ELECTROFISHING - SOCANT!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ushu
utilizator nou
utilizator nou

ELECTROFISHING - SOCANT!!

Mesaj de ushu » 23 Iun 2010, 14:59

astazi am primit din partea unui prieten pescar acest link : http:*** , mi-a crescut instant tensiunea... nu stiu cat de nou aparut pe piata este acest sistem, dar incep sa apara si la noi de vanzare... este de-a dreptul REVOLTATOR!!!

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 23 Iun 2010, 15:27

Te-ai mai revoltat si pe alt site.Cred ca se face mai multa reclama decat revolta.Primul tau mesaj aici e chiar cu beleaua electrica .Cred ca mai bine se sterge topicul.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Iun 2010, 15:50

Multi dintre noi de pe forum poate nici nu stiam despre aceasta arma impotriva pestiilor, poate la unii le-ai deschis apetitul.... desteapta miscare :lol: :lol: :lol:

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 23 Iun 2010, 16:24

Salutare!
Foarte intresant...:shock:
Am si eu prieteni pescari, dar cum ii spune, in locul tau nu m-as "lauda" cu asa prieteni... Iti recomad sa-ti largesti gasca, sa gasesti un sudor (sa stie omul ce e ala autogen, ca electric stiu mai multi) si eventual pe cineva de la gaze...
...
Macar posteaza o traducere a site-ului si spune si in ce tara este. Cel mai important spune cui ii este destinat aparatul...
Numai bine! adica Pofta buna in cazul de fata

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iun 2010, 17:16

Cel mai important spune cui ii este destinat aparatul...

Braconierilor :(

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ushu » 24 Iun 2010, 07:29

se pare ca nu toata lumea a inteles mesajul pe care l-am trimis, oricum am primit acesasta informatie de la un amic care chiar militeaza pentru pescuitul sportiv si este unul dintre cei mai mari crapisti din tara - ma gandeam ca poate doriti sa stiti si voi ce **** apar si sa luam atitudine ca pescari si iubitori ai naturii, nu vreau sa promovez sau sa fac reclama acestui lucru ciriminal, vroiam doar sa informez oamenii... daca va uitati pe youtube gasiti foarte multe filmulete cu braconieri care omoara pestii si tot ecosistemul cu aparatul asta - oricum eu stiu ce am de facut daca prind pe vreunu folosind asa ceva!!!~

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 24 Iun 2010, 07:42

Eu nu inteleg despre ce link si ce aparat este vorba :?: :roll:

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ushu » 24 Iun 2010, 07:45

electro-fisher.com

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 24 Iun 2010, 07:52

Pescuitul cu electricitate se face si in scopuri stiintifice de care biologi pentru sa vedea ce specii de pesti traiesc in apa respectiva cat de multi sunt din aceiasi specie precum si alte date care ii intereseaza pe biologi.
Braconierii fac altfel de pescuit electric care duce la distrugera pestilor.
Nu prinderea pestilor e grava ci faptul ca pestii care au fost elecrocutati chiar daca nu ii prind braconierii acestia nu se mai pot reproduce adica nu mai fac icre si lapti sau daca fac din ele nu vor iesi niciodata pesti deoarece raman sterile. Iata un exemplu de pescuit stiintific
http://www.youtube.com/watch?v=6tC_Vd1hp-U
Numai bine. Mircea13

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ushu » 24 Iun 2010, 08:04

sunt perfect deacord cu tine, insa aparatul afisat pe site-ul mai sus amintit nu prea cred ca este produs pentru a fi folosit in cercetare ... in conformitate cu legea nr 298 din 2004 privind fondul piscicol, pescuitul ÅŸi acvacultura (care modifica si completeaza legea nr. 192/2001), pentru practicarea pescuitului electric este nevoie de autorizatie speciala, altfel intra sub incidenta lwgii fapt care se sanctioneaza cu contraventie penala

Scrie răspuns