EMISIUNE NOUA DESPRE PESCUIT
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vijelie
- veteran

ilie scrie:Parca vrei sa iei nu stiu ce bratz-balta am intzelesLumea asta ce le mai nascoceste d-le
sau chiar asa o fi?
:lol:Sa nu te atingi de avat numa
asa era ideea... sa iau un fost brat al oltului...inca nu stiu daca o sa fac treaba asta dar iti spun ca braconierii din zona or sa aibe mari probleme
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
medicamente sa dai la ....
.....poate chiar ai si tu nevoie
si cum ziceam esti varza dac ai inceput cu de astea,in caz ca nu ai priceput si ai sarit de *** ca o ''bitch'' itzi explic ca la un copil de clasa a-2-a:
1.ce ai intrebat tu:''de ce nu faci tu o emisiune daca tot esti asa destept''
raspuns:''nu ma intereseaza sa contribui la nici o emisiune care prezinta ce s-a vazut''
2.ce ai intrebat tu:''ai contribuit vreodata la crearea unei emisiuni?in loc sa stai ca baba in varful patului rozandu-ti basmaua si comentand mai bine incerci sa faci ceva pentru pescuitul romanesc...
raspuns:''ce facetzi voi nu ajuta cu nimic pescuitul romanesc,nu s-a putut invatza nimic din emisiunea voastra''
iar cu treaba asta ((cine zice ala este HAHAHA Twisted Evil))chiar ai facut ca un copil de a-2-a
eu nu am dat lectzii asa cum sustii tu, am comentat un lucru legat de skiner, de dat lectzii te las pe tine in emisiunile in care o sa fi invitat
am terminat ca nu am cu cine discuta punct
.....poate chiar ai si tu nevoie
si cum ziceam esti varza dac ai inceput cu de astea,in caz ca nu ai priceput si ai sarit de *** ca o ''bitch'' itzi explic ca la un copil de clasa a-2-a:
1.ce ai intrebat tu:''de ce nu faci tu o emisiune daca tot esti asa destept''
raspuns:''nu ma intereseaza sa contribui la nici o emisiune care prezinta ce s-a vazut''
2.ce ai intrebat tu:''ai contribuit vreodata la crearea unei emisiuni?in loc sa stai ca baba in varful patului rozandu-ti basmaua si comentand mai bine incerci sa faci ceva pentru pescuitul romanesc...
raspuns:''ce facetzi voi nu ajuta cu nimic pescuitul romanesc,nu s-a putut invatza nimic din emisiunea voastra''
iar cu treaba asta ((cine zice ala este HAHAHA Twisted Evil))chiar ai facut ca un copil de a-2-a
eu nu am dat lectzii asa cum sustii tu, am comentat un lucru legat de skiner, de dat lectzii te las pe tine in emisiunile in care o sa fi invitat
am terminat ca nu am cu cine discuta punct
vrei sa iei bratzu ce ramane de la constructzia noului baraj de la sebes,adica unde se varsa raul avrig,asa este???vijelie scrie:ilie scrie:Parca vrei sa iei nu stiu ce bratz-balta am intzelesLumea asta ce le mai nascoceste d-le
sau chiar asa o fi?
:lol:Sa nu te atingi de avat numa
asa era ideea... sa iau un fost brat al oltului...inca nu stiu daca o sa fac treaba asta dar iti spun ca braconierii din zona or sa aibe mari probleme![]()
daca se realizeaza visul o sa fie o balta 80-90% de rapitor
![]()