eu astept caldura .. fetele au zis ca nu-i problema sa vina la un "bronz" pe balta

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bai acum intreb si eu ca fetita aia de la gradinita cand il intreaba pe ala: numai atat? HAHAHAHAvictor fishing scrie:se face..numai trebuie anuntat in prealabil, fata deja e "retinuta" pentru o partida cu clubul pe tancabesti incepand de marti...![]()
eu astept caldura .. fetele au zis ca nu-i problema sa vina la un "bronz" pe balta
HAHAAAHAvijelie scrie:vb de alea cu 2 picioare sau?
man... aia cu 10 rulmenti este mai legata ca multe mulinete de fite de 10milBaTMaN scrie:Mulineta este clar pe primul loc. .....Am o rugaminte.Daca te uiti maine la ea,sa-mi spui si mie daca au de 3000 sau 3500
ca si eu sunt in cautarea unei mulinete de Dunare,si nu numai
![]()
mai ieftinuta si mai"tractor"
![]()
Brother,dau si un berbecutvijelie scrie:man... aia cu 10 rulmenti este mai legata ca multe mulinete de fite de 10milBaTMaN scrie:Mulineta este clar pe primul loc. .....Am o rugaminte.Daca te uiti maine la ea,sa-mi spui si mie daca au de 3000 sau 3500
ca si eu sunt in cautarea unei mulinete de Dunare,si nu numai
![]()
mai ieftinuta si mai"tractor"
![]()
![]()
![]()
acum nu stiu exact ca erau doua modele una pe la 90-100ron si una pe la 110 ron.... sper sa nu gresesc si sa ma injuri...oi fi pierdut ceva pe drum?un punct...un zero:))
![]()
![]()
![]()
daca ma suni maine pe la 10 iti spun exact ca dau o fuga la standul Baracuda.
pastrama dubla