expoavp 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 27 Mar 2010, 23:03

se face..numai trebuie anuntat in prealabil, fata deja e "retinuta" pentru o partida cu clubul pe tancabesti incepand de marti... :D

eu astept caldura .. fetele au zis ca nu-i problema sa vina la un "bronz" pe balta :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Mar 2010, 23:05

victor fishing scrie:se face..numai trebuie anuntat in prealabil, fata deja e "retinuta" pentru o partida cu clubul pe tancabesti incepand de marti... :D

eu astept caldura .. fetele au zis ca nu-i problema sa vina la un "bronz" pe balta :wink:
bai acum intreb si eu ca fetita aia de la gradinita cand il intreaba pe ala: numai atat? HAHAHAHA :lol: :twisted: :twisted: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 27 Mar 2010, 23:09

vijelie scrie:vb de alea cu 2 picioare sau? :twisted:
HAHAAAHA :lol: nu :lol: nu brother,vb serios,lasa-le pe alea !!!HaHAAHA ......doar daca nu ai "testat" vre-una :evil: :shock: :? :lol: :lol:[/quote]

tot ce am scris am avut la bazin
plus ca a mai avut zabet cateva de la standul lor care sincer aveau nume ce cu greu le puteai pronunta HAHAHA :twisted: noroc ca mergeau bine ca altfel sareai peste ele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Info care ma obliga sa dau si berea dar si pastrama :bere: :wink: Tu vii doar cu..... balta !HAHAHAA :respekt: :roll: :lol: :lol: :lol:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Mar 2010, 23:14

Info care ma obliga sa dau si berea dar si pastrama :bere: :wink: Tu vii doar cu..... balta !HAHAHAA :respekt: :roll: :lol: :lol: :lol:[/quote]

pai m-ai intrebat ce mi-as fi luat...daca m-a impresionat ceva... ti-am spus ce mi-as fi luat daca nu eram strans cu usa. Mulineta este clar pe primul loc. O sa vad ce pot faca sa imi iau doua :twisted: Eu nu imi cumpar niciodata o singura mulineta de spinning :wink: asa am 2 corpuri si 4 tamburi din start :twisted: sunt asigurat cel putin 3-4 ani :wink:

deci!!! pastrama...de baut nu mai beau :cry: dar gasim un suc sau o apa plata :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Mar 2010, 23:18

Vijelie, mare domn cum te stiu, sper ca ai pupat- si ai eliberat-o.
Sa se bucure si altii.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 27 Mar 2010, 23:25

Mulineta este clar pe primul loc. .....Am o rugaminte. :oops: Daca te uiti maine la ea,sa-mi spui si mie daca au de 3000 sau 3500 :help: ca si eu sunt in cautarea unei mulinete de Dunare,si nu numai :wink: :roll: mai ieftinuta si mai"tractor" :twisted: :respekt:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Mar 2010, 23:35

Tavi scrie:Vijelie, mare domn cum te stiu, sper ca ai pupat- si ai eliberat-o.
Sa se bucure si altii.
frateeee am avut doua capturi :lol: :twisted: eliberate amandoua :oops: :( :cry: :( :cry: conform vorbei : am intalnit si romani nefericiti HAHAHA :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Mar 2010, 23:38

BaTMaN scrie:Mulineta este clar pe primul loc. .....Am o rugaminte. :oops: Daca te uiti maine la ea,sa-mi spui si mie daca au de 3000 sau 3500 :help: ca si eu sunt in cautarea unei mulinete de Dunare,si nu numai :wink: :roll: mai ieftinuta si mai"tractor" :twisted: :respekt:
man... aia cu 10 rulmenti este mai legata ca multe mulinete de fite de 10mil :lol: :lol: :lol: acum nu stiu exact ca erau doua modele una pe la 90-100ron si una pe la 110 ron.... sper sa nu gresesc si sa ma injuri...oi fi pierdut ceva pe drum?un punct...un zero:)) :twisted: :wink: :lol: :twisted: daca ma suni maine pe la 10 iti spun exact ca dau o fuga la standul Baracuda.

pastrama dubla :wink:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 28 Mar 2010, 13:00

vijelie scrie:
BaTMaN scrie:Mulineta este clar pe primul loc. .....Am o rugaminte. :oops: Daca te uiti maine la ea,sa-mi spui si mie daca au de 3000 sau 3500 :help: ca si eu sunt in cautarea unei mulinete de Dunare,si nu numai :wink: :roll: mai ieftinuta si mai"tractor" :twisted: :respekt:
man... aia cu 10 rulmenti este mai legata ca multe mulinete de fite de 10mil :lol: :lol: :lol: acum nu stiu exact ca erau doua modele una pe la 90-100ron si una pe la 110 ron.... sper sa nu gresesc si sa ma injuri...oi fi pierdut ceva pe drum?un punct...un zero:)) :twisted: :wink: :lol: :twisted: daca ma suni maine pe la 10 iti spun exact ca dau o fuga la standul Baracuda.

pastrama dubla :wink:
Brother,dau si un berbecut :wink: dar acum am deschis,vazut,mesajul tau.Cred ca e tarziu :oops: :cry: + ca spre rusinea mea :oops: nu am nr.tau de tel.Asta nu ar fi fost o problema ca-l aflam :wink: dar nici nu vroiam sa te "responsabilizez".Am vazut cat de ocupat esti :twisted: :evil: :lol: :lol: :wink: Nu te mai dezlipesti de silicoane,ce-ti mai plac :twisted: :lol: :lol: Oricum,MERCI !!!! :bere: :respekt:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 28 Mar 2010, 23:42

pastrama dubla :wink:[/quote] Brother,dau si un berbecut :wink: dar acum am deschis,vazut,mesajul tau.Cred ca e tarziu :oops: :cry: + ca spre rusinea mea :oops: nu am nr.tau de tel.Asta nu ar fi fost o problema ca-l aflam :wink: dar nici nu vroiam sa te "responsabilizez".Am vazut cat de ocupat esti :twisted: :evil: :lol: :lol: :wink: Nu te mai dezlipesti de silicoane,ce-ti mai plac :twisted: :lol: :lol: Oricum,MERCI !!!! :bere: :respekt:[/quote]

man, nu ai pierdut mare lucru daca vroiai doar mulineta :wink: cica o au si la magazinul de pe marasesti de langa distrigaz sud. Am intrebat un angajat de la stand si zicea ca pretul este acelasi la mag. Deci ai scutit 100mii intrarea si cateva ore de alergatura printre "silicoane". :twisted:

Scrie răspuns