Michael scrie:daca cumva d-nul Victor Tarus mai arunca cate un ochi pe acest forum...l-as ruga sa-l intrebe pe d-nul Eugen Roibu- cum naiba crede dansul ca stiucile in ochii carora si-a infipt dejtele pana la creier si apoi le-a eliberat, pleaca "nevatamate", dupa cum declara in emisiunea de azi dimineata.
absolut toti cu exceptia domniei sale stiau sa tina stiucile de "ceafa", stiind ca vor fi eliberate, dar domnia sa nu se lasa pana nu-si infigea degetele in adancul orbitelor lor oculare.
stiucile apucate frumos de ceafa stateau linistite in timp ce erau eliberate, dar cele care vedeau cum se apropie cu mare indarjire degetele direct spre ochi, preferau sa se zbata pana la "auto-eliberare", dupa cum se infoia d-nul Eugen.
as dori sa afle d-nul Roibu ca la emisiune se uita si pescari sportivi care fac diferenta in a elibera cu cap un peste sau nu.
prinzi un om, ii scoti ochii, apoi il eliberezi spunand ca ai facut o fapta buna...

Deci tu erai al doilea telespectator al emisiunii... Impreuna cu mine. Mi-ai luat-o inainte cu acest post, insa adaug ei eu la el MAREA si URIASA cantitate de ura pe care o am dupa emisiunea de sambata. Nenea Eugen, saracul de el, este exemplu clar de persoana comunista, terminata si lipsita de cea mai mica urma de bun simt. Mai pe intelesul tuturor, un taran obosit pe care, daca, voi da ochii cu el, il voi scuipa intre ochi. Sau mai bine, o sa-i bag degetele in ochi (nu-mi voi fi taiat unghiile cateva saptamani), sa vad daca ii place si lui. In emisiune, a eliberat o stiuca cu degetele in ochi - plutea la suprafata, probabil oarba. Poate nenea taranul obidit nu stie ca stiuca depinde de contactul vizual, dar ce sa-i ceri unui "tacto mare" care ucide pestii sub alta forma. Doarme linistit ca le-a eliberat, dar el de fapt le-a ucis. Bravo Pescarul Hoinar!
Asta imi aduce aminte de pescarii japonezi de rechini, care ii prindeau cu sutele, le taiau aripioarele si coada si ii eliberau. Asa si laberman Roibu sau cum il cheama, elibereaza pestii care nu mai au nicio sansa de supravietuire. Rusine bre, rusine! La tine la Ciulnita nu s-a auzit de eliberat pestii cum trebuie!
Si rusine si mie, ca fac audienta la trompeta aia de emisiune cu niste oameni de o calitate josnica. Mai era acolo un pescar, Turcul ii ziceau parca... Omul era la polul opus lui nenea Roibu, adica avea mare grija in eliberarea pestilor. Sper sa-l invete si pe asta ceva...
Imi cer scuze despre ura si nervii de care am dat dovada, insa emisiunea de sambata m-a dezgustat teribil. Rusine inca o data marilor producatori tv care au avut grija si in promo-ul emisiunii sa strecoare o stiuca cu degetele pana in creier!