Ecosistemul Dunarii....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 23 Mar 2007, 18:42

de obicei asa e nu conteaza parerea pescarilor
de ce ar conta parerea pescarilor?
dar atunci a cui parere sa conteze ca la cate probleme are omul de rand nu cred ca-l intereseaza prea mult mentinerea unui ecosistem sanatos mai ales in privinta faunei acvatice.dimpotriva unii se bucura daca mai pot bracona.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 23 Mar 2007, 18:45

Nu asta am vrut sa spun ca parerea noastra nu conteaza , dar prinvind ce isi doresc oamnii si ce se face ajung la concluzia ca parearea noastra conteaza mult prea putin!

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 23 Mar 2007, 19:31

Ideea este ca atata timp cat nu ii afecteaza pe ei si mediul lor ii doare la bascheti, daca iese banu... :twisted:
oricum efectele se vor vedea in timp :cry:
si atunci va fi prea tarziu....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 23 Mar 2007, 22:52

Deci, dupa tine, UE a construit porcaria de la portile de fier, a facut baraje peste tot si a betonat celelalte rauri, polueaza si otraveste apele, electrocuteaza si arunca plase peste pesti ? Si mai si taie padurile nu-i asa ? :roll:[/quote]

Nu tudor, nu la asta faceam referire, dar si asa este destul de indreptat. De ce sa exageram cu amenajarile? si sa ne gandim ca e mai bine pt noi asa, cum vor cei din ue :?: Sa nu uitam ca fiecare incearca sa traga focul sub oala lui. Si aici e vorba de un posibil canal de navigatie foarte important pt centrul europei... Dar apere riscul ca dunarea sa ajunga doar un canal de navigatie. Nu ar fi pacat?

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 24 Mar 2007, 00:04

Eu am mai spus : UE nu vrea nimic. Este o masinarie condusa de unii sau altii. O masina, un aparat, nu are o vointa proprie.
Deci daca nu vreti aceste amenajeri guvernul roman, deputatii, pot sa se opuna si nimeni nu-i poate obliga. Nu sunteti pusi in fata faptului implinit. Exista proiecte care sunt publice, celor ce nu le convin aceste proiecte se pot opune cu mari sanse de izbanda. Insa protestul numai pe rapitori.ro nu e suficient.

Tudor

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 24 Mar 2007, 00:32

UE nu vrea dar vor cei care au interese comerciale si care au de castigat de pe urma acestui culoar european.Si acele grupari cu interese economice comune vor dicta prin intermediul parlamentarilor europeni(din pacate) care-i vor "convinge" si pe reprezentantii nostri in parlamentul UE ca e mai bine sa se treaca la actiune si sa se inceapa lucrarile la acel canal in romania.Si asta se poate intampla pt. ca spre deosebire de franta sau germania la noi opinia pescarilor si a altora nu prea conteaza cand e vorba de comisioane grase.
M-as bucura sa fie altfel si sa nu am dreptate.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Mar 2007, 00:46

fratilor fara suparare si fara ura va zic k mi scarba knd vad ca doar povestim si nu facem nimic hai dreaq sa facem chestea asta odata de cate semnaturi este nevoie???.........si de ce mai este nevoie???......ziceti k de nu incerc in toate partile.....

Acum sper sa nu va suparati pe mine dar defiecare data cnd vine vorba de ceva vad doar discuti ......si atat ....nu vad fapte nu vad nimic......

Deci acum ma astept la doua lucruri:
1) sa incepem sa adunam semnaturi sa ne implicam in toata faza asta
2) sa vad k apare unu cu un comentariu de genu....."poi ce sa facem atat timp kt sunt....."

Cel putin incercam....nu peste timp sa zicem "ba prosti am fost k nu am incercat cel putin...."

deci ce alegetzi???

Inca odata SCUZE DACA MESAJUL ASTA DERANJEAZA PE CINEVA....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Mar 2007, 14:17

[quote="tudor"]Eu am mai spus : UE nu vrea nimic. Este o masinarie condusa de unii sau altii. O masina, un aparat, nu are o vointa proprie.
Deci daca nu vreti aceste amenajeri guvernul roman, deputatii, pot sa se opuna si nimeni nu-i poate obliga. Nu sunteti pusi in fata faptului implinit. Exista proiecte care sunt publice, celor ce nu le convin aceste proiecte se pot opune cu mari sanse de izbanda. Insa protestul numai pe rapitori.ro nu e suficient.

Tudor[/quote]

Tudore , citi crezi ca se vor aduna daca ii de protestat ii fata guvernului , probabil de citeva ori ? Pe citi dintre politicieni nostri crezi ca-i pot atrage ?

In continuare cred ca nu-i asa grav precum se vede , nu prea cred ca UE are logistica necesara sa sape in Dunare ( sau mai bine-zis nu-i disponibila ) pina o sa scada nivelul pinzei de apa freatica , plus ca daca scade nivelu pinzei de apa freatica scade si nivelu Dunarii si nu au facut nimic he!he! Se face din tintar armasar doar ca sa puna mina pe comisioane ( in ziua de azi is asa de rafinati , incit atunci cind fac proiectul il fac in asa masura incit sa nu prea aiba de unde alege in privinta executantului , fiind executantu ala care imparte ) , singuru lucru care poti sa-l atingi ii legat de poluare .

Fir Intins!!!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 24 Mar 2007, 16:19

avetzi probleme mari ......duceti-va la "peste" si lasati dropul la locul lui...cum trage unu o basina...cum la mirosit cu totii... :datz:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Mar 2007, 19:51

[quote="christianpindichi"]avetzi probleme mari ......duceti-va la "peste" si lasati dropul la locul lui...cum trage unu o basina...cum la mirosit cu totii... :datz:[/quote]

poi da trebuie sa fie unu care sa descurajeze pe toata lumea...... :evil: frumos limbaj :shock:

Scrie răspuns