteptat 5 min ca sa-mi zica cineva de la energo cat costa un pachet de gume d la relax.Preturile nu au suferit nici o modificare fata de cele din magazin, in plus la cei de la gipo linguritele aveau preturi exorbitante(1buc irlandeza=14ron) :evil:
Sa stii ca asa e, astia de la Gipo sunt cam grosi la obraz si pusi pe imbogatire rapida! I-am atras atentia unui vamnzator de la standul lor ca woblerele rappala sunt mai scumpe ca in magazinul de pe IG Duca si mi-a raspuns ca....ei nu tin mereu legatura cu magazinul si oricum asa le vine de la "centru"...Ce sa mai spui? Pacat ca nu aveau si altii de vanzare Rappala, ma tem ca ei sunt unicii importatori, ma rog, pe langa cei ce aduc si vand clandestin.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Mai 2008, 22:15

Ok,mersi baieti,deci nu au rupt chiar gura targului anul asta... :wink:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 09 Mai 2008, 22:18

Gipo nu sunt singurii importatori de Rapala, chiar de cateva saptamani unicu importator de Rapala e Arow si preturile vor fi de acum cu putin mai mici .....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Mai 2008, 22:23

Florin M scrie:Gipo nu sunt singurii importatori de Rapala, chiar de cateva saptamani unicu importator de Rapala e Arow si preturile vor fi de acum cu putin mai mici .....
Uraaa, ce bine! M-am saturat sa dau 17 lei pe un mic vobler. Sunt sigur ca in Finlanda nu sare de 3-4 euro! Daca Arrow e unic importator, inseamna ca Gipo le va lua de la astia si le va revinde la suprapret!

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 10 Mai 2008, 01:11

salut.am fost la romexpo la targul de pescuit ieri si sincer mi-a parut rau.am ramas cu un gust amar mai ales din partea organizatorilor si pe urma din partea unei firme care are pretentia ca se respecta cum ar fi energofish, unde am stat la coada o ora ca sa fiu mutat la alta coada pentru 2 cutii mici compartimentate.si nu as fi scris asta daca anul trecut nu pateam la fel din partea ...ati ghicit aceleiasi firme!!hmm,au fost cateva firme,s-au scris, care meritau intradevar vizitate.in rest ca la romani,platesti un bilet si ai voie sa intrii in 2 pavilioane dar daca vrei sa te intorci si sa cumperi ceva intr-un pavilion pe care tocmai l-ai vizitat,trebuie sa platesti alt bilet.eu nu am platit,recunosc...sunt mai tare in gura si tin la minimul de respect la care am dreptul.aaaa,si sa nu uit,produse pentru pescuit la musca si tot ce tine de asta foarte slabut,sau mai nimica.pacat.deci la anul o sa ies mai degraba la pescuit decat sa mai pierd vremea cu targul de pescuit...parerea mea.fir intins

Scrie răspuns