emisiunea lui Victor Tarus

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Mai 2009, 21:28

nickydarnico scrie:
Stefan Tudose scrie:asadar tibanu se bate cu tarus pe acelasi segment orar? pai astia chiar sunt tampiti.
bine ca n-au pus-o de la 10 sa se bata cu rex hunt.

mai este emisiune cu Rex Hunt????
pe ce , unde,cand?????
Stefan Tudose a scris asta pe 29 iunie 2004. :lol1: :headbash: :crazy1: :wallbash:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 09 Mai 2009, 22:48

tudor scrie:
nickydarnico scrie:
Stefan Tudose scrie:asadar tibanu se bate cu tarus pe acelasi segment orar? pai astia chiar sunt tampiti.
bine ca n-au pus-o de la 10 sa se bata cu rex hunt.

mai este emisiune cu Rex Hunt????
pe ce , unde,cand?????
Stefan Tudose a scris asta pe 29 iunie 2004. :lol1: :headbash: :crazy1: :wallbash:
:roll: :idea: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mai 2009, 17:46

Va salut pe toti .Niki cind si la ce ora mai se difuzeaza emisiunea lui Tarus ca nu am mai prinso si cred ca sa mutat .Iti multumesc. :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

ronaldo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ronaldo » 10 Mai 2009, 18:25

e vinerea de la 8 jumate( seara). sau duminica de la 11(dim)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Mai 2009, 18:54

daca cumva d-nul Victor Tarus mai arunca cate un ochi pe acest forum...l-as ruga sa-l intrebe pe d-nul Eugen Roibu- cum naiba crede dansul ca stiucile in ochii carora si-a infipt dejtele pana la creier si apoi le-a eliberat, pleaca "nevatamate", dupa cum declara in emisiunea de azi dimineata.
absolut toti cu exceptia domniei sale stiau sa tina stiucile de "ceafa", stiind ca vor fi eliberate, dar domnia sa nu se lasa pana nu-si infigea degetele in adancul orbitelor lor oculare.

stiucile apucate frumos de ceafa stateau linistite in timp ce erau eliberate, dar cele care vedeau cum se apropie cu mare indarjire degetele direct spre ochi, preferau sa se zbata pana la "auto-eliberare", dupa cum se infoia d-nul Eugen.

as dori sa afle d-nul Roibu ca la emisiune se uita si pescari sportivi care fac diferenta in a elibera cu cap un peste sau nu.
prinzi un om, ii scoti ochii, apoi il eliberezi spunand ca ai facut o fapta buna... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Mai 2009, 21:00

Michael scrie:daca cumva d-nul Victor Tarus mai arunca cate un ochi pe acest forum...l-as ruga sa-l intrebe pe d-nul Eugen Roibu- cum naiba crede dansul ca stiucile in ochii carora si-a infipt dejtele pana la creier si apoi le-a eliberat, pleaca "nevatamate", dupa cum declara in emisiunea de azi dimineata.
absolut toti cu exceptia domniei sale stiau sa tina stiucile de "ceafa", stiind ca vor fi eliberate, dar domnia sa nu se lasa pana nu-si infigea degetele in adancul orbitelor lor oculare.

stiucile apucate frumos de ceafa stateau linistite in timp ce erau eliberate, dar cele care vedeau cum se apropie cu mare indarjire degetele direct spre ochi, preferau sa se zbata pana la "auto-eliberare", dupa cum se infoia d-nul Eugen.

as dori sa afle d-nul Roibu ca la emisiune se uita si pescari sportivi care fac diferenta in a elibera cu cap un peste sau nu.
prinzi un om, ii scoti ochii, apoi il eliberezi spunand ca ai facut o fapta buna... :roll:
Parerea mea e ca ceri cam mult de la un pafarist, ageamiu ... uita-te cum tine lanseta şi mulinează, cum pescuieşte, cum lansează ... e doar un tolerat fără de care emisiunea ar dispărea din grila TVR2 ... nu ca ar fi ceva de capul ei dar este singura din România. Dar asa e la TVR ... trebuie sa fie tot timpul si un refuzat care merge la o masa şi o băuturica gratis.
Si mai am o rugăminte: nu îl mai consideraţi pescar ... îmi jigniţi pasiunea!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 12 Mai 2009, 08:21

Michael scrie:daca cumva d-nul Victor Tarus mai arunca cate un ochi pe acest forum...l-as ruga sa-l intrebe pe d-nul Eugen Roibu- cum naiba crede dansul ca stiucile in ochii carora si-a infipt dejtele pana la creier si apoi le-a eliberat, pleaca "nevatamate", dupa cum declara in emisiunea de azi dimineata.

