emisiunea lui Victor Tarus
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Emisiunea lui Gigi Stefan este vinerea, pe OTV. Incepe pe la 17.10 si tine pina la 18. L-am vazut saptama trecuta pe Mihailesti pescuind din barca la stiuca. Nu stiu daca filma sau nu, erau inca 2 in barca care pescuiau si ei.vanatoruldepesti scrie:Mai este o emisiune de pescuit pe OTV, in fiecare vineri la orele 17.00. !
E OK emisiunea Info Pescar,imi place.Si Pescar Hoinar e buna,dar mai arata si alte chestii care nu prea au legatura cu pescuitul...Oare nu-i vine cuiva(care-si permite) ideea sa faca un canal de TV doar cu documentare despre pestii autohtoni si despre pescuitul lor?Cred ca ar avea audienta.La altceva nu m-as mai uita. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
salut pescari daca tot vb de Victor Tarus sa va spun una forte tare dea lui din ultima emisiune.A zis cu gurita aia spurcata a lui ca a facut propunere la ANPA ca pescari sportivi sa nu mai aiba voie sa retia nici un peste ca permisul si asa e pre ieftin si ca trage sperante sa fie si sacultat de anpa
n-am inteles exact cu ce a gresit VT: ca a zis ca e prea ieftin permisul (nu vi se pare, totusi ?) sau cu propunerea ca acest permis valabil pe toate apele publice (!!!) sa fie numai C&R si cine vrea sa tina peste sa mearga pe balti cu taxa (crescatorii) ? pentru 30 lei/an vi se pare normal sa puteti opri cat vreti (ca si asa nu controleaza nimeni) ? [/b]
Cand o sa pescuiasca Tarus C&R fara peste de-o prajeala , el care nici pana acuma nu a platit nimic pentru pescuit nici macar pe baltile cu plata si pescuieste in timpul prohibitiei la pastrav pe apele din fagaras doar ca sa verifice bonitatea apei , atunci sunt de acord sa platesc si 1000 de lei ( Ron ) /permis de pescuit