Domnul Trentea - informare sau dezinformare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Apr 2007, 17:11

apsalba scrie:Domnule Trentea,
Si noi facem cursuri gratuite oentru initiere in pescuit .............
oauuu,deja a-ti inceput sa puneti in aplicare planurile cu scolarizarea pescarilor si examene pt pescuit?!va miscati tare repede!
pe cand incepeti sa cereti si bani pe aceste lucruri?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Apr 2007, 21:46

Nu credeti ca este prea multa rautate in postarile voastre anterioare?

Si eu am fost la acea cunsfatuire la Minister si am vazut ce continea acea punga despre care sa tot vorbit pe forumuri. Continutul era identic cu ce a descris APS ALBA. Intradevar momentul de promovare al Federatiei poate nu a fost bine ales, dar de aici si pina la acuzatii de mituire este cale lunga.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Apr 2007, 06:57

Nu am promovat federatia. Este un proiect al APS Alba, proiect care se va finaliza luna viitoare si va fi urmat de alte si alte proiecte. Cartitorii care baga vina la orice, n-au decat sa continue. Noi ne vom vedea in continuare de treaba. Stim ce avem de facut.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 16 Apr 2007, 07:13

Din cate bagai eu de seama, aista-i un topic de tziganeala si ma mir ca nici un stimabil moderator n-a intervenit. Dar oare nu suntem satui pana la greatza de ceea ce se vede zilnic la TV, in jurul nostru, acum colac peste pupaza, si pe frumosul site ne trezim cu gainarii care parca - fir-ar sa fie - au devenit stereotipe pentru sarmanul popor roman. Traiasca si infloreasca bla bla bla si bla bla bla.

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 16 Apr 2007, 07:24

Domnule Popescu, mie mi-ati aratat doar niste pliante.
Sepcile, tricourile si pixurile au fost evident pentru prezidiu, ca sa le fie, nu-i asa, de folos la gradinarit, la pescuit si la scris rapoarte. Dragutz.

Cand spuneti NOI, probabil ca va referiti la APSALBA, pentru ca la consfatuirea de la minister ati prezentat si sustinut in plen proiectul cu obligativitatea licentierii pentru a capata un permis de pescuit, impotriva hotararii Adunarii Generale a reprezentantilor asociatiilor, lucru sesizat de catre StefanDinu si Mihai V.
Asta pentru ca va considerati deasupra tuturor.
Eu am incheiat acest subiect, dar imi rezerv drept la replica pentru orice atac ce ma vizeaza direct.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2007, 17:55

al. trentea scrie:Cand spuneti NOI, probabil ca va referiti la APSALBA, pentru ca la consfatuirea de la minister ati prezentat si sustinut in plen proiectul cu obligativitatea licentierii pentru a capata un permis de pescuit,[/b] impotriva hotararii Adunarii Generale a reprezentantilor asociatiilor, lucru sesizat de catre StefanDinu si Mihai V.
Asta pentru ca va considerati deasupra tuturor.
Eu am incheiat acest subiect, dar imi rezerv drept la replica pentru orice atac ce ma vizeaza direct.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oare se astepta cineva la altfel ?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

INFORMARE

Mesaj de al. trentea » 18 Apr 2007, 09:28

Spre informare:

Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduita a functionarilor publici

Art.1.
(1) Codul de conduita a functionarilor publici, denumit in continuare Cod de conduita, reglementeaza normele de conduita profesionala a functionarilor publici.
(2) Normele de conduita profesionala prevazute de prezentul Cod de conduita sunt obligatorii pentru functionarii publici, precum si pentru persoanele care ocupa temporar o functie publica, din cadrul autoritatilor si institutiilor publice.
Art.3.
Principiile care guverneaza conduita profesionala a functionarilor publici sunt urmatoarele:
a) suprematia Constitutiei si a legii, principiu conform caruia functionarii publici au indatorirea de a respecta Constitutia si legile tarii;
f) integritatea morala, principiu conform caruia functionarilor publici le este interzis sa solicite sau sa accepte, direct sau indirect, pentru ei sau pentru altii, vreun avantaj sau beneficiu in considerarea functiei publice pe care o detin, ori sa abuzeze in vreun fel de aceasta functie;

Interdictia privind acceptarea cadourilor, serviciilor si avantajelor

Art.14.
Functionarii publici nu trebuie sa solicite sau sa accepte cadouri, servicii, favoruri, invitatii sau orice alt avantaj, care le sunt destinate personal, familiei, parintilor, prietenilor sau persoanelor cu care au avut relatii de afaceri sau de natura politica, care le pot influenta impartialitatea in exercitarea functiilor publice detinute sau pot constitui o recompensa in raport cu aceste functii.

Raspunderea

Art.24.
(1) Incalcarea dispozitiilor prezentului Cod de conduita atrage raspunderea disciplinara a functionarilor publici, in conditiile legii.

(2) Comisiile de disciplina au competenta de a cerceta incalcarea prevederilor prezentului Cod de conduita si de a propune aplicarea sanctiunilor disciplinare, in conditiile legii.
(3) In cazurile in care faptele savarsite intrunesc elementele constitutive ale unor infractiuni, vor fi sesizate organele de urmarire penala competente, in conditiile legii.
(4) Functionarii publici raspund potrivit legii in cazurile in care, prin faptele savarsite cu incalcarea normelor de conduita profesionala creeaza prejudicii persoanelor fizice sau juridice.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Apr 2007, 15:55

@al.trentea
Cand spuneti NOI, probabil ca va referiti la APSALBA
Daca postati apsalba scris asa(litere mici) e ok, deoarece cred ca va referiti la userul apsalba! Daca in schimb doriti sa va referiti la asociatia Aps Alba, cred ca gresiti!Nu cred ca membrii asociatiei din Alba sustin Toti ideea prezentata mai sus...A nu se confunda o asociatie cu o persoana , indiferent de functia pe care o ocupa aceasta in asociatie!Cele postate , luati-le va rog doar ca o precizare necesara din punctul meu de vedere , deoarece nu vreau sa dezvolt discutii pe aceasta tema, pentru ca risc sa repet tot felul de discutii cunoscute forumistilor... :lol: !Multumesc.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Apr 2007, 16:05

deci sa inteleg k daca nu mai ai acces la alt forum ai mutat cearta in alta parte??? :evil:

scuzatima dar "rufele dvs is prea murdare pt a fi spalate in public"

is curios moderatori nostri nu vad asta????

acum nu incercati sa va scoateti cu faza " nu domne dar sa vada lumea ce se invarte la minister...." serios asta ar fi cea mai jalnica scuza pe care o aveti

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 18 Apr 2007, 16:27

De ce nu mutati polemica la Cafenea :?: :?:
Credeti ca certurile astea intereseaza pe toata lumea :?: :?:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns