Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
hades
- veteran

dan bobei scrie:Da, asta e nesimtire curata...unde se petrece macelu asta?

se intampla pe Teleorman, un rau care pana anul acesta a fost frumos....

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
dan bobei
- veteran

-
Si in zona Brasovului situatia e aceeasi...din pacate

-
dan popa
- senior

dan bobei scrie:De fapt eu ce sa mai zic...anu trecut la Vistea erau 2 localnici cu caruta care bagau plasa duminica in amiaza mare....

Celor de la AJPS Fagaras li se rupe...
Sa stii ca li se rupe si la altii prin alte zone din tara (ex. Vrancea)

-
dan bobei
- veteran

-
Stiu Dane, din pacate revistele de specialitate sunt pline de astfel de relatari... Pana cand autoritatile nu-i aperie cu dosare penale si eventual puscarie, problemele astea vor exista....

Odata creat precedentul, incet-incet vor disparea fomistii....asa vad eu problema

-
BamseBST
- veteran

fishi scrie:sprosalmorapala scrie:Da dc nu-l intrebi pe Liviu?? sau pe Jon???

Las' ca te intreb eu cand incepe avatul pe canalele de fuga!

avat e stiva pe olt !!! ...dar sa iei acasa stiuca pana-n kil

mai ales in perioada de prohibitie...nu stiu ce sa mai zic...sunt meseriasi intr-adevar si bravo lor ! nu mi-e rusine sa recunosc ca la ei am vazut ce inseamna spinning ...dar partea cu colectatu lasa de dorit...
Si cand ma intalnesc cu ei pe apa , nu mai zic...Eram cu inca 3 prieteni pe canalu de fuga si apare liviu cu jon .. il intreb pe liviu ce mai face la care el : ma bucuram ca n-a coborat nimeni din tren...

(un fel de P*** mea nu mai are omu loc de voi)....

-
dan bobei
- veteran

-
La cine te referi cu stiuci sub kil in prohibitie???? Si treaba ailalta, poate se referea la carasari nu la cei cu spinningu'...zic si io, nu iau apararea la nimeni, doamne fereste!! Si io as vrea sa pescuiesc singur pe balta, da sunt constient ca asa ceva e (aproape) imposibil... in schimb ma enervez cand vad cate unu cu 7 pripoane, de nu mai ai unde sa dai...mai si zice "vezi ca am pluta acolo", ca-ti vine sa-l bagi in .izda .asii!!!!
-
edi_curiosul
- veteran

-
dan bobei scrie:La cine te referi cu stiuci sub kil in prohibitie???? Si treaba ailalta, poate se referea la carasari nu la cei cu spinningu'...zic si io, nu iau apararea la nimeni, doamne fereste!! Si io as vrea sa pescuiesc singur pe balta, da sunt constient ca asa ceva e (aproape) imposibil... in schimb ma enervez cand vad cate unu cu 7 pripoane, de nu mai ai unde sa dai...mai si zice "vezi ca am pluta acolo", ca-ti vine sa-l bagi in .izda .asii!!!!
dar aia din barca care-ti trec pe langa naluca nu te calca pe nv?

-
ovidiu
- veteran

-
dan bobei scrie:La cine te referi cu stiuci sub kil in prohibitie???? Si treaba ailalta, poate se referea la carasari nu la cei cu spinningu'...zic si io, nu iau apararea la nimeni, doamne fereste!! Si io as vrea sa pescuiesc singur pe balta, da sunt constient ca asa ceva e (aproape) imposibil... in schimb ma enervez cand vad cate unu cu 7 pripoane, de nu mai ai unde sa dai...mai si zice "vezi ca am pluta acolo", ca-ti vine sa-l bagi in .izda .asii!!!!
genul asta sunt buni de dat in garla...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
dan bobei
- veteran

-
[quote="edi_curiosul"][quote="dan bobei"]La cine te referi cu stiuci sub kil in prohibitie???? Si treaba ailalta, poate se referea la carasari nu la cei cu spinningu'...zic si io, nu iau apararea la nimeni, doamne fereste!! Si io as vrea sa pescuiesc singur pe balta, da sunt constient ca asa ceva e (aproape) imposibil... in schimb ma enervez cand vad cate unu cu 7 pripoane, de nu mai ai unde sa dai...mai si zice "vezi ca am pluta acolo", ca-ti vine sa-l bagi in .izda .asii!!!![/quote]
dar aia din barca care-ti trec pe langa naluca nu te calca pe nv?

[/quote]
Aia nu....ca unu din ei esti tu......

-
dan bobei
- veteran

-
De azi gata cu prohibitia la stiuca, dar din pacate problemele raman....abia de azi in colo o sa simtiti pe propria piele rezultatul retinerii stiucii in prohibitie.... sunt sigur ca o sa-mi dati dreptate