Ecologia, autoritatile, pescarii... si alte figuri

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Mar 2008, 14:31

Rambo scrie:@burtea
II buna ideea ta,dar te-ai gandit ca dupa aia vine badea Vasile si cu nea Ionel si dupa ce se cinstesc bine la pescuit pe malul apei cu o bere isi arunca petul gol intr-un tufis...*after 6 months*...gunoiul s-a strans la loc :( ...atunci ce rost mai are?
daca gandesti asa e jale :(
Galusca Adrian scrie:dupa ce stringi gunoiul te duci si faci o sesizare la primaria pe raza caruia se afla locul si una la garda de mediu si te asigur ca o sa fie ridicat.
nu zau??!! :lol:

eu te asigur ca nu e chiar asa,poate la voi in Bacau e altceva,dar.....
am facut si ce ai spus tu,numai ca trebuie sa ii bati la cap si sa ii ameninti cu organismele centrale ca sa se miste ceva si nici atunci nu e 100% ca se v-a face ceva
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 16 Mar 2008, 15:38

@adiwolf
Nu zic neaparat ca nu trebuie facut curatenie,dar trebuie luat si atitudine ca altfel se intampla ce am zis eu mai sus.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Mar 2008, 15:54

nu asta era ideea principala :wink:

in cazul in care autoritatile pot fi pacalite sa isi faca jumatate din datorie - sa transporte gunoaiele adunate - deja e un progres.

dar in cazul in care nu putem face asta
1. se pot cauta mijloace alternative de transport a cantitatilor mari
2. se pot transporta cantitati mici. - sincer nu ma doare mana sa car 5 kg de deseuri pana la toberon.
gunoaiele alea s-ar arunca in continuare chiar daca noi nu le-am fi strans pe cele dinainte. dar nici sa asteptam "sa le duca apa" nu e o idee prea buna.

acum... se poate interveni in oarecare masura in educatia oamenilor. cum am mai spus, prin exemplul propriu (care functioneaza mai bine decat legea) si prin discutii amicale cu persoanele respective. probabil nu multi au rabdarea necesara atunci cand il vad pe nea' Costica aruncand galeata cu gunoi de pe pod :censored: dar cei care pot face asta ar trebui sa isi foloseasca rabdarea... ca vorba aia, faci mai multe cu vorba buna decat cu bataia - cel putin in cazul de fata.

Scrie răspuns