meas si HellRAISER: in mare parte aveti dreptate, dar topicul nu l-am infiintat eu.
Il rog pe admin. sa il inchida.
zamfi: presedintele unei asociatii este ales cu majoritate de voturi, si reprezinta asociatia in relatiile cu tertii. Iar atunci cand face declaratii in numele asociatiei si nu in nume personal, implica vrand-nevrand toti membrii. Pentru ca nu poti declara: "in numele membrilor asociatiei care m-au votat si care sunt de acord cu mine". Probabil ca nu toti membrii APS Alba sunt de acord cu activitatea presedintelui, dar din pacate pt. dvs. sunteti in minoritate, si vrand-nevrand sunteti nevoit sa acceptati situatia de fapt. Macar pana la o noua Adunare Generala pentru noi alegeri.
Sper ca de la anul permisele sa nu mai fie difuzate prin asociatii, si atunci veti putea opta daca mai ramaneti sau nu in APS Alba, sa nu va asociati deloc pescuind nestingherit in bazinele naturale ale statului, sau sa va infiintati cu mai multi prieteni pescari o asociatie cu identitate proprie, care sa va reprezinte.
Domnul Trentea - informare sau dezinformare?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
As vrea sa fiu bine inteles.al. trentea scrie:meas si HellRAISER: in mare parte aveti dreptate, dar topicul nu l-am infiintat eu.
Il rog pe admin. sa il inchida.
Nu am nimic impotriva discutiilor care se poarta legat de aceasta tema si nu consider ca topicul ar trebui sa fie inchis.
M-am gandit doar ca la capitolul "discutii generale despre pescuit" se poarta discutii care intereseaza pe toti forumistii.
Asta este motivul pentru care am sugerat mutarea lui la cafenea.
Nu a fost in intentie sa acuz pe cineva sau sa jignesc.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!