dupa revolutie am castigat dreptul de a protesta. in cazul acesta, sa spunem al curateniei si intretinerii apelor, nu suntem luati in serios. si mi se pare logic intr-o anumita masura; pai ganditi-va... medicii, profesorii, minerii, pensionarii si altii protesteaza aproape degeaba. sindicatele in mare parte (nu vreau sa jignesc pe nimeni) sunt organizatii-parazit pe spinarea celor care cred in ele.
cheltuielile pentru astfel de actiuni nu trebuie sa coste foarte mult. sa fim seriosi, intr-o zi se pot strange cateva sute de kilograme de gunoi de catre o mana de oameni dintr-o zona afectata de nesimtirea altora. prin generozitatea unor membri ai Hub-ului nostru am vazut acum cateva zile un film despre pescuitul la mreana cu Des Taylor. individul asta barbos vede la un moment dat 1 (una) bucata conserva de carne aruncata pe mal. o ia si o baga in geanta ca sa o arunce acasa la gunoi. asta spune ceva despre mentalitatea occidentalului

mi-ar placea sa stiu ca tot mai multi dintre noi ar face asta. sau cum am putea organiza o actiune de curatare a unor ape care au nevoie de asta. si cred ca nu sunt singurul

fir intins si ***** in straita!