EMISIUNE NOUA DESPRE PESCUIT
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cel mai important lucru in pescuit ii ca nu prea sint reguli . Deci daca vrei sa jerkuiesti , poti sa o faci cind si cu ce vrei daca prinzi peste .
Drept sa spun ma distreaza astia cu tenta de studenti care iau de bune intodeauna ce scrie pe ambalaje si procedeaza ca atare , is indivizi care toata viata vor citi instructiuni si nu vor iesi din ele
Se cred open minded dar si-au sudat ochelari de cal cu trainicie
Placa asta cu emisiunea din care nu invata , sau revista sau eu stiu , ce ii atit de invechita cam cit miorita , daca se intelege !
Pt. pescaru de rind din tara ii ceva , mai mult ca sigur daca treci pe chestii mai tari o sa schimbe canalu !
Vijule , cam teapan
Nu ai posibilitatea sa faci ceva emisiune mai vesela , mai pamflete , mai ceva comic , caterinca ceva , am vazut ca ai scris niste povestioare , deci ceva de descretit fruntile
Sa se uite lumea cum se uita pe vremuri la cascadorii risului , cred ca daca bagi 5-7 minute de caterinca de calitate la sfirsitu emisiunii ar fi atractiv !
Drept sa spun ma distreaza astia cu tenta de studenti care iau de bune intodeauna ce scrie pe ambalaje si procedeaza ca atare , is indivizi care toata viata vor citi instructiuni si nu vor iesi din ele
Placa asta cu emisiunea din care nu invata , sau revista sau eu stiu , ce ii atit de invechita cam cit miorita , daca se intelege !
Pt. pescaru de rind din tara ii ceva , mai mult ca sigur daca treci pe chestii mai tari o sa schimbe canalu !
Vijule , cam teapan
Sa se uite lumea cum se uita pe vremuri la cascadorii risului , cred ca daca bagi 5-7 minute de caterinca de calitate la sfirsitu emisiunii ar fi atractiv !
eu nu vb de reguli studentzesti
, vb ca se poate si altceva in afara de a jerkuii(cum propune vijelie sa facem, in prezentarea skinarului)...
....si ca da si roade asa cum zice producatoru
si nu o fost mentzionat de vijelie dar el pescuind cu tehnica asta in filmuletz 
asa ca fi atent la ce se discuta
mioritza 
....si ca da si roade asa cum zice producatoru
asa ca fi atent la ce se discuta
Nici io nu am vorbit de reguli studentesti , da aparente asa un picedâ„¢ scrie:eu nu vb de reguli studentzesti, vb ca se poate si altceva in afara de a jerkuii(cum propune vijelie sa facem, in prezentarea skinarului)...
....si ca da si roade asa cum zice producatorusi nu o fost mentzionat de vijelie dar el pescuind cu tehnica asta in filmuletz
asa ca fi atent la ce se discutamioritza
De la ”ii varza omu ala” la ”se poate si altceva” ii o diferenta vizibila
Si iarasi da-i cu ce zice producatoru
[quote="vlad"]Eu zic ca exista o solutie in toata aceasta polemica.
Ed ii invita pe Gabi si Vijelie la Sibiu, fac o emisiune impreuna, pe o balta cu stiuca. Pescuiti la skinner si vedem care manuieste si prinde mai bine. Poate asa invatam si noi sa dam cu skinneru ...
[/quote] La balta VESTITA a lui Virgil la COLUN ,ca prea o lauda,stiu eu cine si ????????? 
Ed ii invita pe Gabi si Vijelie la Sibiu, fac o emisiune impreuna, pe o balta cu stiuca. Pescuiti la skinner si vedem care manuieste si prinde mai bine. Poate asa invatam si noi sa dam cu skinneru ...
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.