Deci tu erai al doilea telespectator al emisiunii... Impreuna cu mine. Mi-ai luat-o inainte cu acest post, insa adaug ei eu la el MAREA si URIASA cantitate de ura pe care o am dupa emisiunea de sambata. Nenea Eugen, saracul de el, este exemplu clar de persoana comunista, terminata si lipsita de cea mai mica urma de bun simt. Mai pe intelesul tuturor, un taran obosit pe care, daca, voi da ochii cu el, il voi scuipa intre ochi. Sau mai bine, o sa-i bag degetele in ochi (nu-mi voi fi taiat unghiile cateva saptamani), sa vad daca ii place si lui. In emisiune, a eliberat o stiuca cu degetele in ochi - plutea la suprafata, probabil oarba. Poate nenea taranul obidit nu stie ca stiuca depinde de contactul vizual, dar ce sa-i ceri unui "tacto mare" care ucide pestii sub alta forma. Doarme linistit ca le-a eliberat, dar el de fapt le-a ucis. Bravo Pescarul Hoinar!

Asta imi aduce aminte de pescarii japonezi de rechini, care ii prindeau cu sutele, le taiau aripioarele si coada si ii eliberau. Asa si laberman Roibu sau cum il cheama, elibereaza pestii care nu mai au nicio sansa de supravietuire. Rusine bre, rusine! La tine la Ciulnita nu s-a auzit de eliberat pestii cum trebuie!

Si rusine si mie, ca fac audienta la trompeta aia de emisiune cu niste oameni de o calitate josnica. Mai era acolo un pescar, Turcul ii ziceau parca... Omul era la polul opus lui nenea Roibu, adica avea mare grija in eliberarea pestilor. Sper sa-l invete si pe asta ceva...

Imi cer scuze despre ura si nervii de care am dat dovada, insa emisiunea de sambata m-a dezgustat teribil. Rusine inca o data marilor producatori tv care au avut grija si in promo-ul emisiunii sa strecoare o stiuca cu degetele pana in creier! :? :? :?

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 13 Mai 2009, 07:05

Dar nu numai ca le scotea ochii saracelor stiuci, ci cand le "elibera " le dadea cate o imbranciala de la inaltimea bustului. Cate una mai plutea pe la suprafata cu burta in sus, dupa "eliberare" iar marelele pescar (roibu) le impingea la fund. Oricum aceste gesturi nu au scapat camerei de filmat, dovedind "profesionalitatea" marelui pescar.

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 13 Mai 2009, 07:14

danone scrie:Dar nu numai ca le scotea ochii saracelor stiuci, ci cand le "elibera " le dadea cate o imbranciala de la inaltimea bustului. Cate una mai plutea pe la suprafata cu burta in sus, dupa "eliberare" iar marelele pescar (roibu) le impingea la fund. Oricum aceste gesturi nu au scapat camerei de filmat, dovedind "profesionalitatea" marelui pescar.
Nu am vazut emisiunea si nici nu tin cu dl Roibu,dar s-ar putea sa nu fi facut acest lucru cu intentie.Dl Roibu are un handicap serios si tinand cont ca nu poate sa-si mentina echilibrul fara carje acest lucru se poate sa-l fi facut sa nu poata prinde bine stiuca.Este doar o banuiala.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Mai 2009, 13:02

NYPD scrie:Dl Roibu are un handicap serios .
Asta cred ca e clar pentru toata lumea... :lol: :lol:

Scrie răspuns