Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
eugen
- veteran

unfuckinbelievable!
de unde pot sa-mi iau o astfel de bere? vreau sa o pastrez, simt ca tree sa fie ceva exceptional. sunt curios cum arata eticheta. de fapt, mor de curiozitate. deci unde se vinde asa ceva?!
-
Stefan Tudose
- Moderator

n-o sati vina sa crezi,
pe eticheta e el cu ceva trofee. nu mai stiu exact daca de vanatoare sau pescuit. Oricum e el clar.
Daca asta nu te-a ameti destul gandeste-te ca exista o campanie de publicitate pentru brandu' asta.... : )
-
Stefan Tudose
- Moderator

stiu cum se scrie 'sa-ti'. mi s-ampleticit si mie degetaru pe tasta.
-
eugen
- veteran

pai si voi mai ziceti ca nu e tare emisiunea lui tibanu. numai pentru reclama la tibanu pils si tot merita vazuta. weekendul urmator ma uit clar.
multam de pont si relatari!
-
Wavedancer
- veteran

-
Daca ai "curaj" si gusti da-ne de veste!

-
todi
- veteran

-
Viol al ochilor, urechilor si integritatii spiritului telespectatorului. Uite cum nu'si face CNA'ul datoria.. Instigare la braconaj si consum excesiv de bauturi alcoolice

. OMFG la emisiunea aia se uita si copiii..
-
Gyorg
- veteran

-
eugen scrie:unfuckinbelievable!
de unde pot sa-mi iau o astfel de bere? vreau sa o pastrez, simt ca tree sa fie ceva exceptional. sunt curios cum arata eticheta. de fapt, mor de curiozitate. deci unde se vinde asa ceva?!
Eugen cred ca pot sa te ajut : iti daunumarul lui Tibanu de mobil si il suni pe el si il intrebi.
Cu ocazia asta (bineinteles ca il va vedea tot poporul asa este si scopul) poate se gasesc si alti sa-l intrebe cate ceva sau mai concret poate cunosc cativa prieteni de-ai nostri site-uri cu baieti pe invers sa aiba si ei cu cine discuta (duminica dimineata

)
PS. il am , astept numai invitatia voastra!
-
Michael
- Moderator

Poate o sa-i placa,si va tine emisiunea travestit..............

Vom vedea barbati in rochitze,cu lansetele in mana

-
vanatoruldepesti
- veteran

Mai este o emisiune de pescuit pe OTV, in fiecare vineri la orele 17.00. Saptamana trecuta am vazut cum ucideau unii stiuca pe un lac, pe la marginea Bucurestiului (IOR?!?). S-au prins peste 240kg de stiuca in numai 5 ore!!! In privinta lui Victor Tarus, eu sunt foarte circumspect... Poate ma insel, dar imi este teama de un transfer de "putere" de la comunistii de tip "pana in '89" catre "comunistii de dupa '89", in ceea ce priveste pescuitul si mai precis fondul piscicol. Cred ca, indiferent de calitatea emisiunilor si informatiilor, deocamdata este bine ca exista astfel de emisiuni, ca sa vada lumea ca mai exista si pescari in Romania. Ceva despre care nu se vorbeste, este ceva ce nu exista!!!
-
Vizitator
Emisiunea lui Ţăruş este relativ ok, e bine că mai bagă ocazional câte o dumă despre braconajul cu plase monofilament, dar i-aş recomanda călduros să nu mai aducă tenul la mal, aşa cum a făcut-o în emisiunea de duminică - că nu degeaba a scăpat.
ÃŽn rest, da, în perioada asta a anului, în IOR se prinde bine mârliţă. Ştiucă serioasă, pe alte bălţi.