EMISIUNE NOUA DESPRE PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:45

Eu ma retrag,sper ca nu suntem in litigiu de proprietate :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Dec 2009, 22:09

Cel mai important lucru in pescuit ii ca nu prea sint reguli . Deci daca vrei sa jerkuiesti , poti sa o faci cind si cu ce vrei daca prinzi peste .

Drept sa spun ma distreaza astia cu tenta de studenti care iau de bune intodeauna ce scrie pe ambalaje si procedeaza ca atare , is indivizi care toata viata vor citi instructiuni si nu vor iesi din ele :lol: Se cred open minded dar si-au sudat ochelari de cal cu trainicie :lol:

Placa asta cu emisiunea din care nu invata , sau revista sau eu stiu , ce ii atit de invechita cam cit miorita , daca se intelege !
Pt. pescaru de rind din tara ii ceva , mai mult ca sigur daca treci pe chestii mai tari o sa schimbe canalu !

Vijule , cam teapan :lol: Nu ai posibilitatea sa faci ceva emisiune mai vesela , mai pamflete , mai ceva comic , caterinca ceva , am vazut ca ai scris niste povestioare , deci ceva de descretit fruntile :lol:
Sa se uite lumea cum se uita pe vremuri la cascadorii risului , cred ca daca bagi 5-7 minute de caterinca de calitate la sfirsitu emisiunii ar fi atractiv !

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 13 Dec 2009, 22:29

eu nu vb de reguli studentzesti :lol:, vb ca se poate si altceva in afara de a jerkuii(cum propune vijelie sa facem, in prezentarea skinarului)...
....si ca da si roade asa cum zice producatoru :lol: si nu o fost mentzionat de vijelie dar el pescuind cu tehnica asta in filmuletz :lol:
asa ca fi atent la ce se discuta :lol: mioritza :lol:

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 13 Dec 2009, 22:41

Eu zic ca exista o solutie in toata aceasta polemica.

Ed ii invita pe Gabi si Vijelie la Sibiu, fac o emisiune impreuna, pe o balta cu stiuca. Pescuiti la skinner si vedem care manuieste si prinde mai bine. Poate asa invatam si noi sa dam cu skinneru ...

:twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 13 Dec 2009, 22:44

cu asta chiar am pus punct :lol:, nu mai vreau sa continui ca se ajunge la te miri ce, din cauza ca am avut curaju sa spun ceva in defavoarea unei persoane care e mare pescar(acum am aflat ca nici nu stiam de el :shock:)si a omis sa spuna secretul unui wb,cred ca mai sunt multzi care ii stiu evolutzia :shock:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Dec 2009, 13:34

edâ„¢ scrie:eu nu vb de reguli studentzesti :lol:, vb ca se poate si altceva in afara de a jerkuii(cum propune vijelie sa facem, in prezentarea skinarului)...
....si ca da si roade asa cum zice producatoru :lol: si nu o fost mentzionat de vijelie dar el pescuind cu tehnica asta in filmuletz :lol:
asa ca fi atent la ce se discuta :lol: mioritza :lol:
Nici io nu am vorbit de reguli studentesti , da aparente asa un pic :lol:

De la ”ii varza omu ala” la ”se poate si altceva” ii o diferenta vizibila :)

Si iarasi da-i cu ce zice producatoru :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Dec 2009, 18:38

[quote="stefi oprea"]daca e cu manastire e fain ca astia dau dezlegarea la peste[/quote] :lol: :lol: :lol: :oops: :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Dec 2009, 18:41

[quote="vlad"]Eu zic ca exista o solutie in toata aceasta polemica.

Ed ii invita pe Gabi si Vijelie la Sibiu, fac o emisiune impreuna, pe o balta cu stiuca. Pescuiti la skinner si vedem care manuieste si prinde mai bine. Poate asa invatam si noi sa dam cu skinneru ...

:twisted:[/quote] La balta VESTITA a lui Virgil la COLUN ,ca prea o lauda,stiu eu cine si ????????? :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns