EMISIUNE NOUA DESPRE PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Dec 2009, 21:20

oameni buni, stati linistiti ca orice s-ar discuta aici noi ramanem prieteni pescari :wink: :twisted: mai dam si noi din gura sa treaca iarna :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:22

Aha,da da :lol: :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Dec 2009, 21:24

lasa ca daca imi merg lucrurile asa nasol ca acum o sa ma mut in sibiu :twisted: si sa vezi acolo stiucaline pe la colun, avrig, scorei :twisted: :wink: :lol: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:27

Parca vrei sa iei nu stiu ce bratz-balta am intzeles :lol: Lumea asta ce le mai nascoceste d-le :lol: sau chiar asa o fi? :lol: :lol:Sa nu te atingi de avat numa :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Dec 2009, 21:30

ilie scrie:Parca vrei sa iei nu stiu ce bratz-balta am intzeles :lol: Lumea asta ce le mai nascoceste d-le :lol: sau chiar asa o fi? :lol: :lol:Sa nu te atingi de avat numa :lol:

asa era ideea... sa iau un fost brat al oltului...inca nu stiu daca o sa fac treaba asta dar iti spun ca braconierii din zona or sa aibe mari probleme :wink: :evil: daca se realizeaza visul o sa fie o balta 80-90% de rapitor :wink: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:37

Atunci spor in toate. :wink:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Dec 2009, 21:38

ilie scrie:Atunci spor in toate. :wink:

merci :twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 13 Dec 2009, 21:39

medicamente sa dai la ....
.....poate chiar ai si tu nevoie :lol:
si cum ziceam esti varza dac ai inceput cu de astea,in caz ca nu ai priceput si ai sarit de *** ca o ''bitch'' itzi explic ca la un copil de clasa a-2-a:

1.ce ai intrebat tu:''de ce nu faci tu o emisiune daca tot esti asa destept''
raspuns:''nu ma intereseaza sa contribui la nici o emisiune care prezinta ce s-a vazut''

2.ce ai intrebat tu:''ai contribuit vreodata la crearea unei emisiuni?in loc sa stai ca baba in varful patului rozandu-ti basmaua si comentand mai bine incerci sa faci ceva pentru pescuitul romanesc...
raspuns:''ce facetzi voi nu ajuta cu nimic pescuitul romanesc,nu s-a putut invatza nimic din emisiunea voastra''

iar cu treaba asta ((cine zice ala este HAHAHA Twisted Evil))chiar ai facut ca un copil de a-2-a

eu nu am dat lectzii asa cum sustii tu, am comentat un lucru legat de skiner, de dat lectzii te las pe tine in emisiunile in care o sa fi invitat

am terminat ca nu am cu cine discuta punct

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2009, 21:40

Aoleu,numa sa nu fie tot ala care vreau sa-l iau eu cu un prieten...Amu mi-o cazut fisa :twisted: Phiii,te pomeni :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 13 Dec 2009, 21:43

vijelie scrie:
ilie scrie:Parca vrei sa iei nu stiu ce bratz-balta am intzeles :lol: Lumea asta ce le mai nascoceste d-le :lol: sau chiar asa o fi? :lol: :lol:Sa nu te atingi de avat numa :lol:

asa era ideea... sa iau un fost brat al oltului...inca nu stiu daca o sa fac treaba asta dar iti spun ca braconierii din zona or sa aibe mari probleme :wink: :evil: daca se realizeaza visul o sa fie o balta 80-90% de rapitor :wink: :twisted:
vrei sa iei bratzu ce ramane de la constructzia noului baraj de la sebes,adica unde se varsa raul avrig,asa este???

Scrie răspuns